איפה כל הספקנים?

hary_i

New member
איפה כל הספקנים?

דני גליקר פרסם לפני מספר ימים בפורום תמצית של המחקר שנערך בירושליים וכצפוי, כל הספקנים למיניהם וכל האנשים שיש להם הרבה אנטי מ"ט, לא ממש הצליחו להגיב. איפה דרול שתמיד טוען שהמחקרים מפוברקים? אז בבקשה אם יש עדיין ספקנים בוא נשמע מה יש להם להגיד.

צודק במאה אחוז

יש לנו מזרח תיכון חדש
וכמובן שלום עם איראן סוריה עראפת ומי נשאר יש לנו מריבות בין אשכנזים ספרדים בין דתיים חילוניים בין המעמד הגבוה לנמוך בין ה.............. וואאי יש יותר מידיי והכול בזכות המהרישי בכבודו ובעצמו משהוא זוכר סרט של זאב רווח ראיתי לפני שבועיים והתפאקתי מצחוק על המרישי שמגיע לישראל לגייס תרומות ובסוף מה עשינו לו כיהודים טובים פשוט גיירו אותו תאמת הייתי מוכנה לראות אפילו סרט תיעודי אם הדבר היה במציאות המחקר מראה על היכולת להראות שהטכניקה גורמת לשלום ואני פשוט מציינת כי שלום יכול להיות שיש אבל אוליי הוא פשוט נתקע באיילון או על הסקאדים ששכחו להגיע(טפו טפו טפו) בקיצור זה כמו להוכיח במחקר כי כדור הארץ הוא מרובע וניתן לראות שהוא עגול אבל הארי אם אתה אומר שהוא מרובע מי אני שאתווכח איתך בקיצור יש לנו שלום בזכות המהרישי אני נותנת לו ח.. ח.. חיובי היי איזה כייף לי אני עכשיו הולכת לעשות טיול בעזה ושכם לראות את חברי לשלום אולי נשלח לשם את מהרישי ונגיד לתושבים שהוא יהודי (נראה אם הוא יחזור) יום טוב לך הארי אולי ממך תבוא הישועה hary krisna hary rama יש לך קשר אליהם כי הם התיימרו להיות אנשים שלום ואהבה נראה לי שכך גם אתה מנסה להיות (מקווה שכן
)

hary_i

New member
אני לא אמרתי שיש שלום

אני רק הראיתי מה הדרך. אבל... וזה אבל גדול ממשלת ישראל למרות שהראו לה את הדרך לא רצתה לישם אותה. לדעתי זה אומר שהממשלה לא ממש רוצה שלום וזה מאד חבל. ואגב לגבי הרי קרישנה, לא אין לי קשר אליהם וכפי שאת רואה לא מספיק להיות אנשים של שלום ואהבה, צריך לעשות משהו בשביל שבאמת יהיה שלום ויש מה לעשות!!!

danigl

New member
כדי שנחייה בגן-עדן עלי אדמות-דרוש..

שלום הארי להזכיר לכולם. מה שקרה ב-1983, היה ניסוי שהיה וחלף. הקמת קבוצות כאלו, ראינו ברחבי העולם, הן מגיעות למוקד האלימות, והאלימות נרגעת. הן עוזבות אותו - האלימות מרימה שוב את ראשה. זה עובד בזני הכיוונים בין לילה. כל מה שמפריד בין לעשות את זה לכל הזמן, לא רק פעם אחת, לחודשיים, לפני כמעט 20 שנה, זה רק....... כסף. במחיר של פחות מזנב של F16, אפשר לקיים בצורה קבועה קבוצה כזו בארץ, של 300 - 500 איש, למשך שנה. כשיש בארץ פיגוע, לכל אחד זה ממש כואב. לי זה כואב כפל כפליים כי אני יודע שיש פתרון מוכח, שעבר ועובד, וכל מה שנדרש, זה רק סכום לא גבוה של כסף. הרבה פחות אפילו מהפיצויים שמשלמים למשפחות האומללות ולפצועים. כבר כתבתי על זה בפורום, מתחיל לקרום עור וגידים פרוייקט ענק שעכשיו הוא בשלבים הדי מתקדמים שלו, שיבטיח שמדינת ישראל תהיה שוב 'ארץ זבת חלב ודבש' ולא 'ארץ האוכלת יושביה'. כן, מתגבשים גם התקציבים. אז.... יש תקווה. דניאל

Yin

New member
תגיד לי למה המ"ט לא מצליחה

ליצור אוירה אחרת בתוך הפורום. יש יותר משורש ריבועי של 1% שמתרגלים ועדיין אוירה לא משהו. האם זו לא הוכחה מדעית לההיפך? עדי

hary_i

New member
כי שכחת עוד תנאי

צריך שורש ריבועי של אחוז שיתרגלו לא מ"ט אלא את טכניקות הסידהיס והתעופה היוגית וזאת באותו זמן ואותו מקום. ובכל מקרה תצפית אחת או שתיים היא לא מחקר מדעי. ולגבי האוירה, היא נוצרת מכל האנשים, תחשוב מה אתה עושה לאוירה. מדוע היא לא משהו? כי אנשים לכל מה שאני או דני אומרים בזכות משהו, תמיד חייבים להיות שליליים וחבל, חבל מאד.

Yin

New member
אף פעם אך תתן לעובדות לבלבל

תאוריה טובה

danigl

New member
הדבר עובד רק במספרים גבוהים.

עדי היקר הנוסחא נכונה רק החל מגדול מסויים. מדובר בהשוואה ל'אפקט מייסנר' של המכינקה הקוונטית. ראה את הקובץ המצורף. כשמדובר על אוכלוסיות של מיליונים, זה מדוייק לחלוטין, כשמדובר על אוכלוסיות של בודדים או עשרות, אין לזה שום ערך מתמטי. כל טוב דניאל

בארס

New member
הבריחה מ...אלקטרז?

שלום. אהבה. בגרות. אנושיות. תקשורת כנה ואמיתית. אמת פנימית. אך...אילו מילים. אילו ... אוצרות. איזו שאיפת חיים. אאך. רחוק העיניין הזה. זה...לא משחק ילדים. בכל אופן , לא כשיש בוץ בקרקעית השלולית. כדי שכל אלו יקרו ויתגשמו... צריך...סידהיס. לא פחות. ולא רק זה, זה בעצמו, עובד רק החל מתנאים מסויימים, ובתנאי שזה יתמיד. ובמזומן. הפסקנו... זה נעלם. טוב שיש למה לשאוף, טוב שיש במה לתלות את התקוות, ואיך להסביר ולתרץ. והכי טוב....! שיש סיבה טובה ....לא לעשות את העבודה שכל אחד חייב באמת לעשות בעצמו. אם היה סידהיס ...הכל היה בסדר. כמה עצוב. ......... יש עבודה מסויימת, הקרבה והשתתפות, בחינה ורגישות והבנה, את עצמך ואת מי שאתה עומד מולו, שאף אחד ושום דבר לא יכולים לעשות עבורך. אדם צריך לשאוף להבין למה באמת...כשהוא רוצה רק טוב יוצא סביבו כל כך ...לא טוב. בחיים שלו...בסביבה המיידית. מה החלק שלו בכל הבוץ הזה? מה הוא יכול לעשות? מה הוא חייב לעשות? כי זה אפשרי. זה לא רק אפשרי, זה MUST..! והחובה הזאת, היא לא מס שפתיים והיא לא מובנת מאליה והיא חמקמקה , נסתרת, בלתי מתפשרת....ושברירית. היא כמו כבשה תמה, ביער שורץ זאבים. והם כולם בתוכנו אנו. אז טוב שאין להם כסף כי באופן מלאכותי, לא ניתן להשיג שום דבר אמיתי ויציב. כי אם פתאום הכל היה כל כך נוח והגיוני, אף אחד לא היה מעלה על דעתו שיכול להיות שיש איזו עבודה עדינה שהוא....!...חייייייב לעשות בעצמו. כאן ועכשיו.

hary_i

New member
זה היה מכוון

בכוונה פתחתי עוד שרשור בנושא, רציתי לראות איפה דרול ושו"ת עם הטענות של מחקרים מפוברקים קנויים וכד'. נתתי להם עוד הזדמנות להגיב. לדעתי בזאת סגרנו את הנושא שלא מדובר על מחקרים מפוברקים או קנויים אלא על מחקרים רציניים. נראה לי שלדרול כבר אין מה לומר, הוכח מעל לכל ספק שמדובר במחקרים רציניים ולא מפוברקים, זה מה שרציתי. אז עכשיו הראינו לא רק מדיטציה אלא פתרון אמיתי לשלום וזה דבר שחשוב שנזכור!!! בעיקר בימים כאלו, בין יום השואה ליום הזכרון לחללי צה"ל יש פתרון שבעזרתו לא נצטרך לשלוח את בנינו לההרג על הגנת המולדת נוכל לחיות בשלום ובביטחון ובנינו ישארו איתנו.

danigl

New member
עבור הספקנים, אולי לינק היה טוב יות

זה היה מעלה את המחקר הרציני הזה, שוב, לראש הפורום. בלי תגובות עליו, תוך זמן קצר הוא יהיה בעמוד 2. עמוד 2 זה כמו באולימפיאדה. מי זוכר את הזוכה במדלית הכסף? תודה דניאל

hary_i

New member
יש גם לינק

הוספתי את ההודעה לטאג-ליין (השורה שרצה בראש הפורום)

למעלה