איפה כתוב בחוק ?

itamarke1

New member
איפה כתוב בחוק ?

איפה כתוב בחוק שאפשר להוכיח קרות אירוע תאונתי על ידי תצהירים כשאין מסמכים אחרים שמעידים זאת ?

שאלה לכאורה פשוטה אך מורכבת...

בחוק כתוב שעליך כעל תובע להוכיח תביעתך ככל תביעה אזרחית ברמה שמעל מאזן הסתברויות - משמע מעל 51% הוכחה. הוכחת התביעה מבוצעת על ידי תצהיר/ים, מסמכים וראיות נוספות. בוודאי שאם אין תעודות ורשומות ציבוריות (בי"ח, מד"א...), אין מנוס אלא להוכיח בתצהירים (ברי חקירה נגדית), את האירוע. לא תוכיח - לא תוכר - פשוט מאוד.

שרקי...

New member
מה לעשות באם בגלל סיווג ביטחוני אין

מסמכים רלוונטים כמו דו"ח פציעה.. אמרו שישמרו ושרפו הכל? כולם שכחו את היחידה שלי שפורקה והועלמה, הכסף נגיעה עם זקנציק אחד עם צימידן גדול בצקים לא מסומנים ובמזומן רכשנו ציוד במיליונים בקניה ישירה בלי מיכרז ובלי כלום עבדנו הסתכנו סיכונים גדולים וגם נפגענו... מה לעשות?

להוכיח בתצהירים וראיות נוספות

אם זה מה יש אז אין ברירה. ניסית בארכיון צה"ל?

גולני 4

New member
../images/Emo46.gif|חבול ../images/Emo150.gifחוק ההוכחה?????????

עורך דין יעבץ נכבדי,מקרה אישי שלי, 1)יש דוח פציאה.2)קים קשר בין השרות למיקרה הפציאה.3)היתי בזמן שרות (ובתפקיד) בלבנון בשנות 82/83 .אם כול זאת בהתחלה סרבו להכיר בי ולאחר כ-5שנים הכירו בהחמרה בלבד.היום אני מנסה להפוך את הכערה על פיה ,אבל צריך הרבה סבלנות אשר לפעמים חסרה ,והניפגעים העיקריים הינם התלויים בי,והמצב הרפואי רק מחמיר.

לגבי (2) קשר סיבתי

אם היה קשר ברור היו מכירים, אני לא מכיר את התיק אבל כנראה יש בעיה, ואם הכירו בהחמרה בלבד ואתה חושב שאתה זכאי לגרימה, יכולת לערער לועדת ערעורים (מה שאני מניח שעשית). מאחל לך הצלחה בכ"מ.

למעלה