טפו, טפו, טפו
העלינו מעט את התרופה. תקופה יותר רגועה. מצליחים להתגבר על התפרצויות "קלות" בעזרת "רסקיו" שזה תמצית פרחי באך. אני מאד מרוצה כי זה במקום תרופת הרגעה ממכרת אשר כל פעם צריך להגביר את המינון שלה. ביום ראשון הקרוב אני מצטרפת עם הכיתה להצגה. רוצה קצת למשש את הדופק מה קורה אחה"צ בבי"ס ולהשאיר אותה קצת יותר מאוחר בבי"ס. עכשיו היא עד 15. אני רוצה שתישאר עוד שעה. המסגרת כעיקרון היא עד ארבע וחצי. אני יודעת שאנחנו (אני והבנים) זקוקים לעוד שעה בשביל עצמינו ואולי אפילו יותר אבל בעלי בד"כ מתנגד ומרגיש הרבה יותר בטוח כשהיא איתי בבית, מה שנכון אבל קשה גם לנו וגם לה כי היא משתעממת. חוץ מזה, התחלתי לקחת אותה פעם בשבוע לחוג בישול והיא נהנית נורא. אני מנסה לבדוק עוד חוגים (לילדים עם צרכים מיוחדים). מי שמפעיל את החוג עושה את זה בהתנדבות, בנוסף לכל ילד מצמידים מתנדב\ת, להורים שמחכים מחוץ לחוג דואגים תמיד לשתיה חמה, ובגלל שהחוג מתקיים בעיר אחרת ואין לי רכב, סידרו לי ולעוד כמה הורים הסעה. מחמם את הלב לשמוע שיש אנשים שפשוט איכפת להם, נכון? אה, ומחיר החוג הוא ממש סימלי. בחודש הבא היא חוגגת יומולדת 8 ואני מקוה נורא שתהיה רגועה ואני אוכל לעשות לה מסיבה נחמדה בבי"ס או במתנ"ס. אבל הכל תלוי במצבה הנפשי, ואף אחד לא יכול לצפות אותו. הבן הגדול הולך לפסיכולוגית ובקרוב מאד ילך לקבוצת תמיכה לאחים. הוא לא ממש רוצה אבל אני יודעת עד כמה הוא זקוק לזה. בנוסף, אני מנסה מכל הכיוונים "לשדך" לו חברים שיש להם אחים חריגים , כדי שהוא לא ירגיש שרק לו זה קורה וגם כדי שיוכל "להשוות חויות". הקטן עובר איבחון בהתפתחות הילד בגלל בעית מוטוריקה עדינה קלה, למרות שדחיתי ודחיתי את האיבחון, עכשיו אני מרגישה יותר פנויה לטפל בכל בעיה שיש לו. וחוץ מזה, בעלי ואני מנסים "לגרד" זמן להשקיע בזוגיות כי הגענו למסקנה שביחד הרבה יותר קל לעמוד מול הקשיים. וכמובן, זמן לעצמי, על זה אני לא מוותרת . זהו, החיים ממשיכים, מוכרחים להמשיך.