איפה כולם?

איפה כולם? ../images/Emo187.gif

יאללה חבר´ה, נא להתפקד. אחרי השבוע המסעיר שעבר עלינו הלכו לי לאיבוד כמה חברים בסבך ההודעות
ג´ודי, איפה את? מויש, תופס עוגב, יניב, מקס, גיא, גפן, טלי, אפרת, אנרכיה, סירפד, ורד מלונדון, הדודה, lila, DJ, בן, פיטנס, תמי, ליאת, יוניס, גוגי, אלי, אליעזר, ניו, אוירון.... (ואם שכחתי מישהו אנא קבלו התנצלותי הכנה, אני גמורה מעייפות) יש מתנדבים לסכם לנו את השבוע? אחרי הכל מחר ט"ו בשבט
ועל כולנו עבר שבוע עמוס... יאללה חבר´ה, להתעורר. קררררררר בחוץ
, אז אין כמו לשבת עם כוס שוקו
מול המחשב ולהעלות הגיגים. ושתהיה לכולנו שבת שלום
וסופשבוע נפלא.

marsala

New member
רגע, אני עדיין צובט את עצמי..

ובודק אם לא שמתי לעצמי משהו שלא אמור להיות לי בקפה עדי זה אומר שהסערה חלפה ייייייייייייייייייששששששששששששששששששששששששש!!!!!!! mosh

לא צריך לצבוט, אפשר לנשוך! ../images/Emo186.gif

כל כך קר כאן שזה ממש נורא, ואני עוד חשבתי שארבע שנים באפסטייט חיסנו אותי. אז זהו שלא. ןלגבי הסערה, בחדשות אומרים שהיא תתחיל הלילה אך אצלנו כאן לדעתי היא חלפה לה, ואם נדאג להחליף אותה היא תחלוף אפילו מהר יותר. אז כל הניצולים מהוריקן YNET אנא התפקדו, בדיקת הנוכחות תעשה לאחר הפסקת עשר.

tam1nj

New member
סיכום שבועי!!

בוקר יום שני - (השבוע מתחיל כאן ביום שני,לא? קמנו וקפאנו מקור בצהריים המשכנו לקפוא ובערב.......בררררר, שלא נדע בוקר יום שלישי -התעוררנו לבוקר קפוא, בצהריים ניהייה מה זה חם בערך 26 מעלות פרנהייט ובערב.........להמשיך? עבר עליכם בדיוק אותו שבוע אלא אם כן אתם מפלורידה. אז סוף שבוע חמים ונעים בתקווה לשבוע קצת יותר נסבל למרות שכבר הודיעו שאל לנו לצפות לזה בזמן הקרוב. וכמו שסבתא שלי הייתה אומרת, העיקר הבריאות.

Ayelet CA

New member
ואני צריכה לתקן המזגן באוטו

כן, היום ממש היום בקליפורניה היה חם, עד כדי כך שבכל פעם שנכנסתי לאוטו קיללתי את זה שהמזגן לא מתפקד כמו שצריך. ברכות ח-מ-ו-ת לכולם :)

לא צריך להגזים..

היה חמים בערך, 80 בוואלי עדיין לא הגיע ל - 100 של הקיץ ובשעות שאני יוצאת בבוקר - אני מדליקה את החימום שמתחת לכסא כמו שאמור גששינו לשמוע את חוליו איגלסייס מה...

fprancer

New member
קר שם בחוץ

מזל! חשבתי שהמצאת החימום למושב לא חצתה את הצד המערבי של הרוקי´ס
את מגיעה אלינו לבוסטון הקפואה? חופש לכבוד MLK? Prancer

Ayelet CA

New member
איפה סגור ואיפה לא ב-MLK ?

בתיה"ס סגורים אבל לנו יש תור לרופא (בדיקות לכרטיס הירוק). ומה עם כל השאר? איך יודעים?

חוץ מבתי ספר - הכל פתוח

ואת ההזמנה לבוסטון הקפואה אני מקבלת בשמחה אבל אדחה אותה לעונה חמה יותר כך שאפשר יהיה להוציא את האף החוצה בלי שיפול מצד שני הדרום החם פתוח וקורא לך...

az ma

New member
It´s easy...

"Anything Federal" "Anything State", or simply put, "Anything government" and banks are goin´ to be closed. Postal offices are part of Feds...​

../images/Emo186.gifואני לתומי חשבתי

שלעבור לניו ג´רזי זה גם אומר להיפטר מהקור המקפיא...

ruben53

New member
../images/Emo42.gif עדי..חורף בניו-ג´רסי..

עדי..אם היית שואלת אותי הייתי מספר לך שהחורף בחוף המזרחי הוא מקפיא וארוך .. בגלל זה אני בפלורידה ו/או ישראל..

אחרי ארבע שנים באפסטייט ניו יורק

קיוויתי שניו ג´רזי חמה יותר. היא אכן חמה יותר, אבל לא מספיק!!

NAHAL

New member
שלעבור לניו ג´רזי זה גם אומר להיפטר

עשית תעות קטנה BROOKLYN זה המקום שימי לב לחזאים אבל רוב החברים שלי משם

AdiBos

New member
אם בקור עסקינן הבוקר היה פה 1-

פרנהייט שבצליוס זה בערך בחשבון לא מדויק 15- הרגליים קפאו וגם האצבעות בתוך הכפפות איך האסקימוסים סובלים קור כזה והרבה יותר במשך כל השנה?!

Yaniv-DC

New member
באמת קפא לי המחזור!

עם הגל קור הזה. אפשר סיכום דו שבועי אני אעשה אחרי שיגמר הלילה המוזר הזה, ואז גם תבינו למה הלילה הזה מוזר. יהיו דמעות, יהיו צחוקים, יהייה קיילי.

liat129

New member
נמצאת ../images/Emo8.gif

הנה הסיכום שלי: יום ראשון: לומדים למבחן, בחוץ
יום שני: לומדים למבחן, בחוץ
יום שלישי: הפתעה,
הגיע חבר טוב מהארץ לביקור ובידיו מתנות: במבות, פסק זמן, טחינה, עוגות הבית ו.. פירות יבשים כי יש טו" בשבט.. יום רביעי: מטיילים עם החבר בכל רחבי ביג´ין הקרה, ומסמנים
על האתרים החשובים (העיר האסורה, החומה..). יום חמישי: נפרדים מהחבר (הוא נוסע לעבוד קצת) יום שישי: מבחן!!!!! איזה פחד, אני פשוט שונאת את המקצוע הזה. יום שבת: בחוץ
, אני פה שותה
שוקולית (של עלית) , קוראת לי תגובות מהפורום ו.. שוב לומדת למבחן(בשבוע הבא
) יאללה שבוע מוצלח לכ-ולם

למעלה