איפה כולם?

Black Star

New member
איפה כולם?

קוקו אהה? טוב, אני מניחה שכולם, בניגוד אליי, יצאו. אני החלטתי גם היום להישאר בביתי הקט (והחם! אוי כמה חם לי אני חייבת לכבות ת`תנור. למה אין לו תרמוסטט או משהו, רבאק...). האפשרויות היו או ללכת למין מסיבה/סליפ אובר אצל חברה עם עוד כמה אנשים שאני ממש לא מכירה ובחיים לא פגשתי, אבל היא גרה במבשרת וזה היה אומר שאני אהיה שם ממש כל הסופ``ש ואין לי לא ת`חשק ולא ת`זמן להיות תקועה שם כל כך הרבה זמן... האפשרות השנייה הייתה המסיבה בצוללת, שרוב העולם שם, אבל לא היה לי ממש עם מי ללכת (יכולתי לבוא לבד וכבר להסתובב עם אנשים שאני יודעת שיהיו שם, אבל זה לא תמיד נעים... למרות שכבר הייתי מוצאת עם מי והכל). וגם אין לי כוח למשהו יותר מדי המוני... אז נעביר עוד לילה סוער בחברת אינטרנט והמשולש... :) טוב, אם מישהו פה (פסיכו, אני יודעת שאתה פה...יש עוד מישהו?), או אם מישההו קורא את זה מחר בבוקר, או מתישהו... תגיבו. לי יש זמן... יעלי.

PsiChO

New member
אני פה בלי ברירה...

אחרי ארוחה משפחתית סוערת למדי עם המשפחה הפולנית האסלית שלי אני קצת מסוחרר מכל השתייה. משעמם לי בטירוף. למה הדברים האלה חייבים להסתיים כל כך מאוחר שאי אפשר לצאת... בכל מקרה אם יש מישהו פה שיודיע לי!!!! פסיכי*מת משעמום

imagine

New member
עכשיו מחר בבוקר

ואני ערה בגלל אחותי הקטנה וחברה שלה. די דיכאון כי כל שבוע מחדש היא מעירה אותי! מה אפשר לעשות איתה?

12lior

New member
איזה סיוט....

גם אחותי...כל שישי אני חוזרת ב-4 והיא מעירה אותי ב-6...הדבר היחיד שאפשר לעשות זה פשוט לתת לה צעקה,אבל זה לא עוזר...

למעלה