מה אם פ"ת?
° ° Glow Girl ° New member 18/6/03 #23 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif../images/Emo26.gif ואני מירושלים אני לא יכולה להגיע לפ"ת לדעתי ת"א זה הכי טוב. אפשר על הטיילת אם ממש לא רוצים עזריאלי..
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif../images/Emo26.gif ואני מירושלים אני לא יכולה להגיע לפ"ת לדעתי ת"א זה הכי טוב. אפשר על הטיילת אם ממש לא רוצים עזריאלי..
L LiOr CaRtEr New member 19/6/03 #24 שמעו... לי אישית כמובן הכי טוב רעננה, אבל גם ת"א זה טוב, ככה שאני הולכת עם מה שהרוב יחליטו. אבל פליז תנו עוד סיכוי לרעננה
שמעו... לי אישית כמובן הכי טוב רעננה, אבל גם ת"א זה טוב, ככה שאני הולכת עם מה שהרוב יחליטו. אבל פליז תנו עוד סיכוי לרעננה
H help me Nick New member 19/6/03 #25 אבל רעננה זה לא ממש במרכז... גם... לגלאו גירל זה לא ממש נוח כי היא גרה בסביבת י-ם וגם אני... וזה ת"א בידיוק באמצע.... אז כולם מסכימים על ת"א? אפשר גם בבית שמש....חחח.. לא סתם מקום מכוער ודפוק...
אבל רעננה זה לא ממש במרכז... גם... לגלאו גירל זה לא ממש נוח כי היא גרה בסביבת י-ם וגם אני... וזה ת"א בידיוק באמצע.... אז כולם מסכימים על ת"א? אפשר גם בבית שמש....חחח.. לא סתם מקום מכוער ודפוק...
F F l g H t E R New member 19/6/03 #26 אשדוד ../images/Emo3.gif מקום ממש מכוער כל העיר זה רק בניינים, אין כלום חוץ מים ובניינים וקניונים