איפה לוגסי?כנס פה

איפה לוגסי?כנס פה

נדב האם אתה עוד נימצא במפרץ? אם כן תמליץ לי על ציוד דחוף סכום כולל עד -3 אלף אפשר עוד קצת לגרד אני צריך מגפיים,צבי-צב -או מגן גוף אחר,חולצה,מכנסיים,ואולי אולי קסדה אבל קסדה תשאיר בצד כמובן תמליץ על ציוד שאצלך שאני אבוא לקנות
תודה

ציוד שטח

לא אני לא במיפרץ כבר כמה חודשים. לגבי השאלה השניה בשלושת אלפים שקל אין בעיה לקנות ציוד שטח לא כולל קסדה אולי לא מהפירמות היקרות ביותר אבל מכיוון שאתה קונה הכל בבת אחת אני בטוח שתוכל להשיג עיסקה טובה. לגבי המלצות תרשה לי לא להמליץ על פירמות מסוימות אלא תבדוק איזה קומבינציה תצא לך המשתלמת ביותר במיספר חנויות ציוד (התותח וכו באיזור המיפרץ) . דרך אגב אל תקמץ בקסדה למרות שיתכן שהיא לבד תעלה לך כמו כל הציוד. בהצלחה

שלוםלחולה ולכוווווווולם....

חולה, אתה גם מוזמן להכנס להדרכת שטח בפולגז... מדור ציוד. כלמה שרצית לדעת ולא היה לך את מי לשאול. ח.

חביבי.....

ספרו של הראיס אינו סופר שקלים מטבעו, וכיון שכך הוא יכול רק להמליץ לך על הטוב ביותר. את הטוב ביותר אי אפשר כיום לרכוש בארץ. רק בארה"ב. ניתן כמובן להזמין דרך האינטרנט ולהעביר דרך חבר. הדרך היקרה יותר היא משלוח בדואר, שכרוכה בדמי משלוח, מכס ומע"מ. MOOSE זכור היטב את המותג. אין דבר יותר טוב !!!!!!!!!!! חברה שמתמחה רק במאות פריטי ציוד לרכיבת שטח בלבד, הכל תוצרת ארה"ב בלבד ולא דרום מזרח תורכיסטאן, והם כמובן הספונסרים של אליפות האנדורו בארה"ב... ח.
אולי כשתהיה גדול.... www.mooseoffroad.com

למעלה