איפה לעזאזל המנהל?

Sweet SuGaR

New member
איפה לעזאזל המנהל?

אוף! איפה דף הקהילה? איפה הכל? חוסר אחריות! אררררררר

Sweet SuGaR

New member
זאת חוצפה!

בכל הפורומים יש את עמוד הקהילה חוץ מלנו... חוץ מזה זהודעה 1 של טאז לא נמצאת בעמוד הזה! אני לא אוהבת את שיטת הניהול פה

אבו-דני

New member
עמוד קהילה?

-- הלוואי וידעתי מה את רוצה...ועוד משהו קטן... לפעמים..סתם כזה לפעמים כשאת לא שמה לב...את גם נחמדה?

Sweet SuGaR

New member
חחחחחחח אני נחמדה

אבל זה מעצבן אותי שאין את העמוד קהילה שיבש פה ואת המנהלים לא רואים...... חוץ מזה שאני סתם עצבנית היום! מותר!

אבו-דני

New member
ביקשתי עזרה לדעת על מה מדובר

--- ובנתיים מה דעתך להמתין בתוך המזגן?

אבו-דני

New member
ועוד דבר קטן

--- יש לי בבית מספיק אחת בגילך שהיא ככה לפעמים עצבנית... היא בכלל טוענת להגנתה שהיא בסך הכל שרוטה... וזה כבר די והותר בחום הנורא

Sweet SuGaR

New member
אתה יודע... ככה זה אצל בנות

נחמדות אבל עצבניות! ותילך לכל פורום ותלחץ על השם של הפורום למעלה (לא על פורום! יש שם: שער תפוז>קהילות>"שם הפורום">פורום עכשיו אתה צריך ללחוץ על השם של הפורום. ...............................^........) שם תיראה מין דף אינטרנט נחמד של הפורום!

taz512

New member
מצטער לטאז יש חיים

ובשבועיים האחרונים הם גרומים לי להיות עסוק בטירוף. באמת שהייתי רוצה להיות כאן כל היום ולכתוב כל היום, אבל יש דברים שאני חייב לעשות, כמו לעבוד ועוד דברים אחרים שהם באמת לא עניינך. אבל רק שתדעי שאני נכנס לפורום לפחות פעם ביום או יומיים, ומסתכל על הכל, כמו כן אני נכנס לדף האדמיין ומנהל את הפורום משם. קורה שאדם עסוק קצת יותר, ושבוע הבא הולך להיות אפילו יותר עסוק מה שאומר ששבוע הבא אני יוכל להיכנס לכאן אולי פעמיים במשך כל השבוע במקרה הטוב. בשביל זה בדיוק אנחנו שני מנהלי פורום שאחד יכול להישאר כאן ואחד יכול לא להיות כאן כל הזמן. מצטער פשוט תקופה עסוקה. טאז, השד העסוק

yael filan

New member
טאז

כולנו תומכים בך! כשתגמר התקופה העמוסה, ואם יהיה לך יום עם זמן ולא תהיה לחוץ, כנס לאיסיקיו

למעלה