איפה כולם????

CHEN39

New member
איפה כולם????

מה שמוזר בעיני זה שיש כל כך הרבה אנשים במצבנו. כמעט כל יום אני שומעת לצערי על מקרה כזה. אז למה הפורום מלא יותר בהודעות לא קשורות לנושא מאשר בכאלה שכן...??? אנשים, תכתבו !! אם יש מצוקה (ויש) זה המקום הנכון. שהרי צרת רבים נחמת טפשים.וכולנו הלא טפשים. קיצר, נוכחתי לגלות שהאבל לובש צורות רבות ומשונות. למשל חרדה. נשמע מוכר? חרדה כידוע היא תוצאה ישירה של מפגש (מילימטר מהפנים) עם המוות. במקרה שלנו המוות הוא של אדם אהוב ויקר. אבל חרדה, היא בעצם בזבוז של זמן יקר מהחיים בהתעסקות אובססיבית במוות. לא דפוק? עלינו לחיות כל עוד אנחנו חיים. בשמחה, באהבה ובלי פשרות. אחרת מה הטעם??? ועכשיו לשיר היום: מאת דנה ברגר המלכה: זו היתה חמימות חולפת היה נדמה לי שזה האושר אחזתי בו לרגע וחשבתי שאלו הם באמת חיי כעבור שעה התבדיתי נפלו עלי השמיים לא יודעת מה עלי לעשות ומה עלי לחפש כי הכל כל כך חשוב ולא חשוב. בנימה אופטימית זו...סלאמאת!

השיתוף מקטין כאב פנימי

לצערינו כל אחד מתכנס בכאבו כתבתי על זה בעבר, אני לצערי לא בבית, אין לי גישה למחשב בדרך כלל כי אני עם אמי המאושפזת בבית החולים אבל אני מציעה לכם ולכן לכתוב על הדילמות ותראו שהשיתוף בצרות יעשה אותן קטנות יותר כל הזדמנות שיש לי שאני קופצת הביתה , נכנסת וכותבת ,מקווה שישמעו להצעתך ויפריחו את הפורום ביחד הכח מתעצם ויוצאים למקום טוב יותר

למעלה