איפה כולם? עד שאני כבר מופיעה כאן - אז כולכם נעלמים.....
R rubber duck New member 28/11/01 #2 סיווני - אני פה לגבי אורלי היא שקועה בעבודה סאני עוברת דירה דויד ........... ממש לא יודע אבל אני פה שרון
סיווני - אני פה לגבי אורלי היא שקועה בעבודה סאני עוברת דירה דויד ........... ממש לא יודע אבל אני פה שרון
ס סיון b New member 28/11/01 #5 שרון, תודה על העידכונים.... אני באמת מתגעגעת לאורלי. מה זאת אומרת שקועה בעבודה? לא מקובל..... סתאאאם! צוחקת!!! אז אנחנו שלושתינו יחד תחת מיטריה אחת.... סיון
שרון, תודה על העידכונים.... אני באמת מתגעגעת לאורלי. מה זאת אומרת שקועה בעבודה? לא מקובל..... סתאאאם! צוחקת!!! אז אנחנו שלושתינו יחד תחת מיטריה אחת.... סיון
R rubber duck New member 28/11/01 #6 תאמת גם אנחי עובד קצת היום ../images/Emo13.gif מכין כל מיני דיאגרמות של תרגילי אירובטיקה לאיזו תחרות ונהנה מזה שרון וחוצמזה שומע את הקורז
תאמת גם אנחי עובד קצת היום ../images/Emo13.gif מכין כל מיני דיאגרמות של תרגילי אירובטיקה לאיזו תחרות ונהנה מזה שרון וחוצמזה שומע את הקורז
ס סיון b New member 28/11/01 #4 הי דויד, כיף לראות אותך!!! הרבה זמן לא הייתי כאן, אז לא יצא לנו אפילו להיפגש. נכון התגעגעת? סיון