בינתים... אנחנו רק נהנים מהשכנים
התאומים המתוקים של רותיתאומים... אבל יש כמה יציאות חדשות לאוראל ותובל.. הנה הזדמנות לשתף. בא לו רב קונדס אל אחיינו הקטן ממנו בשמונה חודשים עם כוס של מגדל ביד. מניח ליד הזעטוט.. והולך אל אבא. מושך לאבא במכנס.. ואני... מה תובל? מה אתה צריך? ותובל סוף סוף משפט שלם כמו שצריך (לא רק אבא אגי בו): אבא, הוא לקח לי (ואני הרי ראיתי אותו הולך ומניח את הכוס ליד הזעוטוט. ברגע שאמרתי לו , לא נכון אתה נתת לו והתחלתי לצחוק. ההוא ישר: כן ומתחיל להתפקע יחד איתי מצחוק. הוא גם התחיל לחלק נשיקות חופשי נשיקה של לילה טוב, ושל להתראות... וצהרים טובים... הוא גם יודע שקוראים לו תובל ותובלי(פז), עונה גם לשמות היותר רשמיםי שלו ג'יני, וקונדסי (או כמו שהוא אומר על עצמו קודאסי....) אוראל לעומתו הפתיע אותנו בגדול. אחרי חודשים רבים של נסיונות שכנוע שהוא ואחיו יעלו על הבימבה שלהם וירכבו ברכבי הבית נסיונות שכולם הוכתרו בכשלון גמור עלה לו אתמול הילד טוב ירושלים הזה והתחיל לנסוע אחרוה. דקה שלמה הוא נוסע אחורה וזה מצא חן בעיניו אז הוא התחיל לנסוע גם קדימה .... ככה לבד... פתאום.. זה המאותגר קיפול ברכיים.... כמו שקראו לו פתאום לבד נוסע על הבימבה (2 דקות אחריו, תובל התבנון בו וראה מה הוא עושה ומיד התחיל גם הוא....) ראה כי טוב ולמה לא... התחילו לו אוראל גם ללכת ברוורס. ממש הולך הליכת רוורס. משעשע מאוד אז הנה נחת נחת נחת! בתכנון - הם יטיילו לכל מיני מקומות (ירושלימה, חוף הים, קיבוץ אחד או שנים...(כמה שיהיה כוח) וזהו... אה והרבה פעילות יצירת קיטנה... (לקשקש (כנראה על הקירות והכסאות והארונות) להדביק פרפרים בכל מיני מקומות ולקרוא הרבה סיפורים... "בו טר" (הבלון התפוצץ הבלון נקרע - זה אנחנו צריכים להשלים. הם רק בחלק של הבו טא) וגם "אה אה פופו (שורוק וחולם) יענו לקרוא להם איה פלוטו....