איפה כולם?

דומדום...../images/Emo6.gif

נראה שאתה עסוק כל הזמן בחיפוש... האם זה בשביל הגיבוש. הנה לך נרות, שיהיו לך לפחות קצת הצלחות. ערב טוב מכורה לאהבה.

ועכשיו משהו באמת רציני...../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif

צריכה עצה... בשביל לפתור בעיה. היינו שלישיה, לא לא מה שעולה במחשבה, שלישית חברות, שיחד מבלות, מספרות זו לזו סודות, וככה מתחזקות. ויום אחד סיפרה אחת לשניה, שאין לבטוח בשלישית, כי היא אינה חברה, וצוחקת עליה מאחורי גבה. אמרה השניה, לא רוצה את האחת, וגם לא את השלישית, לא רוצה חברות, מעדיפה כאן לבלות, לא רוצה מסכות, של כאילו חברות. מה דעתכם?????? האם נשים הן כאלה זונות? או שיש גם כאלה גברים? או זאת הכללה נוראה, ויש מכל הסוגים. לילה נפלא. מכורה לאהבה.

אוייייייייי...../images/Emo124.gif

צודק דומדום... כאן צריך לחפש בנרות ולשים כספים בקופות צדקות, בשביל שאיזה נפש חיה, תואיל בטובה, להופיע כאן לארח לחברה ולשעשע אשה בודדה. באמת אנשיםםם. רק חצות... מכורה לאהבה.

חס וחלילה וחס ../images/Emo70.gif

באתי לומר לך לילה טוב...

בלי הכללות ובלי התפלספויות

הנשים זונות וגם הגברים. חפשי רק כאלו שהם טובים אבל אנחנו כבר לא ילדים אז קדימה לחיות את החיים

אדגר...../images/Emo6.gif

אני מזמן חיה את החיים ואצלי אין כל פילסופים. רק קיטורים קיטורים וקיטוריםםםםם.

domdom1

New member
אותך חיפשתי !!!!!

לתת לך
לתת לך
לשבת איתך על
לספר לך
ואולי ל
אבל....................קבלתי
בראש כי לא מצאתי אותך
מוגש באהבה

אותי ? ../images/Emo12.gif

טוב. תן ת'פרח, קח חיבוק, הקפה הפוך? כן... שומעת...(שופעם הסיפור הזה?)
?? לאן בשעה כזאת???.... מוגש באהבה? לא. זו לא אני.... מכורונת...
תרימי ... זה בשבילך...

אהלן ג'ולי ../images/Emo24.gif

קראתי את מה שכתבת, שם למטה. אם נתעלם מהמילה מקטרת שיש לה קונוטציה קצת...
אז יש צדק במה שאתה אומר. האמת היא שלנו, הנשים, קצת קשה להרפות. זה נכון שאנחנו רוצות שיוויון ושיתוף מלא מצד הבעל במטלות הבית אבל בתוך תוכנו אנחנו עוד צריכות את השליטה בנעשה בבית זה עניין של חינוך שקשה להיפטר ממנו, מין אחריות שאנחנו מאמינות שהיא שלנו. יתכן והדור הבא או זה שאחריו יהיה נקי מההבניות הללו ואז יהיה שיוויון אמיתי בין נשים וגברים. כך שג'ולי יקירי, והגברים כולם קבלו באהבה את ה"קיטורים" הללו ותנו לנו עוד קצת....
ערב נהדר לך ולכולם!

j u l i a n o

New member
היי היי היי

רק עכשיו קורא אותך, למה לא שירשרת לנושא ?.... לא נורא, עליך קשה להעביר בקורת בכל מה שנוגע לנט. תגובה לתגובה-מסכים איתך עם כל מילה (לצערי) אבל הכתיבה באה ממקום כלשהו שקצת לחץ, אך אמורה להשרות נופך משעשע ולא קטרני. טוב שלפחות את מסכימה איתי.

זה אכן היה משעשע ../images/Emo141.gif

והנושא, היה למטה אז חשבתי לי... וזה קורה לי לפעמים... שכאן יותר בטוח שתראה. וצריך להיות: "עלייך קשה להעביר ביקורת נקודה".
יוו מאיפה באה לך היציאה הזו???
לילה טוב!

j u l i a n o

New member
ססססססססליחה...

איזה יציאה? ועכשיו בשבילך ו... רגישות של אשה בחור אחד חוזר מביקור אצל הרופא ומספר לאשתו שנותרו לו עוד 24 שעות לחיות‎. בעקבות האבחנה הזו, הוא מבקש מאשתו לעשות סקס‎. כמובן שהיא מסכימה, והם עושים סקס‎. לאחר 6 שעות, הבעל הולך אל אשתו ואומר "יקירתי, את יודעת שנותרו לי עוד 18 שעות. אפשר אולי עוד פעם‎?" האשה מסכימה, כמובן, והם עושים זאת שוב‎. יותר מאוחר, כשהם הולכים לישון, הבעל מציץ בשעון ומגלה שנותרו לו רק 8 שעות לחיות‎. הוא נוגע בכתף של אשתו ומבקש "יקירתי, בבקשה, עוד פעם אחת לפני שאני מת‎?" היא עונה "כמובן, אהובי", והם עושים סקס בפעם השלישית‎. לאחר שסיימו, האישה מסתובבת ונרדמת‎. הבעל, לעומת זאת, מודאג מהמוות הקרב, והוא מתהפך מצד לצד עד שנותרות לא 4 שעות לחיות‎. הוא מלטף את אשתו, ואומר בשקט" יקירתי, יש לי עוד 4 שעות. את חושבת שאולי אפשר‎..." האשה מתרוממת ואומרת "תקשיב, חמוד שלי, אני צריכה לקום בבוקר. אתה לא!!!!!!

היא צודקת ../images/Emo11.gif

יש לה למחרת יום עמוס... נכון ירדן????? שמע יא ג'ולי, באחד המנזרים בספרד, נהוגה שיטת משמעת מחמירה מאד. פרחי הכמורה המבקשים להתקבל כנזירים מן המניין, נדרשים לעמוד בשורה של מטלות, ורק לאחר עמידה בהצלחה בכולן - זוכים להכרה מלאה כנזירים. אחת הדרישות הבסיסיות של המסדר היא שהנזירים ישמרו על שתיקה מוחלטת. הזדמנות לדיבור ניתנת להם רק אחת לשנתיים, וגם אז מותרות להם רק שתי מילים. אחד החניכים במסדר הדתי המחמיר הזה, שהשלים כבר שתי שנות אימונים בשתיקה מוחלטת, נקרא אל ראש המנזר. פנה אליו ראש המנזר ואמר לו: " עכשיו יש לך הזדמנות לומר את שתי המילים המותרות לך.." אמר לו החניך: "האוכל מגעיל". חלפו להם שנתיים נוספות, בסיגופים ובשתיקה מתמידה, והנה שוב הוא נקרא אל ראש המנזר כדי לנצל את הזדמנות הדיבור הנוספת שלו. "המיטה חורקת" אמר לראש המנזר, וחזר לתאו להמשך האימונים והשתיקה לשנתיים נוספות. בסיומן של אלו, הובל פעם נוספת אל ראש המנזר, והפעם היו שתי מילותיו: "אני עוזב". הסתכל עליו ראש המנזר ואמר לו: "אתה יודע מה, זה לא מפליא אותי בכלל... מאז שהגעת, כל מה שאני שומע ממך זה רק תלונות, תלונות, תלונות..."

למעלה