איפה כל הצלמים??? שאמרו שבנתניה הם צילמו ויעלו שלא כמו בי-ם? איפה איפה אתם/ן? שבוע טוב!
מ משה חפץ New member 14/9/08 #1 איפה כל הצלמים??? שאמרו שבנתניה הם צילמו ויעלו שלא כמו בי-ם? איפה איפה אתם/ן? שבוע טוב!
M muit New member 14/9/08 #7 וואו אחלה תמונות!! אגב, מישהי אמרה פה (נראה לי שגרציה, שמה) שהיום יהיה את השיר "דרך" בכל שעה בגלגל"צ..ו..אין. מישהו יודע משהו לגבי זה?
וואו אחלה תמונות!! אגב, מישהי אמרה פה (נראה לי שגרציה, שמה) שהיום יהיה את השיר "דרך" בכל שעה בגלגל"צ..ו..אין. מישהו יודע משהו לגבי זה?
M muit New member 14/9/08 #8 אה אויי, אני צריכה לקרוא יותר בעיון להבא חח עכשיו ראיתי את ההודעה של Odery. תודה.
M muit New member 14/9/08 #9 שנייה שנייה אני מפציצה פה את הפורום בהודעות חח.. יש לי נטייה לקרוא בחיפוף, עכשיו שוב.. לא אמורים להשמיע היום את "דרך" בכל שעה בגלגל"צ?
שנייה שנייה אני מפציצה פה את הפורום בהודעות חח.. יש לי נטייה לקרוא בחיפוף, עכשיו שוב.. לא אמורים להשמיע היום את "דרך" בכל שעה בגלגל"צ?
מ משה חפץ New member 14/9/08 #15 עכשיו ילדים דוד עמרם יספר לכם... איך הוא נהיה הזמר הכי גדול בארץ... או שהוא ימצא את השיר וישיר לכם אותו...
עכשיו ילדים דוד עמרם יספר לכם... איך הוא נהיה הזמר הכי גדול בארץ... או שהוא ימצא את השיר וישיר לכם אותו...
מ משה חפץ New member 14/9/08 #16 אז מה אם ODERY כבר שמה ואמרה שזאת שעת סיפור מה אני לא יכול לשים גם? טוב נו התבלבלתי וחשבתי שהיא שמה תמונה אחרת של שעת הסיפור (יש שתיים). אז הנה השניה...
אז מה אם ODERY כבר שמה ואמרה שזאת שעת סיפור מה אני לא יכול לשים גם? טוב נו התבלבלתי וחשבתי שהיא שמה תמונה אחרת של שעת הסיפור (יש שתיים). אז הנה השניה...
מ משה חפץ New member 14/9/08 #18 תודה לרבנית אסתר שהיא גם רבנית גם צלמת גם דוור(י)ת, גם וגם עוד מאלאנ'תלפים דברים שעוד נגלה עם הזמן... אשרייך נשמה!
תודה לרבנית אסתר שהיא גם רבנית גם צלמת גם דוור(י)ת, גם וגם עוד מאלאנ'תלפים דברים שעוד נגלה עם הזמן... אשרייך נשמה!
O odery New member 14/9/08 #19 סכיזופרן אמיתי אתה בראשית השרשור אתה שואל שאלה,בהמשך עונה לעצמך ובסוף מתווכח,גם עם עצמך.מושלם.