איפה להטיס?

עייטן

New member
איפה להטיס?

יש לי cap231 , ואני מטיס תמיד (בשנים אחרונות) באשקלון כי רק שם יש מסלול אספלט נורמלי וטוב.(אני אוהב לראות נחיתה מושלמת!) ברחובות פעם היה בסדר, אבל עם השנים המצב שם הדרדר ויש המון מהמורות במסלול, כך שהטיסן שלי קופץ בהמראה/נחיתה (יש נזק למדחף ולגלגלים). רציתי לשאול האם אפשר להטיס את הטיסן המודיעין? אין לי מושג איך התנאי שטח שם. ומה עם טל שחר? איך שם?

MemphisRaines

New member
המנחת במודיעין

הינו מסלול אספלט צר למדי אבל משש טוב מבחינת חלקות קל מאד להמריא בו לנחות מעט יותר קשה אבל בהחלט אל בעיה למי שיודע להמריא ולנחות לגבי טל שחר מסלול צר הרבה אבנים נוח למי שיודע להטיס לא ממש נוח לטיסני גלג זנב שרון

עייטן

New member
עד כמה צר?

שרון, את זוכר מהו הרוחב של המסלול באשקלון? אז לעומתו, איך במודיעין? ממש צר? או בערך אותו דבר?

MemphisRaines

New member
רוחב המסלול במודיעין

אם אני זוכר נכון הוא 6 מטרים אגב לרוב הטיסנים מספיקים 2 מטרים אבל ברור שנוח יותר עם רוחב של 20 מטרים שרון

עייטן

New member
באמת? 6 מטר נשמע די הרבה...

זה לדעתי די מספיק. מסקרן אותי מהו הרוחב של המסלול באשקלון לשם השוואה. איך מגיעים למסלול במודיעין?

צור קשר...

אני מטיס במודיעין , גם היום. צור קשר ואשמח לעזור. 050601864 בברכה, ליאור.

hifly

New member
מעדיף אספלט רחב?

אם אתה רוצה מסלול ברוחב 24 מטר ואורך 1 ק"מ בוא אלינו המסלול פנוי כל השבוע,כל השנה. יש גם בבאר שבע מסלול טוב ליד האנדרטה,ויש מסלול מעולה גם בדימונה בצומת מאחורי תחנת הדלק מסלול עין יהב אמיר

יש מסלול חדש במודיעין

הי, המסלול המסורתי רוחבו 6 מטר ועוד שוליים של לפחות שני מטר בכל צד אורכו שלוש מאות מטרים. אבל,.. יש עכשיו מסלול חדש באורך של יותר מחמש מאות מטר על רוחב של 11 מטר. היתרון של המסלול הראשון זה שדה רחב ידיים שמאפשר הנחתות חרום בשלום. המסלול השני נמצא בן גבעות מסולעות, כך שאם יש לך כוונות להטיס נמוך ולצפות לקאטים זה לא יהיה רעיון טוב. מה שכן זה המסלול הכי טוב שיש מעין שמר עד ים המלח. מי שמגיע לשם חייב לתאם תדרים עם המטיסים במסלול הרשמי של מודיעין אחרת הוא צפוי לריסוקים. בברכה אבי ורטהיימר

giladl

New member
עידכון

1200 מטר והרוחב של האספלט 15 מטר ולצידי האספלט עוד קילומטר לכל כיוון

MemphisRaines

New member
בתוראחד שמטיס על כורכר

2 וחצי מטר רוחב על 35 מטר אורך אתה פשוט שופך לי מלח על הפצעים
שרון

hifly

New member
שרון זה מסלול לקמיקאזה :)

מה זה השם החדש הזה?????? אמיר

MemphisRaines

New member
זה מסלול שמי דיודע לנחות עליו

יודע לנחות בכל מסלול ולגבי השם תראה את הסרט gone in 60 seconds ותבין
שרון

tisan

New member
אל תשכח את העשבים ...../images/Emo3.gif

בגובה מטר וחצי מצידי המסלול

shakshuki

New member
תשמעו, אני מקנא בכם

המסלולים שלכם נראים משהו כיפי. אני מטיס בכפר גלים, ולמרות שכבר כעסו עלי בעבר כשטענתי שקשה להטיס שם, אני חוזר ואומר שממש קשה להטיס שם. מסלול של 100 מטר, מטעי בננות, עצים בצד השני, אנטנה גבוהה. יש ממש בעיה להנמיך טוס.

2fly ron jerasi

New member
שלא תעיז להטיס אותו בטל שחר !!!

זה קורקר גס , (עדיף כבר בנען) ולהגיע לשם ממש הורס את הרכב

רעיון לסטרט אפ - בדיחה מקומית

היי, בדיחה שפיתחנו במודיעין. "אגרת נחיתה" כל מי שהמריא ממסלול צר ומלא מערבולות רוח ולא מצליח לנחות יכול לרכוש שרותי הנחתה בתשלום מלא ומופקע. כמובן שמרגע שהוא עלה לאויר יש לו כעשר דקות להתמקח על התשלום. - כמובן שזה בצחוק - אז כל מי שמעוניין להטיס במודיעין אך חושש, מוזמן לתאם איתי (ונדמה לי שגם ליאור זהבי ישמח) כדי לסייע לו בהמראות ונחיתות במידה ויתקשה. (וזה בתנאי שנקבל גם סיבוב, כמובן) בברכה אבי ורטהיימר

למעלה