איפה כולם?

זה בא והולך, את יודעת...

אי מי קרא בשמי? אי מי קרא לי שמע? מי? מה? (מתוך שמואל של שלונסקי) אז הנה אני. כל פעם כשאני מצליח להרים את הראש לנשום קצת מעל לגלי העבודות. בשאיפה, תוך פחות מחודש כולן תהינה מאחורי (עד לסוף הסמסטר הבא).

Gefen

New member
גם אני פה....תמיד

לפעמים קוראת יותר מאשר כותבת, אבל פה תמיד קנינו פירות יבשים ועוד מעט יגיעו חברים ל"טובישגל", משמע- טובשבט ומנגל במילה אחת.. אז אני רוצה לאחל לכולנו טו בשבט שמח וטעים, וגם לקרוא לכל החברים בפורום הזה להמשיך להיות פה תמיד, ולא משנה כמה "תתי פורומים" יש לישראלים שבחו"ל. זיכרו שהפורום הזה הוא הבית. ככה זה אצלי ופה תמיד יהיה לי הכי נוח לכתוב, לבכות לצחוק ולקטר.. בהזדמנות זו, שתי מחיאות כפיים סוערות לעדי ומירב על העבודה הקשה ועל העמידה בפרץ בתקופה האחרונה, אני יודעת כמה שזה קשה, אז באמת כל הכבוד! והנה שיר בשבלכם, השיר האהוב שלי לטו בשבט, שאצלי תמיד מעורר איזו צביטה קטנה של געגוע לטו בשבט של הארץ... פירות חמישה עשר
מילים ולחן נעומי שמר "שלג על עירי כל הלילה נח
אל ארצות החום אהובי הלך
שלג על עירי והלילה קר מארצות החום לי יביא תמר דבש התאנה, מתק החרוב ואורחת גמלים עמוסי כל טוב
הנה שוב ישוב שמש לבבי
ומשם תפוח זהב יביא שלג על עירי נח כמו טלית מארצות החום מה הבאת לי שלג על עירי שלג על פני ובתוך הפרי כל געגועי" גפן

אני מצטרף לגפן במחיאות כפיים...

לעדי וליילה (מירב)...כל הכבוד על העבודה המעולה והעזרה בהשלטת סדר בבאלגן הקטן שנוצר עקב ה"פלישה הגדולה של ינואר 2003" לפורום. הרבה תודות
ושוב "ברוכים הבאים" לכל המצטרפים החדשים

liat129

New member
תודה על הקבלת הפנים החמה ../images/Emo9.gif

גם למנהלות המקסימות שנאלצו לספוג פה את הויכוח הלא נגמר: מי צודק, YNET או הגולשים מחו"ל... שוב
לכ-ולם על הבית החם והנעים..

את כבר הרבה זמן לא תראי שלג

על עירך בטו בשבט.. אמרה הדודה הקבורה בקור ובשלג הקנדי עם שירי טו בשבט ואביב. טו בשבט עבר.. אבל עדין קר..

Yaniv-DC

New member
אני לא יודע אם זה הראש שלי

או שאתם באמת משחקים אותה תמימים, אבל לי טובישגל נראה כמו הלחם של מילה אחרת, לאו דווקא מנגל.

ליאתA2

New member
../images/Emo145.gifחדשה בפורום

לאחר שYNET החליטו לנטוש את הישראלים בחו"ל עברתי ל"מעריב" וכך מצאתי את הפורום הזה. קראתי, נהיניתי, לא הבנתי אם אני צריכה לשלם מס הכנסה בארץ או לא, הסכמתי עם אלו שטוענים שהאוכל בארה"ב לא בריא וגם לא ממש טעים (ניסיתי לבשל מטבוחה אבל לעגבניות פשוט אין טעם). אני כאן 8 חודשים, שמחה מאוד להיות פה ולא שם אבל מאוד מתגעגעת לשם. אז נעים להכיר אותכם חבר´ה ועוד נתראה! (אם אני לא אקפא... הטמפ´ כאן 14מעלות פרנהייט [10-] ועם ה-wind chill זה 3 מעלות [16- בעברית] בקיצור, לא ראוי למגורי אדם)

ברוכה הבאה ל- ../images/Emo82.gif החם ../images/Emo140.gif|

מקוה ש -
ואולי
עם כמה
יחממו את גופך עד שגל הקור יעבור..... נשמח לשמוע מאיפה את בארה"ב ובמה מתעסקת....... שבוע טוב וחם!

תותי-בת

New member
אהלן כולם!!!!!! אז אחרי חודשיים בתאילנד חזרתי לארץ הקרה והדכאונית שלנו! (ועבר שבוע מאז... הראש עדיין שם...) נחמד מאוד לראות שיש הרבה חברים חדשים (שעדיין לא מכירים אותי) מקצוות העולם ../images/Emo9.gif שמרו על עצמכם וקבלו חיבוק חם, ליאת.

Welcome back!!../images/Emo24.gif

לא תספרי לחברה´ איך היה? מה ראית? מה עשית? ומה אם כמה תמונות? שבוע טוב ועליז.

תותי-בת

New member
אהלן כפרוש! ../images/Emo24.gif אספר אספר בקרוב - מבטיחה!!!! ותסתכל מה כתבתי למרב בהודעה האחרונה שלי... ../images/Emo9.gif יש שם פירוט... ולגבי התמונות - בקרוב יסרקו (לא קל לסרוק 10 אלבומים) ויש גם קטעי וידאו ../images/Emo9.gif שבוע מקסים, שמור על עצמך ../images/Emo25.gif ליאת.

drz400e

New member
כחדש פה מותר לי גם להתפקד?

כי קר פה בטורונטו, וכך נראה לו טו בשבט שלנו...יפה,אבל קפווווווא
אז חשבתי לחלק את זה עם כולם. ארזתי מהלבן הזה
בקופסאות קטנות לשלוח לכולם. מחכה לקצת
בדואר חוזר

drz400e

New member
וגם רציתי לשים תמונה...../images/Emo9.gif

כאילו כזה...
אבל אני לפעמים קצת מאוגר טכנית

להדודה המתוקה ושאר הקנדים.....

חזרתי לפני כחצי שעה מהליכה מהנה מאוד לטיילת ולחוף וראיתי המון קנדים משתזפים בשמש אז למה אתם לא תקפצו על מטוס ותתחמו גם כן ב-
במקום לקפוא ב-
ולחמם אותכם וירטואלית הנה תמונה שלקחתי מהגשר מעל ל-INTERCOASTAL בדרך חזרה הביתה....

למעלה