איפה כולם?

יהורמי

New member
איפה כולם?

לפעמים נדמה שהפורום פעיל בתקופות.. או שמלא ושמח פה או שמשעמם פה יותר מבהופעה של מתי כספי ולאה שבת... איפה אתם?

רינה ד

New member
איתמר...כלבלב הו בידי בם בם.....חחח

חחחחחחח הרגת אותייייי וכן...לאן נעלמו כולם? אולי הלכו להכיר את ארי???

יהורמי

New member
רינה...שביל באמצע שביל בצד לה לה לה

אני בעד לעורר את הפורום הזה קצת, אז קדימה בוקר טוב לשלדים בארונות, לשדים בקופסות, בוקר טוב לכל המאזינים ולכל המתעמלים היכון, שיסטגו דוברגו, ועכשיו אנחנו נשיר שיר בשביל שיהיה לנו בוקר טוב! הבוקר בא, הבוקר בא אז תגיד תודה! שלוש ארבע, שלוש ארבע ולעבודה! איפה הכפיים שלכם? כולם ביחד!

חחחחחחחחח....רינה בין כל השירים

של מתי כספי הבאת בשיר הכי גרוע שלו...חחחחחחחחחחחחח....גנובה וגם יהורמי, אתה לא יודע אבל ההופעות של מתי כספי הרבה יותר יבשות מהפורום הזה, ולאה שבת????? בוא ונידלק בוא ונידלק...........

יהורמי

New member
קנגורו יקירי

אני ממש מקווה שלא כתבת את ההודעה הקודמת מנסיון, כי זה אומר שבאמת היית בהופעה של מתי כספי. וכמו שכולנו יודעים, 90% מהחיילים בצה"ל יוצאים עם סעיף נפשי אחרי שבערב גדודי מביאים להם את מתי כספי להופעה. האמת שהתכנון המקורי היה לכתוב שיותר יבש כאן מבהופעה של שלמה ארצי ולאה שבת, אבל היה איזשהו חשש ממעריצים של שלמה (גרוניך?) שאולי מסתתרים כאן ועלולים לעשות בי לינץ' ע"י שליחת גבי עמרני ומוישה אופניק לבסיס בו אני משרת ולהגיד שהם ההורים הביולוגיים שלי. אז עכשיו, בעוד "פחות אבל כואב" מתנגן לו ברקע אני מזדהה עם כאביו של אחיי החיילים שסובלים ברגע זה, לא מפעילויות מבצעיות מבורכות (כי הן שקטות) אלא מהופעות שקטות הרבה יותר ממארבים, הלא הן הופעותיו של איתן מסורי (הזכור ל"טובה" מסרטי המתיחות של יהודה ברקן כאיש ששר את שיר הפתיחה - "גברת תפתחי זה אני, זה אני מהצד השני"). ואלו דבריי להפעם
איתמר.

יהורמי

New member
אוי... משתתף בצערך...

אבקש מחברי הפורום (הדומם) להקדיש דקה דומיה עבור כמה שעות מחייו של ידידנו קנגורו שלעולם לא יחזרו אליו... אה, רגע, הפורום דומם במילא... אז שיהיה 5 דקות דומיה...
ואני מקווה שלמדת את הלקח ומהיום והלאה הבנת שעדיף לך כבר להיות הצעיר היחיד בקהל בן 70+ בהופעות של יהורם גאון מאשר להיות הבנאדם היחיד שמתפקד כקהל בהופעה של מתי..

תודה אח שלי על ההשתתפות בצער

היתי בקומה בערך שעתיים התעוררתי מיד בסיומו של השיר נחניאלי נחניאלי נחני נחניאלי.....

יהורמי

New member
מצטער... באמת מצטער...

אבל קראתי היום בעיתון של מחר שמגייסים קצין מיוחד למדורי הנפגעים בכלל יחידות צה"ל ובפיקוד העורף, שתפקידו לסייע לנפגעי פעולות איבה מצד משפחת כספי הידועה. ובכללה מתי כספי והכספי ההוא שבונה את השכונה פה בירושלים כבר 15 שנה ועדיין לא סיים מרפסת אחת. אם תרצה אני יכול לנסות ולהשיג לך סיוע דרכו....

יהורמי

New member
סבבה, טוב לדעת

שלפחות במשהו כספי טוב. שימו לב חברי הפורום היקרים, אם אי פעם יהיו לכם ילדים או אם יש לכם ילדים ואתם לא מוצאים בייביסיטר, נא שלחו אותם למתי כספי, רצוי בהופעה חיה, והוא כבר ידאג שהם לא ישתוללו. אזהרה!!- משרד הבריאות קובע כי שליחת ילדים רכים ופעוטים להופעה כזו עלולה לגרום לצלקות נפשיות בעתיד ולאדישות יתר!

יהורמי

New member
ערוץ הופ גורם ליותר צלקות!

כל הבובות השעירות והמפלצתיות שמופיעות שם! יש את הבובה החביבה, דודידו, שמופיעה עם המפלצת המפחידה הזו, דפנה דקל! סתם, אין לי שום דבר רע נגד דפנה, אבל יש לי סיוט מדקלים מאז שהלולב בסוכות נכנס לי בעין... בכל אופן, הגיע הזמן ללכת לישון אז אני פורש אני מתנצל על הטירוף שפשה בפורום מהרגע שכתבתי בו היום, אבל אני מקווה שמי שיקרא יתייחס לנאמר בהודעות ברוח טובה ובצחוק, כי צחוק זה בריא ובכלל, צריך לקחת את החיים בקלות כי חיים לא נצא מהם
אז לילה טוב ממני, איתמר וממנה, רינה. שין-שן!

ברור ברוח טובה...לילה טוב יהורמי

ממני, יאיר, רינה..... רינוש...גם את הולכת? אני במסנג'ר עוד דקה אם בא לך... ולכל השאר לילה טוב......................

יהורמי

New member
סבבה, טוב לדעת

שלפחות במשהו כספי טוב. שימו לב חברי הפורום היקרים, אם אי פעם יהיו לכם ילדים או אם יש לכם ילדים ואתם לא מוצאים בייביסיטר, נא שלחו אותם למתי כספי, רצוי בהופעה חיה, והוא כבר ידאג שהם לא ישתוללו. אזהרה!!- משרד הבריאות קובע כי שליחת ילדים רכים ופעוטים להופעה כזו עלולה לגרום לצלקות נפשיות בעתיד ולאדישות יתר!

יהורמי

New member
ארי! כן ארי!

מדובר על ארי "אני רווק בן 34 ואף אחד לא שואל את עצמו למה כי אני אמריקאי ויש לי הרבה כסף" גולדמן שבא לארץ ופצח בעוד סדרת ריאלטי זולה בה הוא בוחר ממיטב בנות הארץ (זה המיטב שיש לנו בארץ? אוי אוי אוי) כלה. וכידוע בתוכניות האלו, הכל "תמים" לחלוטין ובגלל זה נכחיש כולנו את הכתבה שהופיעה הבוקר בעיתון, לפיה אחת המתמודדות שלחה לארי המדובר SMS בלילה כדי לדעת מה סיכוייה להשאר בתוכנית. ובגלל רוח החברות שכולן מפגינות על המסך, אפשר להבין שאנחנו עם חם (ולמרות שהעניינים מתחממים עוד יותר מחוץ למסך והעניינים בד"כ נפתרים בשלום המקובל בארצנו - ע"י מכות וחבלות קלות באיזורים שהמצלמה לא יכולה לקלוט) ואדיב ונדיב. ולכן אני אומר, חסל סדר תוכניות ריאלטי! הלאה הטלויזיה הישנה והמוכרת עם התסריטים הצפויים!

willo1

New member
זה נורא מצחיק

האדם שנכנס לזה פעם בשנה אחראי תמיד לשאלת ה'איפה כולם' אבל , יתמר אם זה עושה לך טוב יש לך אישור להמשיך
במיוחד לאור העובדה שאתה משתחרר עוד ממש כמה ימים
*מתרגשת*

יהורמי

New member
38 ימים זה לא "כמה ימים"

חוץ מזה שאני פה על תקן "רואה ואינו נראה" אני מתערב כשאני רואה שלא קורה כלום...
חוץ מזה שיש להודות לרינה שדחפה אותי לכתוב הפעם! ושירי לי כינרת, די עם ה"יתמר"!!!! א-יתמר עם א'.

למעלה