איפה כולם?

ezraz

New member
איפה כולם?

מה קורה? שעתיים אני נעדר מפה והשקט חוגג? מי עוד היה ברחובות? (למרות שאחרי הרשמים של איילת מה נותר עוד לומר?). אני עסוק בעבודה אבל מבטיח לכם שמה שמתנגן אצלי במחשב תוך כדי הם כל השירים של עמיר, ככה שראשי בעבודה ורוחי איתכם.

ezraz

New member
למה שהיא תיקח אותן?

עמיר לא מופיע שם... היא תביא אותן לקאמלוט במקום זה והן תשבנה עם הבנות של מושיקו ואז נראה אותו מעשן!

תיקון:

הן תעמודנה ולא תשבנה, ולמה שלא תיקח אותן לפסטיגל? אתה את הפיצפונים שלך לא לוקח? יותר מתאים לגאלה לקחת אותן לסיבוב שופינג בארנה ואח"כ לאכול איזה ארוחה טובה באל גאוצ`ו... גאלה, תביאי את אביגיל לקמלוט, היא בטוח תזכה לקבל נשיקה מעמיר...

ezraz

New member
הזאטוטים שלי אניני טעם

הפסטיגל לא בשבילם. המחזמר שיקגו הוא המינימום שהם מוכנים להתפשר עליו. גאלה לא תיקח את הבנות לשופינג כי הן עלולות לגזול חלק מהתקציב שלה. וכמו שאני מכיר אותה אם היא לא הורסת (מחימום יתר) את הפס המגנטי של כרטיס האשראי בסיבוב אחד בקניון, היא לא נהנית. את כבר היית בפסטיגל??? אולי בטרזן וג'יין? חבר שלי הלך לטרזן וג'יין ונהנה אפילו יותר מהילדים שלו...

חחחח...

טרזן וג`ין? עם ההוא מהי פייב? צריך להיות מעניין... אני בראש של גאלה, אין תענוג גדול יותר מלהסתובב בקניון עם ויזה ולגהץ עד שהמוכרת אומרת : "מצטערת, מופיע לי פה שהכרטיס שלך מוגבל" ואם אפשר שהקניון יהיה בלונדון או מילנו... למען האמת נראה לי שגאלה בחדר כושר, אחרי המחמאות שקיבלה כאן שבוע שעבר היא קיבלה מוטיבציה לרזות עוד... ד.א. מישהו כאן היה במחזמר שיקגו?

למעלה