איפה ללמוד?

התרנגול

New member
איפה ללמוד?

שלום, אני חדשה פה. אני רוצה בקרוב להתחיל קורס ואין לי מושג איפה? יש למישהו במקרה המלצות על מקום מסוים? (או על מקום לא כל כך טוב?) אני ממש צריכה עזרה!!!

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif הבחורה רוצה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

המלצות על מקום לא כל כך טוב. זה חדש. זה כאילו משהו שבא בעיסקת חבילה עם רגשי נחיתות חמורים, או איך זה הולך
ועכשיו ניתוח הודעה. נושא ההודעה, עוד בסדר. "שלום, אני חדשה פה", עוד מתקבל. "אני רוצה בקרוב להתחיל קורס ואין לי מושג איפה?" איי מאסט סיי- סימן השאלה ממש במקום
לשאר התייחסתי. ואת רציני צריכה עזרה. אתם חושבים שבעוד 20-30 שנה ימציאו ניתוחי מוח מגניבים, ככה שתהיה אפשרות לעשות ניתוח להעלאת IQ או משהו ?
"התרנגול", יש למה לחכות

איזה רעה את.

תרנגול יקר. ענינו על השאלה הזאת יותר פעמים ממס' הנבחנים בפסיכומטרי מאז ומעולם. (טוב נו, אז לא. יש אנשים שניגשו פעמיים ויותר...) בקיצור- תעשה חיפוש.

../images/Emo79.gif אני לא רעה../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

טוב, רק לפעמים, כשזה ממש דורש
אבל תודי שלומדים לחיות איתי

LeB

New member
מיוזיק, נכון שאת משתמשת ברובופורם

למלא את השדות באמוטיקנים שלך כל פעם שאת שולחת הודעה?

21פלפלת

New member
שאלה קצת טיפשית

או הרבה. אתם תשפטו. יכול להיות שמוסד מסוים צבר מוניטין ולכן הרבה רוצים ללמוד אצלו אבל לאט לאט הוא מתדרדר מסיבה מסוימת כמו מחסור במדריכים שמביא לקבלת מדריכים לא טובים ואז מישהו שואל אחד שלמד לאחרונה מה המצב העדכני של אותו מוסד?

ברוכה הבאה

אין המלצה כללית וגורפת שנכונה לכל אחד נשמח לדעת בת כמה את, באיזה מועד את רוצה להבחן, באיזה תחומים את טובה וכו' בכל אופן ברוכה הבאה לפורום ושיהיה בהצלחה
ד"א - אל תתיחסי למיוזיק - זה לא אישי נגדך, זו פשוט הדרך שלה לברך אורחים חדשים בפורום וככה אנחנו אוהבים אותה

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gifאויי ילד איזה חמוד../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

בכל פורום אחר היו כבר סוקלים אותי באבנים, וחוסמים אותי
ולא, אתה לא צריך לעשות את זה !!!! <מהפכה אחת מספיקה להיום
>

yakirml

New member
תשובה עניינית

אני מציע לך ללכת ללמוד באחד המכונים הגדולים: קידום, יואל גבע, אנקורי ולא במכונים הקטנים שצצים כפטריות אחרי הגשם ורוכשים ניסיון הן ניהולי והן הדרכתי על חשבון התלמידים. איזה מכון להעדיף מאלה שציינתי ? - זה כבר תלוי בסכום שאת יכולה להשקיע, מידת הקירבה לבית וכו'. ההבדלים מבחינת תכנים הם קלושים ביותר בין המכונים השונים (בסופו של דבר מדובר באותו חומר ואותו מבחן). בהצלחה.

thebadboy

New member
מה כל כך ענייני בתשובה?

למה היי-קיו, תיכון תל-אביב, וזיו כספי (ויסלחו מי ששכחתי) הם לא מספיק גדולים בשביל להזכיר ברשימה? לידיעתך היי קיו גובים את המחיר הכי גבוה והם בתחום הפסיכומטרי הכי הרבה זמן (עוד לפני קידום, ובטח לפני יואל גבע), ותיכון תל אביב היא אחת הרשתות הגדולה והמצליחה כיום בארץ. זיו כספי ייחודי מאוד בתחום השרון, כך שבטח יש מקום להזכיר גם אותו. אם כבר לספק מידע, אז שיהיה מדוייק. בכל מקרה אני מסכים שההבדלים בין כולם הם לא כל כך משמעותיים, ולכן כדאי לבקר במספר מקומות שיכולים להיות רלוונטיים ולהתרשם עצמאית.

000שירה000

New member
קודם כל- תרגע

למה התעצבן עליו?
הוא סתם רשם לה דוגמאות... זה אומר שתשובתו לא עניינית? ועוד משהו- כתבת "אם כבר לספק מידע- אז שיהיה מדוייק". אז כדאי שתדע, שבתחום הפסיכומטרי קידום קיימים יותר זמן מהיי קיו, בהפרש של מספר שנים. אז אם אתה כבר תוקף אותו לגבי מידע חסר- אז תוודא שגם בהודעה שלך אין מידע שהוא שגוי.

yakirml

New member
חחחחח, איזה תגובה חסרת טעם../images/Emo3.gif

הילדה שאלה שאלה פשוטה: "האים יש למישהו המלצות על מקום מסויים ?" ואתה ענית לה בדיקלום של כל חברות הפסיכומטרי ומודעות הפרסומת שלהן. יופי אני בטוח שזה עזר לה.....
לעומת זאת אני לפחות נתתי לה את חוות דעתי האישית מתוך הכרות עם החברות שציינתי באופן ישיר או באופן עקיף ע"י חברים שעשו שם קורס והיכרות ישירה עם חומרי לימוד שלהם. כמו כן, אזהרתי אותה באופן כללי מפני חברות קטנות שרוכשות ניסיון על גב התלמידים. זה הכל. מכאן וליכולת שלך להרצות לי על אובייקטיביות ישנו מרחק עצום ונראה תמוה וחסר כל טעם. בפעם הבאה תיקרא מה ששואלים

thebadboy

New member
עם כל הכבוד, התגובה שלי לא התייחסה

למה שהיא שאלה אלא למה שאתה הגבת, תוך כדי שאתה מחלק בין מקומות גדולים לחברות קטנות, וכדרך אגב מזכיר את קידום, גבע ואנקורי כחברות גדולות, ומתעלם מהיתר. ממש לא ברור ממה שכתבת שאתה ממליץ מתוך היכרות אישית, אלא רק בגלל שמדובר "באחד המכונים הגדולים". לכן התגובה שלך נראית מאוד לא אובייקטיבית, ולכן הגבתי כך. תקרא אתה את מה שאתה כותב קודם שאתה שולח. ודרך אגב, הזהרתי, לא אזהרתי. ושירה, את צודקת לגבי הייקיו- חוזר בי.

Or Ozery

New member
מסכים עם yakirml

אני בתור שיטת חיים לא מתקרב לחברות קטנות שהאמינות והמקצועיות שלהם לא הוכחה. מי שרוצה להיות שפן נסיונות, בבקשה...

keizer

New member
המלצה

הייתי ממליץ דווקא על האופציה של מורה פרטי. אני עשיתי אצל מורה, ונראה לי שזה עדיף בהרבה. בקצב שלי, בהתאמה אישית, וזה גם יוצא בסוף גם יותר זול.... אם את רוצה, אני מכיר אחד טוב בירושלים

למעלה