איפה לפתוח פלאפל ??

drew

New member
איפה לפתוח פלאפל ??

אני רוצה להקים עסק לפלאפל וסביח. - הפלאפל הטעים מכולם והסביח המוצלח בעולם כבר שיפרתי מתכונים, למדתי מהמתחרים, חידשתי חידושים ורק מיקום טוב. אין לי. עיזרו לי בבקשה אנשים טובים. הצעות למיקום מתאים בכל השרון וגוש דן יתקבלו בשמחה ובתודה. פלאפל חינם לשנה מובטח לכל מי שהצעתו תתקבל. תודה דרור

liti

New member
איפה זו לא השאלה...

השאלה היא איך אתה מתכנן למתג ולשווק את המקום. אם זה אמור להיות מקום עממי, אז זה יכול להיות במרכזי ערים או ברחובות מרכזיים (רח' דיזינגוף בת"א, ביאליק בר"ג, אזור הבורסה וכו'), אם זה אמור להיות מקום יוקרתי או איני יותר (בסגנון מלכות הפלאפל) אז אפשרי במרכזים מסחריים של עסקים (הרצליה פיתוח, רמת החייל) או ברחובות דוגמת שינקין בת"א. שם גם תוכל לגבות תשלום יותר גבוה עבור המנה אך ההוצאות והתשלומים השוטפים יהיו גבוהים יותר. בכל מקרה לא מומלץ לפתוח מקום לפי תחושת בטן אלא לערוך סקר שוק שיתן תחזית לגבי מידת ההיענות והביקוש שיהיו במקום. הרבה מקומות לא עושים זאת ונסגרים במהירות הבזק. שיהיה
ונשמח לקבל עדכונים (וטעימות)

drew

New member
איפה זו בהחלט אחת השאלות

Liti שלום, תודה על התגובה. אופי המקום יהיה בהתאם למיקום. כללית נראה לי שאעדיף מיתוג עממי ויחד עם זאת איכותי. סיקרי שוק בנושא מה ההצלחה הצפויה לפלאפל די לא פשוט לעשות. להערכתי אוכל ללמוד מאופן פעולתם של עסקי מזון אחרים,מכמות התנועה באיזור ומההרכב הסוציואקונומי של הלקוחות הפוטנציאליים. השיווק מתוכנן לכלול שילוט חוצות בסגנון שלטי הכוונה "לפלאפל הטוב מכולם ולסביח המושלם, - פנייה ארשונה שמאלה רחוב .. מס' ... מה דעתך, ומה עוד מומלץ שאעשה?

liti

New member
יש בזה משהו,

בהחלט שפעילות של בתי עסק בתחום באזור שתבחר מהווה מימד כלשהו להערכת ההצלחה הצפויה, אבל לא רק. ממליצה לך להתייעץ עם פורום שיווק ופרסום גם על דרכים להחדיר ולשווק את המקום, אני בטוחה שתקבל רעיונות נוספים.

meravbr

New member
לדעתי באיזור תעשיה של עיר כלשהי,

יהיה לסוג אוכל כזה הרבה ביקוש בגלל שילוב של אוכל זול ופועלים רעבים. שיהיה בהצלחה!

drew

New member
איזה עיר?

אחלא רעיון. יש משהו כצת יותר ספציפי, נגיד איזור התעשייה הישן של הוד השרון ליד התיכון..או משהו דומה?

רומי 007

New member
השאלה היא יותר איפה לא לפתוח

לדוגמא: כמו שזה שפתח עסק של פיתות בצמוד לאבולעפיה וסמך על אילו שלא ירצו לעמוד שעה בתור ויעברו אליו ובסופו של דבר פשט את הרגל, כך לא הייתי ממליצה לך לפתוח סביח בצמוד לעובד. כנ"ל אין טעם שתפתח פלאפל בצמוד לג'ינה ברח' שוקן, נכון? הייתי הולכת על מקום שקרוב לריכוז של מס' בתי ספר או אזור עיסקי עמוס. וכמובן בודקת מראש שאין שם שום דבר כזה. הייתי מתרחקת מקניונים כי אין דבר מוזר יותר מאשר לאכול פלאפל וסביח במזן החזק של הקניון (לא שזה מפריע לאוזי בקניון אילון אבל לי זה עדיין נראה מוזר) בהצלחה

רומי 007

New member
מה זו החוצפה הזו?

כתבתי בתי ספר ונוצר למטה קו קישור לאתר של סטימצקי? איך זה קרה?

רומי 007

New member
עוד פעם זה קרה!

יללה, אין לי ברירה אלא ליעץ לך שתפתח פלאפל כשר ליד ריכוז של כמה תלמודי תורה. עכשיו אין שום קישור לשום אתר.

neta2

New member
תפוז שמים פס אדום מתחת ל- ילד

וספר.. חהחהחה לא ברור.

רומי 007

New member
לדעתי זו הגזמה פראית ואסביר

כל הבאנרים שקופצים בכל מקום - מילא, התרגלנו, כולל הפצצות האלה שמשתרעות על המסר כשפותחים אותו (זה נראה כאילו מישהו משפריץ מיץ עגבניות מתוך המחשב החוצה)אבל להוסיף קישורים לא קשורים מתוך טקסט שאני כתבתי? מי שלא יודע שצריך להתעלם פשוט חושב שאני יזמתי את הקישור ומפריע לקריאה השוטפת. מרגיז, לא מוצדק, לא נעים ומפריע. בלשב הבא, כשנצרף תמונה של עוגה בפורום הקלקה על התמונה תוביל אותנו היישר לאתר של עוגת הבית של אוסם.

neta2

New member
רומי- את ככ צודקת!!! כנזי לפורום

תפוז- משוב, יש שם הסבר על תופעת הקו האדום מתחת ל- ספר או ילדים. לי זה לא עובד
הם רוצים שבכל פעם שמישהו ילחץ מתחת ל"ספר" או "ילד" הוא יגיע לפורומים העוסקים בעניין.. נדמה לי.

neta2

New member
כנזי=כנסי. סליחה.. אם תלחצי על

המילה שמתחת יש קו אדום תגיעי לאתר שקשור בנושא.. נגיד.. אם תלחצי על "ספר" תגיעי לאתר של מיתוס או סטימצקי. איזה מנג'ס זה.

drew

New member
איפה לא ואיפה בכל זאת כן?

הי רומי ותודה על ההצעות וההמלצות. אין ספק שאיפה לא זו שאלה מהותית. לא הייתי פותח במקום בו אין תנועה מספקת או שכל התנועה כבר שבויה בידיו של קוסם אחר ( ע"ע הסביח של עובד). בחנתי עשרות מקומות שלא מתאימים. אני עדיין מחפש את האחד שכן. יש רעיונות ספציפיים?

jisack

New member
בקרית אונו

מקום מתפתח אין פלפל בקרית אונו יש רק בגני תיקווה ואור יהודה. 35 אלף תושבים אם תקים אותו באזור הקניון החדש יש שם מרכז לימודים תיכון

drew

New member
קרית אונו - אחלא רעיון - יבדק בהקדם

Jisack תודה על הרעיון. יבדק בימים הקרובים, כמו שכתוב בראשית השרשור, אם המקום ייבחר, מובטח לך שנה של פלאפל חינם. בתיאבון, דרור

למעלה