איפה כולם ,,,

איפה כולם ,,,

מחכה לשמוע את דיבריכם , גם אם אין לי זמן לכתוב אני תמיד בודקת , הודעות , מסרים ודברים חדשים ומעניינים . רוצה להמשיך לכתוב לכם על הפנטזיות שלי ,,, שנכון להיום הרבה מכם כלולים בפנטזיות שלי ,,, את סינ דרלה , ביגבן , לטאה שכמוך ,, מחכה לשמוע ממך ,,, בנדיקטין , חתולת לילה , , , ובכלל כולכם או יותר נכון רובכם ,,, הכתיבה שלכם מרגשת אותי כל פעם מחדש , באמצע היום כשאני פותחת את המחשב ומספיקה לקרוא את דיבריכם , ישר מרגישה רטיבות בתחתוני , איבר מיני מתנפח ,, כל כך רוצה ,,, מגע , ליטוף , מציצה , , , שמישהו יבוא לפה לאכול אותי , לטעום מצופי , לענג את חושי , מלאכית , אולי ,,,?

../images/Emo140.gif

נוסעת סמויה ו stranger1 גם אתם פה איתי , אני יודעת ומרגישה ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, מחכה למילים שלכם , לא תמיד יכולה להתיישב רגוע ולבד , כדי לשתף אתכם בחוויותי , בבקשה שתפו אותי בשלכם ,,, צמאה לקרוא את דיבריכם ,,,,

מתוקה,

לפעמים מדברים, אך גם אנחנו עושים
מלאכית כחולה

*g99

New member
מלכה מלכה מלה...

התיצבי מיד אצלי בלישכה! g החסויה מתחילה להיות ממש חמה!!! אלף כבאים לא יצליחו יכבו אותה!!! אז איך לך ניגמר הלילה? או כמו שאני מכירה אוצך,הוא רק עכשיו מתחיל... g99...

stranger1

New member
אם המלאכית לא הגיעה...אז

הנה לך פנטזיה... הולכים לנו לטייל בעיר...טיול בורגני כזה שמכסה על יצרים וחיתיות שבוערת בנו... עוברים בקניון...וחנות לליבני נשים צדה את עינייך... ניכנסנו...הסתכלנו על חזיות תחתונים וביריות. ניסית להתיעץ איתי..ולא יכולתי...לחשוב כי תמונתך הכי יפה כשאת עירומה... שיחררת את החלק הטיזרי..רצית להבטיח שכשנחזור אגיע מגורה... בחרת חזיה כלאחר יד...ניכנסת לתא המדידה.. כאילו בהסח הדעת השארת סדק צר בווילון...מבטי נדד לשם. הצללית שלך כאשר פשטת את החולצה...די היה בה כדי להביא לכך שהיתרון הבולט של יפרח ויתעצם. פרופיל השדיים שלך...מבעד לסדק הצר הפך אותי לקצר רוח בשעה שמבטי נדדו לצדיים...מישהו מבחין שאני חוקר את הסדק? צללית של תנועות איטיות...מלאות חן וחישניות ניבטה אלי... הפיטמות המלהיבות שלך ניראו בבירור כשהתקרב למראה. ואת ידעת את זה... המבט שלך, כאשר ראית אותי מביט בך...היישרת מבט...החיוך הזה שלך... השד השמאלי היביט אלי גם הוא. השפלת מבט לעברו...החזרת מבט אלי...וסגרת את בווילון... יודעת שאין בדעתי אלא למהר לחדר...
stranger1

למעלה