איפה לצנוח

איפה לצנוח

שלום, יש לי חלום כבר הרבה שנים לצנוח והגיע הזמן לממש אותו אני מתלבט איפה לצנוח אני גר באיזור המרכז והמרחק בין שני מועדוני הצניחה קרובים אלי באותה מידה יש סיכוי לא רע שאני אלך לעשות את הקורס אחרי הצניחה (למרות שיכולות להיות הפתעות) האם יש הבדל מהותי/רעיוני/חוויתי בין שני המועדונים ? יש לי קופון הנחה למועדון בבאר שבע (850 ש"ח) תודה,

FLY BY GUY

New member
מה שרואים מכאן...לא רואים משם!

בגדול יש לך 2 מועדונים פרדייב בחוף הבונים וסקי כיף בבאר שבע כל אחד ימליץ לך על מועדון בהתאם לעדיפות שלו כצנחן, שהם לוקחים בחשבון: מרחק, חברים לצניחה, אוירה ומחיר. בתור אחד שצונח טנדם, אותך מעניין המרחק, המדריכים(מקצועיות) והנוף. מבחינת מקצועיות שני המועדונים סבבה אז אין לך מה לדאוג!!!! מבחינת אוירה - כנראה שמההתרגשות אתה לא תשים לב אם אנשים יסתובבו שם בערום! אבל מבחינת נוף. לצניחה ראשונה בחיים.... אין כמו בצפון!!!!!!! סליחה סקי כיף, אבל בינינו, אתם חיים במדבר ! ואתה יכול למצא באינטרנט הנחות לשני המועדונים! בהצלחה ותהנה

DanWeits

New member
מר גיא והנוף,

גם Skydive Arizona נמצא במדבר (מועדון קטן ולא ידוע), אבל עזוב, הנוף הכי חשוב!!

הגירוד רק מתחזק

אני כבר לא יכול לחכות ... יש לי קופון לצניחה בדרום ב850 ש"ח בסופ"ש לעומת חוף הבונים שזה 1200 ש"ח לשבת או חג (יש לי יום הולדת בסוכות ורציתי לחגוג בצניחה) אני רוצה נוף וחוף הבונים נשמע לי מגניב אבל זה הפרש רציני ... חרשתי את האינטרנט בחיפוש אחר הנחות/קופונים/דרכים להתפלח ולכלום ... מישהו יודע על משהו (אני חבר בבנק לאומי, סטודנט ועושה מילואים :) תודה

גם העדפה של נוף היא בחירה

לדמות האנונימית שכתבה לפני יש דעה נחרצת על הנוף. עניין אישי שלך, יש כאלה שנוף המדבר מדבר אליהם, ויש מי שיהנה מנוף החוף בכל מקרה הבחירה לצנוח היא הנכונה

miss loulou

New member
אני גרה במרכז..

וצונחת בדרום. עשיתי טנדם בצפון,ועשיתי קורס בדרום. נהנתי מאוד מהטנדם,עובדה שעשיתי קורס הנוף בצפון מדהים,אבל המדבר מעניין גם יש לנו גמלים,וכבשים שמטיילים להם(אני רצינית) ואיזה צבעים המדבר מקבל בשקיעה! אצלנו,אף אחד לא מטייל בערום,(אני חושבת..) אבל לא ניתן לפספס את האווירה,את החום, ואת הפרגון שיש בין כל הצנחנים. אני ממליצה !!

Airbreaker

New member
היה אחד שהסתובב פה בעירום.....

משום מה הוא חזר לחפש את קאסטרו בדרום אפריקה.....(-:

TinyTuli

New member
אני לא יודעת מה לגבי הנוף מהמטוס...

אבל אם תגיע לסקייכיף ותדבר עם בחור בשם יקיר הוא יוכל לסדר לך במשפט אחד אחלה נוף על הקרקע...

CUT II CUT

New member
יקיר אתה חייב ללמד אותי איך אתה

עושה את זה
, מתי אפשר לעשות איתך COACH בנדון? במידה ולא תמצא זמן בקרוב אני אמשיך לשלוח לך תמונות של נופים לא חביבים כמו ששלחתי פעם אחרונה.

sigalby

New member
הכי חשוב להנות

תאמין או לא, לא בטוח שבטנדם ראשון תשים לב לנוף. ההרגשה ההתרגשות החוויה והאנדרנלין יעברו לך את הראש כך שכנראה לא תזכור אפילו את הנוף. בכל מקרה ביום טוב תראה את הים של אשקלון. אז תהנה ונפגש בדרום דורון

למעלה