איפה כולם?

איפה כולם?

בטח אתם עסוקים בהעסקת הילדים בחופש אז שתפו- באילו מקומות מענינים הייתם? איפה כדאי לבקר? נשמח לראות גם תמונות ממקומות הבילוי...

sagil1

New member
בינתים... אנחנו רק נהנים מהשכנים

התאומים המתוקים של רותיתאומים... אבל יש כמה יציאות חדשות לאוראל ותובל.. הנה הזדמנות לשתף. בא לו רב קונדס אל אחיינו הקטן ממנו בשמונה חודשים עם כוס של מגדל ביד. מניח ליד הזעטוט.. והולך אל אבא. מושך לאבא במכנס.. ואני... מה תובל? מה אתה צריך? ותובל סוף סוף משפט שלם כמו שצריך (לא רק אבא אגי בו): אבא, הוא לקח לי (ואני הרי ראיתי אותו הולך ומניח את הכוס ליד הזעוטוט. ברגע שאמרתי לו , לא נכון אתה נתת לו והתחלתי לצחוק. ההוא ישר: כן ומתחיל להתפקע יחד איתי מצחוק. הוא גם התחיל לחלק נשיקות חופשי נשיקה של לילה טוב, ושל להתראות... וצהרים טובים... הוא גם יודע שקוראים לו תובל ותובלי(פז), עונה גם לשמות היותר רשמיםי שלו ג'יני, וקונדסי (או כמו שהוא אומר על עצמו קודאסי....) אוראל לעומתו הפתיע אותנו בגדול. אחרי חודשים רבים של נסיונות שכנוע שהוא ואחיו יעלו על הבימבה שלהם וירכבו ברכבי הבית נסיונות שכולם הוכתרו בכשלון גמור עלה לו אתמול הילד טוב ירושלים הזה והתחיל לנסוע אחרוה. דקה שלמה הוא נוסע אחורה וזה מצא חן בעיניו אז הוא התחיל לנסוע גם קדימה .... ככה לבד... פתאום.. זה המאותגר קיפול ברכיים.... כמו שקראו לו פתאום לבד נוסע על הבימבה (2 דקות אחריו, תובל התבנון בו וראה מה הוא עושה ומיד התחיל גם הוא....) ראה כי טוב ולמה לא... התחילו לו אוראל גם ללכת ברוורס. ממש הולך הליכת רוורס. משעשע מאוד אז הנה נחת נחת נחת! בתכנון - הם יטיילו לכל מיני מקומות (ירושלימה, חוף הים, קיבוץ אחד או שנים...(כמה שיהיה כוח) וזהו... אה והרבה פעילות יצירת קיטנה... (לקשקש (כנראה על הקירות והכסאות והארונות) להדביק פרפרים בכל מיני מקומות ולקרוא הרבה סיפורים... "בו טר" (הבלון התפוצץ הבלון נקרע - זה אנחנו צריכים להשלים. הם רק בחלק של הבו טא) וגם "אה אה פופו (שורוק וחולם) יענו לקרוא להם איה פלוטו....

אח...נחת מהי... ../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif

איזה סיפורים מעלי חיוך
משהו משהו הקונדסים האלו!!!!!!!!
כל הכבוד להם!!! איזה צעד קדימה יפה!!! אני מכירה את התחמנות הזו כמו שסיפרת ,יש לי בבית רב תחמנית ראשית !!! אתמול שחבר שלה הלך התחילה להתבכיין רון ,רון רון , שאלתי אותה מה קרה , היא אומרת רון הרביץ לי ... יעני לא הצליחה למצוא את המילים שהיא לא רוצה שילך וזה היה הכי קל ... גם שהרמתי אותו הגברת קינאה , ואז אמרה - לתת את רון לאמא שלו... המשך כך עם סיפורים כאלו..הם מכינים יופי את השטח לקונדסית הא..??.... אצלנו אולי תהייה קיטנת גמילה עם אבא... אתמול נקנו תחתונים ברוב כבוד.. אחרי 10 שניות עם תחתונים הם היו רטובים..."הדרך ארוכה היא ורבה".... היא מתלהבת מתחתונים ומהישבנון ננסה ונראה אם היא באמת מוכנה... חופש נעים לכולם...
[רעות

sagil1

New member
אנחנו נחכה עם הגמילה לשנה הבאה

בינתים מלמדים אותם להגיד מתי פיפי ומתי קיקו ומתי צריך להחליף להם... ומה זה שירותים בכלל ( או לאן אמא ואבא נעלמםי להם בתוך הבית והם לא יכולים להכנס...) הוא דווקא מוצא מצוין את המלים, הוא פשוט רוצה למשוך תשומת לב והוא תחמן... כשצריך להגיד לקחתי (אחרי מאבקים קשים עם אוראל על איזהשהו פרפר) הוא ומר "לקתי לו" בעוד אוראל בצד מתכנן את הנקמה.... ואז תור תובל לרוץ להגיד "לקח לי" זה פשוט קודאסי.. אין מה לעשות...

sagil1

New member
מה קורה פה כולם עם גמילות...

אתם מדאיגים אותי... כולכם מכורים?
הרבה הצלחה לכל הגומלים/גומלות ומי שמברך הגומל.... (יחד אתכם זה כבר 4 שאני זוכר)

איזה מתוקים, וכיף שיש לכם שכנים כאלו....

שימשיכו להתקדם ולהצחיק.. תהנו בטיול[ אנחנו גם בונים על ירושלים - גן החיות התנכי]

sagil1

New member
אם כבר ירושלים בשביל האויר..

חיות? שילכו לגן חיות, פינת חי פינת ליטוף ... ירושלים זה בשביל האויר והנשמה... כן כן אחלא שכנים.. איך הם מחייכים הקטנים האלה שלה.. חבל"ז...

טוב די די...שלא יסמיקו השכנים....../images/Emo9.gif

ושני קונדסים כאלה בשכונה זו ממש חגיגה לעיניים... טפו טפו טפו.

אצלי כולם בקייטנת סבתא רחל../images/Emo3.gif

אחלה קייטנה , ארוחת בוקר וצהריים כלולה בתפריט - טלויזיה חופשי , משחקים וחוברת , ואם עייפים קצת יש אפה לנוח. אני חזרתי לעבודה והם כווווולם אצל אמא שלי. נראה לי שב -1 לספטמבר היא תצטרך אשפוז.

sagil1

New member
שטויות אשפוז.. מקסימום גמילה...

תאגנו לה נופש מתנה אחרי "המהומה הגדולה"....

אצלי בלאגן שלם../images/Emo5.gif

אחותי לא מוכנה לשמור על מוריה השובבה, קשה לה והיא צריכה לרדוף אחריה המון. נכון, היא חבלנית קטנה וסקרנית מאוד אבל מאוד נעלבתי. גיסתי הרימה את הכפפה ולקחה אותה אליה הביתה, הגדולה שלה (בת 13) והבן והגיסה מטפלים במוריה והודיה הולכת רגיל לאחותי. בבוקר זה הכי נורא, אני צריכה לעשות סיבוב ענק בכדי שהודיה לא תדע שאני לוקחת את מוריה לגיסתי. האסטרטגיה הקשה היא לנסוע עד אחותי, להוריד את שתיהן ואז שוב להעלות את מוריה ולנסוע לגיסתי ואז לעשות סיבוב סביב כל העיר כמעט בכדי להגיע לעבודה. כך גם בצהריים. אוףףףףףףףףףףףףף אני מגיעה לעבודה מותשת.

למעלה