איפה כולם

SsssTaaaR

New member
איפה כולם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איך היה בחג?
מה עשיתם??? מה קניתם השבוע????

Katy Cat

New member
לא קניתי שומדבר מיוחד השבוע...

אבל היה לי טקס סיום והיה ממש נחמד (ונשף סיום...) בכל אופן, בטורקיז שבקניון חולון הביאו טבעות ותיקים חדשים ומקסימייייים! קנינו (אני וחברי) תיק חמוד נורא של הפאוורפאף גירלז לאחות של חבר שלי וגם טבעת מקסימה.. שווה ביקור לדעתי!

SsssTaaaR

New member
איך היה בטקס ובנשף../images/Emo35.gif

לנו יש שבוע הבא.. ובטורקיז באמת יש דברים מקסימים אני חולה על חנויות כאלה
וקטי...נראה לי שצריך לפרסם את הפורום יותר כי הוא דיי שומם בזמן האחרון

Prue 4 u

New member
מסכימה בקשר לצירוף מילים:

"הפורום שומם" אני אעזור להפיץ אותו...

Prue 4 u

New member
צריך להכין איזשהו....

שירשור ל"התפקדות" חברי הפרום... אני מיכרה רק אותך ואת המנהלת...

SsssTaaaR

New member
כי רק המנהלת את ואני בפורום...

תותי בת מבקרת פעם ב.. וכל השאר נטשו
וגם קטי (המנהלת) לא ממש פה בזמן האחרון

Prue 4 u

New member
../images/Emo4.gif לכן שומם פה מידיי... כל הזמן

רק נכנסים אנשים לבקש עזרה! צריך גם לעשות משו כפורום!! לא כיועצות לעינייני אופנה!

SsssTaaaR

New member
צריך לדבר עם קטי...

היא יכולה להביא אורחים או משהו..לשנות סקרים ולפרסם את הפורום.. דברים שאנחנו לא יכולות לעשות

Prue 4 u

New member
אנחנו יכולות לפתוח משמש חסוי וללכת

לכל הפורום ולכתוב: פורום שופינג ובלה בלה בלה כנסו! יהיה סבבה! תביאו חברים שאוהבים שופינג... וכאלו שטויות! פחחחחח (מאיפה זה נפל עליי??)

Katy Cat

New member
חמודות!!

תודה רבה על הרצון לעזור.. אני בעיקרון עכשיו בתקופת בחינות ממש עמוסה (סוף י"ב...) ואני מתקשה להכנס לפה הרבה אבל אני מנסה לעשות את המקסימום.. ביקשתי עוד מזמן שיצרפו לי מנהלת נוספת וזה לא קרה משום מה, וגם מי שרצתי שתנהל כבר לא ממש נכנסת לכאן.. אם למישהי מכן יש ניסיון בניהול פורום אולי מישהי מכן תוכל לנהל איתי כי אני בעיקרון ממש צריכה מנהל נוסף.. תפנו אלי...

Katy Cat

New member
חמודות!!

תודה רבה על הרצון לעזור.. אני בעיקרון עכשיו בתקופת בחינות ממש עמוסה (סוף י"ב...) ואני מתקשה להכנס לפה הרבה אבל אני מנסה לעשות את המקסימום.. ביקשתי עוד מזמן שיצרפו לי מנהלת נוספת וזה לא קרה משום מה, וגם מי שרצתי שתנהל כבר לא ממש נכנסת לכאן.. אם למישהי מכן יש ניסיון בניהול פורום אולי מישהי מכן תוכל לנהל איתי כי אני בעיקרון ממש צריכה מנהל נוסף.. תפנו אלי...

Prue 4 u

New member
אני פעם ניהלתי פורום, אבל לא בתפוז.

אבל גם אני יחסית חדשה פה... וגם צריך להיפגש עם המנהלים של תפוז וכל מיני שטויות כאלו..
... אז זה קצת סיבוכים...

SsssTaaaR

New member
.......

אני אשמח לעזור לך בניהול הפורום אבל אין לי ניסיון בזה.. אז אני אצטרך שתסבירי לי קצת איך הכל עובד ולא נראה לי שיש לך זמן בשביל זה

למעלה