איפה להתחיל

SaberTooth

New member
איפה להתחיל../images/Emo53.gif

אני מעוד מתעניין במאגיה וכישוף ורוצה להתחיל לעשוק בכך, כבר קראתי את כל החומר התאורתי בנושא בכל אתר ברשת, הבעיה היא שאני לא יודע איפה לקנות מצרכים ושאר חומרים שיעזרו לי בכישופים! מישהו שיעזור לי בבקשה!

אפשר למצוא הכ-ל בחנויות

אני קניתי קדירה יפהפיה וחסינת אש בחנות כלי בית. גביע אפשר למצוא בכל מקום - פשוט תבקש שיראו לך גביעים של "קידוש", ותחפש את הגביע הכי פחות יהודי שאתה יכול למצוא. יש גביעים מאוד יפים, ויחסית בזול. או שאתה יכול להיכנס לכל חנות כמו "כיתן" שיש להם כלי בית, ולחפש גביע יפה מזכוכית. לדעתי, עדיף לקנות גביע זכוכית כדי שיהיה אפשר לראות את הצבע של הנוזל בגביע, אבל זה כבר עניין של טעם אישי. מסתבר שפנטגרמים מוכרים כבר בכל חנות אתנית/מיסטיקה/ניו אייג´. חברה שלי באה אליי ואמרה לי שהיא ראתה באיזה חנות את התליון שיש לי על הצוואר (נו, היא לא יודעת שזה פנטגרם...) והיא רצתה לקנות כי זה נראה לה קמיע יפה, אבל בסוף היא קנתה חמסה במקום
מה עוד חסר לך? תאמין לי שאת הרוב אפשר למצוא בחנויות רגילות, רק צריך לדעת איך לחפש. מעבר לזה, אם אתה מכיר מישהו שנוסע לאיזור המזרח, אתה יכול לבקש ממנו שיחפש לך שם כלים (אני בספק אם מוכרים שם פנטגרמים, אבל מי יודע...).

morning star

New member
רק רגע אחד...

לפני שאתה רץ לקנות כל מיני דברים... בהתחלה, לא צריך כלום. העבודה החשובה ביותר, לאורך כל הדרך היא העבודה העצמית. נכון, העזרים יכולים לעזור (ולכן "עזרים" מן הסתם) אבל הם לא הכרחיים (נכון, הם מוסיפים). קראת הכל, יפה (אם כי שנינו נסכים שלא קראת הכל אלא אם כן אתה בן 300) . אז תתחיל לתרגל - תרגילי ריכוז, מדיטציות, אנרגיה - לפני שאתה רץ לתלות תליונים על הצואר, לערבב דברים בקדירה וכו´... שלך הנווד

dopey_wizard

New member
ויש כאלה

שלא קונים כלום בהתחלה (כמוני) אני בהתחלה (חצי שנה ראשונה) לא קניתי כלום! (למדתי במקום)

dopey_wizard

New member
יש הרבה

לפחות בראשון.. יש לנן סיפריה ענקית ויש מלאן ספרים של כישוף ומיסטיקה (רוב הספרים הם בהוצאת אור-עם) ---> דוד

dopey_wizard

New member
יש הרבה

לפחות בראשון.. יש לנן סיפריה ענקית ויש מלאן ספרים של כישוף ומיסטיקה (רוב הספרים הם בהוצאת אור-עם) ---> דוד

dopey_wizard

New member
החומרים לכישופים!

את החומרים לכישופים כמו (עשבים,ופירות, וירקות,) קונים בשוק או בשופרסל את הנרות קונים בחנות מיסטיקה או בחנות נרות או בשופרשל או במקום אחר אם נרות את הקריסטלים קונים בחנויות טבע ומיסטיקה שכחתי מה עוד צריך? ---> דוד

למעלה