איפה כולם?

Dana Mi

New member
אנגלית

נכון ציפית למדעי הטבע או משהו כזה?? לא, אני בפקולטה הזאת בסוף של האוניבסיטה.. וואללה?? מה את לומדת?

may0rw

New member
וו הו כמה זמן לא הייתי כאן.. שלום.

שם: מאי כינוי: מאימאי.. חח מין: נקבה גיל: 16 וחצי גובה: 1.67 מקום מגורים: פ'ת צמחוני? לא צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום מוצא: פירסינג: לא קעקועים: בקרוב צבע אהוב: לבן שם אהוב לבנים: און שם אהוב לבנות: אופיר אוהב את עצמך? לפעמים עברת פעם על החוק? כן דתי/מסורתי/חילוני? אתיאסטית כיתה/יחידה צבאית/התמחות באוניברסיטה: כיתה יא' שפות: עברית אנגלית צרפתית פחד: לא משהו מוגדר עיר אהובה/מקום אהוב:ים מאכל אהוב:ממ משקה אהוב: חח בריזר סרט אהוב: אפקט הפרפר ז'אנר מוזיקה אהוב: רוק וסוגיו שיר אהוב: זה משתנה בערך כל שעתיים.. rod stewrt-don't want to talk about it מנגן על כלי נגינה? יא.. גיטרה.. וקצת קלידים אייקון אהוב:
סטייה: כל מיני תכונות טובות: יושר תכונות רעות: יושר תאר את עצמך ב-4 מילים: מוטו לחיים: מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: מה היא המילה האהובה עליך? איש מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? מה היא הקללה האהובה עליך? איזה קול/רעש אתה אוהב? דיסטורשן...חח איזה קול/רעש אתה שונא? צרצרים איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? חח אין אלהים שאלון רובי: איזה קעקוע של רובי אהוב עליך?הצלב..חח אני סתם חושבת שזה סקסי.. איזה שיר של רובי את שומעת כשאת עצובה?eternity איזה שיר של רובי את שומעת כשאת שמחה?rock dj עם איזה שיר של רובי את אוהבת לפתוח את הבוקר?something beautiful איזה ציטוט של רובי את אוהבת? איזה קליפ של רובי את אוהבת?rock dj אם תיפגשי עם רובי one on one מה תגידי לו?שהוא מלך.. או לפחות היה
תמונה של רובי שאת אוהבת?

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

"איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? חח אין אלהים"
לפחות אני יודעת שאני לא לבד..
את כבר פחות אוהבת את רובי מפעם?.. בגלל רודבוקס?

may0rw

New member
חחח

לא יודעת.. אני אוהבת יותר את הישן והטוב\= באמת מרודבוקס כבר לא מתה עליו.. טוב.. טעם שלי

wizardit

New member
אני

שם: חסוי כינוי: חסוי מין: נקבה גיל: 17 גובה: 1.65 מקום מגורים: ת"א צמחוני? לא צבע שיער: חום כהההה צבע עיניים: ירוקות מוצא: מרוקאית ופרסית פירסינג: פעם היה הליקס קעקועים: לא, הלוואי צבע אהוב: לא יודעת שם אהוב לבנים: שון שם אהוב לבנות: צליל, חוף אוהב את עצמך? לרוב כן עברת פעם על החוק? אולייי דתי/מסורתי/חילוני? חילוניה כיתה/יחידה צבאית/התמחות באוניברסיטה: י"א שפות: 2 וחצי
פחד: שיתפסו אותי, לא משנה במה, אני מפחדת כשתופסים אותי כשאני עושה משהו שאני לא צריכה או אסור לי עיר אהובה/מקום אהוב: מקום אהוב? המיטה. מאכל אהוב: אוכל של אמא/ סבתא- אורז עם משהו :p משקה אהוב: קולה כנראה סרט אהוב: מממ.. יש יותר מדי ז'אנר מוזיקה אהוב: rock שיר אהוב: HERO מנגן על כלי נגינה? לא אייקון אהוב:
- סתם, זה היחיד שאני יודעת לרשום אני חושבת סטייה: אני סוטה ימינה, קורה לכם?! תכונות טובות: מדהימה, מהממת, מתחשבת ובעיקר צנועה :p תכונות רעות: לי? תכונות רעות? אני?!?!- טוב, אובססיבית ודכאונית. תאר את עצמך ב-4 מילים: כמה זה 4 מילים? מוטו לחיים: dont give a FUCK מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: מה היא המילה האהובה עליך? אחלה, מותק מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? כאב, או הקשבה.. לא יודעת. מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? כשמתעלמים ממני, מאכזבים אותי וכיוצב מה היא הקללה האהובה עליך? כוס אמא שלך זונה איזה קול/רעש אתה אוהב? של הגשםםםם איזה קול/רעש אתה שונא? של ילדים צורחים איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? שיגיד לי "נעים מאוד, בגלל שהיית כ"כ טובה בחייך, אני מחזיר אותך לחיים. תהני לך שם למטה!" שאלון רובי: איזה קעקוע של רובי אהוב עליך? איזה שיר של רובי את שומעת כשאת עצובה? feel איזה שיר של רובי את שומעת כשאת שמחה? rock dj עם איזה שיר של רובי את אוהבת לפתוח את הבוקר? ממ לא יודעת איזה ציטוט של רובי את אוהבת? איזה קליפ של רובי את אוהבת? she's the one אם תיפגשי עם רובי one on one מה תגידי לו? שהדיסק האחרון שלו מסריח, אבל שאני אוהבת את המוזיקה שהוא עשה עד עכשיו. תמונה של רובי שאת אוהבת?

למעלה