עוד בצפון + בתל אביב
בצפון: אני גם ממליצה על "רוסו", יש מודעות ויש אוכל טעים! כמו כן, אומנם זה היה מזמן, אבל אכלתי במסעדה בבית לחם הגלילית בשם "טאנטי באצ'י" - היתה מודעות גבוהה של המלצרים ונכונות לעזור בבחירה, וגם האוכל היה ממש טעים. אבל כמו שאמרתי, זה היה מזמן, ואני לא יודעת אם זה עדיין ככה. בתל אביב: כמובן, מאזה. לא צריך להוסיף יותר כלום, פשוט לשמוח שהמקום הזה קיים... "טיימס סקוואר" במונטיפיורי 29, תל אביב, בשרים ופסטות (ככה הם מגדירים את עצמם באתר " rest ". קודם כל, תלכו לשם בצהריים, יש עיסקיות מטורפות. המלצרית שלנו הבינה מיד מה הבעיה, ידעה מראש באיזה מנות יש קמח והמליצה לי על מנות אפשריות. ממש נהינתי שם. המלצתי על קפה ג'ו בעזריאלי (זה יצא בשירשור של המקומות הרעים בטעות). "לוצ'ה קפה וספרים" בבוגרשוב 33 (בית קפה), מקום חמוד כל כך!!!! וגם ידידותי לצליאק (המלצרים מבינים עיניין). "גוצ'ה", דיזינגוף 171 (בשר ופירות ים), אוכל מדהים, מודעות של המלצרים. "מרמורק", מרמורק 10 (איטלקי ואמריקאי, שוב, לפי אתר rest), טעים ונחמד ויש מודעות של המלצרים. "פסטיס", רוטשילד 73 (בשר, פירות ים), למרות השם בעל צליל הפסטה, כמעט אין שם פסטות... אהבתי מאוד את האוכל, ושוב - מודעות של המלצרים. וואו, יצא ארוך... עכשיו כשאני מסתכלת על הרשימה אני מבינה לאן נעלם לי כל הכסף... בעיקרון - בכל המקומות האלו פשוט שאלתי את המלצרים והקשתי בשאלות עד שקיבלתי מענה מספק. בתאבון לכולם!