טוב נו נשתתף בניסוי
(כאחד שלמד בקידום) נצרין: גבוה ---> חכם כלב חכם ---> לבן תשובה 2 היא התשובה הנכונה. ועכשיו לדעתי האישית בנושא: תשמע, לחמן היא חברת בת של קידום, ובקידום הסבירו לנו מה ההבדל בין שני הקורסים, בעיקרון לומדים את אותו הדבר, רק שבלחמן כולם מקבלים את אותם שיעורי הבית, ז"א אין לך תוכנית אישית ולכן אתה לא מתמקד בדברים שאתה אמור להתמקד בהם, מה גם שבקידום, אתה מקבל המון חוברות בנוסף לשיעורי הבית שלדעתי הם ממש ממש עוזרות. אין בכלל עוררין לגבי האיכות של הקורס בקידום (או גבע לצורך העניין, במידה ושניהם שווים ביחס ללחמן), לחמן מיועד למי שלא יכול/רוצה להשקיע סכומים אדירים בקורס, ובהתאם לכך הקורס גם יותר פשוט ומצומצם מאשר זה של קידום. תשמע, אני ממש לא מצטער על זה שלקחתי קורס בקידום, הוא הכין אותי בצורה הטובה ביותר שאפשר, אבל במחשבה שנייה, אם הייתי לוקח את הקורס של לחמן, שבעיקרון לומדים בכיתה את אותו הדבר, אז אולי באמת היה שווה לחסוך את הכמה אלפי שקלים האלה, ואני מדבר בתור אחד שהשקיע המון בקורס ומחוצה לו, ממש "חרשתי". אם אתה מספיק אינטיליגנט, ואני מתכוון האם אתה אחד שקולט חומר חדש בקלות, קל לך עם מתמטיקה ותחומים לוגיים וכאלה, ומוכן להשקיע בשביל להצליח? אם כן, אז אין בכלל ספק שאתה צריך לקחת קורס של לחמן, כי באמת לא צריך יותר מזה בשביל אנשים בעלי אינטיליגנציה גבוהה, הקורסים הגדולים יותר, נותנים מעבר למה שאתה צריך, וזה בעיקרון מיועד ל אממ איך נגיד את זה בלי לפגוע... "מתקשים".