איפה לקנות קופסאות

dilldawn2

New member
איפה לקנות קופסאות

שלום, אני שולח פריטי זכוכית והייתי מעוניין לדעת האם מישהו מכיר מקום או מוכר (בארץ/אינטרנט) שמוכר קופסאות קרטון בגדלים שונים? בעיקר קופסאות קטנות וקשיחות (חומות ברך כלל אבל הצבע לא ממש משני לי..) תודה על העזרה

goolgol

New member
הסתובבו כאן קישורים לקופסאות

אבל הייתי מציע לך להשקיע יותר בקניית פצפצים-אם זה מוצר מזכוכית ואולי לחפש אריזות ישנות במצב טוב. זה תלוי בכמויות שאתה מוכר... אני - אישית , לוקח מהסופרפארם אריזות ישנות וללקוחות זה לא מפריע כלל.

dilldawn2

New member
תודה. וזהו שעד עכשיו

הייתי עוטף את זה בנייר עיתון + משהו שמזכיר את הדבר שבו עוטפים אתרוג (ורוד כזה למי שמכיר) + נייר פצפץ. מכניס את זה למעטפה שגם בה הייתי מכניס פצפצים ושולח. 85% מהמקרים זה היה מגיע כמו שצריך אבל לפעמים מגיע שבור וזה די נמאס לי.. מה הכוונה באריזות מהסופרפארם? תודה

goolgol

New member
חחח-הורוד של האתרוג, בטח שמכיר

הכתי את חיפוש הקרטונים למדע... אם אני צריך אריזות קטנות וטובות, אז לסופר פארם יש מחסן אריזות משומשות, קטנות ומעולות, רק צריך לחייך לאחראי/ ת וקבל. אם זה אריזות גדולות מאוד - אני כבר חבר טוב שהמנהל של כפר השעשועים...

ozitex

New member
המלצת קופסאות קרטון

שים לב שבאיזורי תעשייה, קרוב לחנויות ואפילו בסמוך לבתים יש המוני קופסאות קרטון משימושים אחרים. פשוט תמחזר- זה גם יתרום לסביבה וגם יחסוך לך המון כסף.

ronnyil

New member
הולכים לאזור תעשיה ומחפשים חברות

שמתעסקות בציוד מחשבים - הקופסאות הכי טובות
כולל הריפוד והפצפצים
פעם בחודש , יום שישי אני עושה סיבוב באזור ואוסף לי מלאי .

למעלה