איפה כל ה"חברתיים"?

אבל מה איכפת לו? העיקר שהוא יוכל

להאשים את החברתיים. הוא רק שכח שיש חוק שנקרא חוק ההסדרים. חוק שהחברים שלו חוקקו אותו וקובע שאפשר לחתום חוזים גם עם מעסיקים עושקים וגם אם עברייני שכר מינימום שלא משלמים לעובדים שלהם אפילו את מה שמגיע להם על פי חוק. כמו למשל קבלני העבדים ממפעלי ים המלח ודומיהם הקפיטליסטים עושקי העניים והעובדים.

vinney

Well-known member
אתה שקרן

תראה לי ולו חבר אחד שלי שקשור לחקיקת החוק הזה. אתה תגיד הכל כדי להאשים אותי אישית בכל עוולות העולם, הא? אגב, בכתבה שהבאת "הממשלה מציעה", לא "הכנסת חוקקה", יחי ההבדל הקטן. וגם אם הכנסת חוקקה, מה בעצם אתה בא להגיד? שמפלגת האבודה שנמצאת בקואליציה (ואגב הייתה גם בממשלה ההיא כמדומני, ובטוח אחרי) לא מסוגלת לבטל את החוק הזה, אם היא כל כך מתנגדת לו? מעניין למה...

החברים שלך הכוונה לאלה שהצבעת עבורם

ולא, מפלגת העבודה לשמחתי לא היתה שותפה לחקיקת החוק הנאלך הזה. מי שאחראי ויזם את החוק הזה, זה נתניהו ופקידי האוצר שלו. וכןף הכנסת הצביעה בעדו, אך היא לא ידעה על מה היא מצביעה, כי לי לנתניהו היתה שיטה, הוא הביא בפניהם את כל חוק ההסדרים שכלל בתוכו בין השאר גם את התיקון הזה, והם הצביעו על חוק ההסדרים בכללותו ולא על חוק זה או אחר בתוכו, וכך אדון נתניהו הצליח להוליך שולל כנסת שלמה ולהעביר את חוקיו הזדוניים והנאלחים. עד היום עולה הדרישה להעיף לזבל את כל חוק ההסדרים המרושע והנאלח הזה. ועד היום יש גם המתנגדים לדרישה הזאת, ובראשם פקידי האוצר הארורים שהם אלה שיזמו אותו.

vinney

Well-known member
לא הצבעתי לנתניהו

ולא מתכוון להתחיל. אומנם הוא היה שר אוצר מצוין, אני לא אוהב אותו בתור מנהיג פוליטי ולא רוצה לראות אותו אישית בראשות הממשלה. לגבי "להעיף את חוק ההסדרים" - תבוא בטענות לחברי כנסת שבחרת אם הם מצביעים עבור חוקים בלי לקרוא אותם. אל תאשים אותי בזה שהנציגים שלך לא יוצלחים.

עזוב ממתיק ויני גם שמראים לו עובדות

מול העיניים הוא יסרב להאמין יהיה יום הוא יאמר לילה רק כדאי לצאת צודק

vinney

Well-known member
איזה עובדות בדיוק?

הוא שיקר, אמרתי לו שהוא שקרן. איזה עובדות הוא הראה לי? זה שהוא חושב שאני אשם בכל עוולות העולם, ואתה מסכים איתו, אנחנו כבר יודעים. מה שיש לכם במוח ומציאות - זה שני דברים שלא נפגשים לעולם כרנאה.

הוא הראה לך והסביר בדיוק

אבל אתה בשלך לא מוכן לקבל עובדות שלא נוחות לך

vinney

Well-known member
כן, הראה והסביר

הוא גם הראה והסביר שאני מתנגד לדברים שאני תומך בהם בשתי ידיי. אעלק הראה והסביר. נתניהו חבר שלי? הצבעתי לו? אני תומך בחוק הזה? מה הוא הראה? מה הוא הסביר?

Fasz

New member
יש לכם אמת אחת, וכל הסוטה ממנה

הוא קפיטליסט חסר רגישות. לנין עושה שמיניות שמחה בקברו של טרוצקי.

אתה האחרון שיכול לדבר על יש לכם רק

אמת אחת. כי אצלך כל מי שלא חושב כמוך, הוא ישר קומוניסט. אתה לא מקורב במקרה לסנאטור מק'ארתור, זה עם הפנקס השחור שתקופתו היתה תקופה שחורה שהשאירה כתם שחור באומה האמריקנית כתם שלא נמחק עד היום. אתה לא במקרה מצאצאיו?

Fasz

New member
אם אתה מצטט את שוורץ,תומך בשוורץ

ומדבר כמו שורץ, אתה מרקסיסט. במידה והייתי אחד מצאציו של מק'ארתור (מה הוא בכלל קשור?), הייתי מתגאה בכך. ואם היני כזה, מי אתה? הבן הלא חוקי של צ'ה גווארה וניקולאיה צ'אושסקו?

vinney

Well-known member
האשמתי אותך רק בטיפשות

והבאתי דוגמא לעבודה נכונה ודאגה אמיתית לרווחת האנשים, בניגוד גמור לשיטות הגניבה והשוד שאתה הצעת.

למעלה