איפה ללמוד?

Mashutka

New member
איפה ללמוד?

שלום בנות! אני הולכת לחוג ריקודי בטן פעם בשבוע ומרגישה שזה לא מספיק לי. אז יש לי שאלה : איפה אפשר ללמוד ריקודי בטן באיזור חיפה? (אני גרה בנשר)

tlingit

New member
יש מידע רב בלוחות שלנו

בלוח 'שיעורי ריקוד' שמגיעים אליו דרך הקישור 'לוחות' בפס הכחול בראש העמוד כמה זמן את כבר לומדת? היתה תקופה שגם אני הלכתי לשני שיעורים בשבוע... איזה כיף זה היה

Mashutka

New member
תודה

תודה , אני אלך לבדוק בלוח. אני לומדת לא הרבה זמן , כמה חודשים , אבל מפעם בשבוע נראה לי שקשה להתקדם. את רוצה להגיד שיותר מפעמים בשבוע זה לא כיף?

tlingit

New member
../images/Emo140.gif

ממש לא זו היתה כוונתי אלא להיפך, הזכרתי לי את השמן שגם אני הלכתי לשני שעורים בשבוע והסיבה היתה שזה היה מקסימום הזמן שיכולתי להקדיש ללימוד בין שאר העיסוקים (הייתי רוצה לעשות יותר) והיה לי כל כך כיף וממלא באנרגיה (והעלית לי חיוך נוסטלגי, כאילו שעברו מאז שנים רבות, ובסך הכל זה היה לפני שנתיים...)

Mashutka

New member
דרך אגב...

בלוחות שהפנית אותי אליהם , כתוב כמעט בכל מקום שצריך לפנות אלייך לפרטים נוספים
המידע על חיפה הוא מלפני שנה. זה מעודכן? בכל מקרה אני חושבת שאפנה למורה שלי ואשאל אותה איפה היא עוד מלמדת ואם תהיה לי אפשרות אצטרף לעוד קבוצת לימוד. פשוט חשבתי שאוכל למצוא בית ספר לריקודי בטן , אבל באיזור חיפה אין , חבל

שמש א

New member
בחיפה יש את ../images/Emo39.gif

דידי בבית אבא חושי ואת מירי בבת גלים.

רזלה

New member
דליה הרפז בקיבוץ הזורע../images/Emo91.gif

היא מלמדת גם במגדל העמק ותלמד מספטמבר בטבעון. יש פרטים שלה בלוחות. יעל

איפה ללמוד בחיפה

אני מלמדת בטכניון שזה ממש קרוב או פותחת בתחילת ספטמבר קבוצה למתחילות ולמתקדמות בהיכל הספורט בחיפה. אשמח אם תצרי עימי קשר חדוות המזרח ריקוד מהבטן - 8377910 או 054-6262435 ודברי עם חדווה

shohashi

New member
../images/Emo41.gifבחיפה יש את...

קרנית המעולה! היא כרגע מלמדת בהולמס-פלייס אבל עד כמה שאני יודעת בקרוב תיפתח קבוצה אישית. היא מלמדת את הטכניקה ממש טוב וזה לרציניות בלבד.מומלץ בחום!!

למעלה