איפה כולם?

Velma Kelly

New member
איפה כולם?../images/Emo12.gif

*החלטתי לנסות להעיר פה את המקום, עד אז שמה שאני מכינה יהיה מוכן, הנה שאלון נחמד כזה..* שם: כינוי: מין: גיל: גובה: מקום מגורים: צמחוני? צבע שיער: צבע עיניים: מוצא: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: אוהב את עצמך? עברת פעם על החוק? דתי/מסורתי/חילוני? כיתה/יחידה צבאית/התמחות באוניברסיטה: שפות: פחד: עיר אהובה/מקום אהוב: מאכל אהוב: משקה אהוב: סרט אהוב: ז'אנר מוזיקה אהוב: שיר אהוב: מנגן על כלי נגינה? אייקון אהוב: סטייה: תכונות טובות: תכונות רעות: תאר את עצמך ב-4 מילים: מוטו לחיים: מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: מה היא המילה האהובה עליך? מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? מה היא הקללה האהובה עליך? איזה קול/רעש אתה אוהב? איזה קול/רעש אתה שונא? איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? שאלון רובי: איזה קעקוע של רובי אהוב עליך? איזה שיר של רובי את שומעת כשאת עצובה? איזה שיר של רובי את שומעת כשאת שמחה? עם איזה שיר של רובי את אוהבת לפתוח את הבוקר? איזה ציטוט של רובי את אוהבת? איזה קליפ של רובי את אוהבת? אם תיפגשי עם רובי one on one מה תגידי לו? תמונה של רובי שאת אוהבת?

עפטוב

New member
תכלס די מת פה

שם: עפרה כינוי: מארק מין: נקבה גיל: 22 גובה: 1.74 מקום מגורים: רמת גן צמחוני: Hell no! צבע שיער: בלונדינית צבע עיניים: ירוקות מוצא: אשכנזי פירסינג: אין קעקועים: יש, 2 - אחת של פיה על הגב התחתון ואחד עם ראשי התיבות של אח שלי וחבר שנהרגו. צבע אהוב: אין שם אהוב לבנים: טריסטן שם אהוב לבנות: הייבי (אלת הנעורים) אוהב את עצמך? משתדלת עברת פעם על החוק? לא דתי/מסורתי/חילוני? אתאיסטית (לא מאמינה בקיומו של אל ולא משייכת את עצמי מבחינה דתית לשום זרם) שפות: עברית, אנגלית וספרדית (לומדת סינית) פחד: מהפחד עצמו עיר אהובה/מקום אהוב: הקיבוץ שלי בגליל העליון וסן פרנסיסקו מאכל אהוב: תאילנדי משקה אהוב: שייק תפוח,קייווי, ענבים ירוקים, מנגו ופסיפלורה. סרט אהוב: Empire records זה נקרא "רקורד חזק" בעברית ז'אנר מוזיקה אהוב: כמעט הכל שיר אהוב: Eric Clapton - Layla מנגן על כלי נגינה? לא אייקון אהוב:
משתמשת בו הכי הרבה.... סטייה: יש יותר מדי מכדי לפרט תכונות טובות: יש מעט מדי מכדי לפרט
תכונות רעות: תשאלו אחרים, לא אותי.... תאר את עצמך ב-4 מילים: מוזיקה, ספרים, משפחה, חברים מוטו לחיים: Living on earth is expansive but you do get a free ride around the sun מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: מה היא המילה האהובה עליך? תכלס מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אנשים מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? התנשאות מה היא הקללה האהובה עליך? כל הזין איזה קול/רעש אתה אוהב? ים איזה קול/רעש אתה שונא? ציפורניים על לוח\קיר איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אם הוא היה קיים לדעתי ואם הייתי מאמינה בגן עדן זה היה אולי רלוונטי שאלון רובי: איזה קעקוע של רובי אהוב עליך? הדרורים, הכי שקסי בעולם איזה שיר של רובי את שומעת כשאת עצובה? one of god's better people איזה שיר של רובי את שומעת כשאת שמחה? Something Beautiful עם איזה שיר של רובי את אוהבת לפתוח את הבוקר? make me pure איזה ציטוט של רובי את אוהבת? אמממ יש מלא....אולי אני אחשוב על משהו בהמשך איזה קליפ של רובי את אוהבת? She's the one אם תיפגשי עם רובי one on one מה תגידי לו? אין משהו ספציפי תמונה של רובי שאת אוהבת? אני בעבודה ואין לי אותה פה, אבל היא בשחור לבן והוא שם את הידיים על העורף אם מישהו באמת טרח לקרוא הכל - אתם צריכים עזרה

Dana Mi

New member
חחחחחחח את כל פעם הורגת אותי עם זה

שהכינוי שלך זה מארק!! זה אדיר!

Berliner star

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד על ההחלטה! באמת שקט פה... אני אענה ברגע שאני אחזור מהבגרות במתמטיקה!!
שמעתי בהצלחה? אז תודה! חחחחחח

hilonet14

New member
בהצלחה..!../images/Emo24.gif

לי יש את היחידה הראשונה שלי בסביבות מאי בערך... פחד.... בכל מקרה מחזיקה אצבעות בשבילך =]

hilonet14

New member
קבלי ח"ח על הרעיון

שם: הילה כינוי: מה שאפשר =] מין: נקבה גיל: 14.5 גובה: נראה לי מטר 60 מקום מגורים: באר שבע צמחוני? לא צבע שיער: חום צבע עיניים: חום מוצא: עירקית פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: הכל שם אהוב לבנים: כרגע נדלקתי על חן שם אהוב לבנות: אור אוהב את עצמך? כן עברת פעם על החוק? לא דתי/מסורתי/חילוני? חילונית כיתה/יחידה צבאית/התמחות באוניברסיטה: ט' שפות: עיברית ואנגלית פחד: מוות עיר אהובה/מקום אהוב: חו"ל מאכל אהוב: אוכל של אמא משקה אהוב: מים סרט אהוב: טיטאניק ז'אנר מוזיקה אהוב: רובי שיר אהוב: ANGELS מנגן על כלי נגינה? לא אייקון אהוב:
סטייה: יש הרבה :) תכונות טובות: אני חברה טובה, אוהבת לעזור כשאפשר ויודעת לסמור סוד :) תכונות רעות: מקבלת קריזות מהר מאוד תאר את עצמך ב-4 מילים: חולה על רובי וויליאמס מוטו לחיים: דונט ווארי בי האפי מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: מה היא המילה האהובה עליך? בקיצור מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? נממ מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? שפוגעים בי (לעיתים רחוקות אבל קורה) מה היא הקללה האהובה עליך? ס'עמק איזה קול/רעש אתה אוהב? שירים איזה קול/רעש אתה שונא? של ילדים מעצבנים איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בדרך טובה שאלון רובי: איזה קעקוע של רובי אהוב עליך? שני הציפורים בבטן איזה שיר של רובי את שומעת כשאת עצובה?ANGELS והעצבות נעלמת איזה שיר של רובי את שומעת כשאת שמחה? את כל המקפיצים שלו עם איזה שיר של רובי את אוהבת לפתוח את הבוקר? לא משנה העיקר שזה שלו איזה ציטוט של רובי את אוהבת? חחח איזה קליפ של רובי את אוהבת? שיז דה ואן אם תיפגשי עם רובי one on one מה תגידי לו? ואוו לא יודעת תמונה של רובי שאת אוהבת? שיהיה זאתי :)

sasha22222

New member
רעיון נחמד! יש סיבה להגיב!

שם מלא ב-ת.ז: אלכסנדרה כינוי: סשה מין: נקבה גיל: 13 גובה: אמ....יותר מ-1.60 מקום מגורים: חיפה צמחוני? לא צבע שיער: חום צבע עיניים: חום מוצא: אוקראינה פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: ירוק ים שם אהוב לבנים: נממ.... שם אהוב לבנות: נמממ.. אוהב את עצמך? אפשר להגיד עברת פעם על החוק? לא דתי/מסורתי/חילוני? חלונית כיתה/יחידה צבאית/התמחות באוניברסיטה: כיתה (מחוננים) שפות: עברית, רוסית אנגלית וקצת ערבית פחד: ממוות עיר אהובה/מקום אהוב: חו"ל, אבל אין כמו הבית... מאכל אהוב: ביתי משקה אהוב: מים סרט אהוב: אממ....קומדיות...אין משו מסויים ז'אנר מוזיקה אהוב: פופ שיר אהוב: משתנה.... מנגן על כלי נגינה? לא אייקון אהוב:
סטייה: אתם באמת רוצים לדעת? תכונות טובות: אחראית, סקרנית תכונות רעות: לא סבלנית, לפעמים מתעצלת תאר את עצמך ב-4 מילים: מוזיקה ספורט חברים ובצפר מוטו לחיים: תמיד להוציא מעצמך את המקסימום מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: מה היא המילה האהובה עליך? מאגניב מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אממ...אין לי מושג מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? כשאני באמצע ויכוח ואין לי מה להגיד מה היא הקללה האהובה עליך? יא חתיכת... אני אף פעם לא משלימה... איזה קול/רעש אתה אוהב? מוסיקה איזה קול/רעש אתה שונא? מישהי מהכתה עם קול מאוד מעצבן איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אמממ... שאלון רובי: איזה קעקוע של רובי אהוב עליך? איזה שיר של רובי את שומעת כשאת עצובה? בטר מן איזה שיר של רובי את שומעת כשאת שמחה? רודבוקס עם איזה שיר של רובי את אוהבת לפתוח את הבוקר? מה שיוצא לפי הסדר באם פי איזה ציטוט של רובי את אוהבת? אני מעדיפה הבעות פנים איזה קליפ של רובי את אוהבת? לובלייט אם תיפגשי עם רובי one on one מה תגידי לו? אמממ.... תמונה של רובי שאת אוהבת?אממ.... זאתי נראה לי ד"א - הילה, מה ששמת זאת התמונה שאני עשיתי :)

דרקולה90

New member
הנה אני! :p

שם:נגה כינוי:דרקולה90 גיל: 17 ו-9 חודשים גובה:זה לא כזה משנה נכון? מקום מגורים:רמת גן צמחוני:לא צבע שיער: חום כהה עם פסים אדומים צבע עיניים: חום מוצא: אשכנזיה(רומניה והונגריה) קעקועים: אין צבע אהוב: אדום שם אהוב לבנים: אם זה ישראלי אז אור ואם לועזי אז דיוויד שם אהוב לבנות: ברוריה אוהב את עצמך: אכן כן עברת פעם על החוק: לא דתי/חילוני/מסורתי: חילוני כיתה/יחידה צבאית/התמחות באוניברסיטה: כיתה י"ב שפות: עברית, אנגלית וטיפה צרפתית פחד: גבהים, חושך ושקט עיר אהובה/מקום אהוב: לונדון, טורונטו ובודפשט משקה אהוב:קולה ומיץ ענבים סרט אהוב:מהומה רבה על לא דבר ז'אנר מוזיקה אהוב: פופ שיר אהוב: red dress של השוגבייבז מנגן על כלי נגינה: כן, פסנתר אייקון אהוב: XD סטייה: חיבה לאנשים המבוגרים ממני(גברים חבר'ה) תכונות טובות: נאמנה, מצחיקה, חברותית, עקשנית תכונות רעות:מתאהבת מהר מדי תאר את עצמך ב-4 מילים: מצחיקה, מטורפת, נוירוטית וחברותית מוטו לחיים: אל תסתכל על הקנקן, קח אותו הביתה מה המילה האהובה עליי:אגוצנטריות מה מדליק אותי: חיוך מושלם מה דוחה אותי:אובר-רגישות מה שנקרא, בכיינים מה הקללה האהובה עליך: לך תזדיין איזה קול/רעש אתה אוהב: מטוסים איזה קול/רעש אתה שונא: טרקטורים, ניידות משטרה, אמבולנסים והרעש של השטיחים האלה שנותנים להם מכות עם משהו שנראה כמו כלי מגניב לסאדו מאזו איך היית רוצה שאלוהים ייקבל אותך לגן עדן: יותר ממליון שנה אני יושב פה, ובחיים לא ראיתי כוסית כמוך איזה קעקוע של רובי אהוב עלייך: הציפורים שעל בטנו המסוקסת איזה שיר של רובי את שומעת שאת עצובה: angels איזה שיר של רובי את שומעת שאת שמחה: hot fudge עם איזה שיר של רובי את אוהבת לפתוח את הבוקר: lovelight איזה ציטוט של רובי את אוהבת: inside of me, there is a fat man dying to get out איזה קליפ של רובי את אוהבת: radio אם תיפגשי עם רבוי One on one מה תגידי לו:can i kiss you תמונה של רובי שאת אוהבת:coming right up!

Velma Kelly

New member
וואו כמה שאלות שכחתי להכניס..

שם: גל כינוי: ולמה מין: נקבה גיל: 17 גובה: וואלה לא יודעת.. מקום מגורים: מרכז צמחוני? ממש לא צבע שיער: בלונדיני צבע עיניים: כחול - אפור מוצא: פולני וקצת אירי פירסינג: אין קעקועים: בקרוב
צבע אהוב: כחול כהה שם אהוב לבנים: ליאור שם אהוב לבנות: בעיקרון גם ליאור לבנות אבל.. אפרת זה גם טוב אוהב את עצמך? לפעמים עברת פעם על החוק? לא נראה לי.. דתי/מסורתי/חילוני? חילוני כיתה/יחידה צבאית/התמחות באוניברסיטה: יב שפות: עברית אנגלית פחד: מחטים עיר אהובה/מקום אהוב: לונדון. בחיי שאני מתגעגעת.. מאכל אהוב: ספגטי משקה אהוב: נסטי סרט אהוב: הנסיכה הקסומה ז'אנר מוזיקה אהוב: אני אף פעם לא יודעת להגיד ז'אנר אז אני יגיד כאלו שאני אוהבת - רובי, פרנק סינטרה
,קולדפליי, קווין, אלביס קוסטלו, U2.. ועוד הרבה.. איזה סגנון זה הכל ביחד? שיר אהוב: של רובי? Angels. לא של רובי fix you - coldplay.. אבל זה משתנה הרבה. מנגן על כלי נגינה? ניגנתי על פסנתר, אבל פרשתי.. אייקון אהוב:
סטייה: זה כמעט קל מידי.. תכונות טובות: תמיד מקשיבה כשצריך תכונות רעות: לא סבלנית, חוסר ביטחון עצמי תאר את עצמך ב-4 מילים: הכי יהיה טוב בסוף
מוטו לחיים: קרמה חוזרת \ בלי חרטות. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: מה היא המילה האהובה עליך? brilliant (פה היה צריך להיכנס מילה שנואה וזה נחמק לי אז): מגזים \ הגזמה מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מישהו שמנגן על פסנתר אולי.. מישהו שהוא לא "פשוט".. לא יודעת.. מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? שיגרה מה היא הקללה האהובה עליך? גודאמט \ בלאדי הל איזה קול/רעש אתה אוהב? פסנתר, הכלבה שלי משמיעה קולות מצחיקים כשאני נכנסת הביתה.. איזה קול/רעש אתה שונא? התבכיינות של אנשים איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? כשהיא מחייכת ואומרת שהיא חיכתה לי שאלון רובי: איזה קעקוע של רובי אהוב עליך? הציפורים. דפנטלי. איזה שיר של רובי את שומעת כשאת עצובה? No regrets איזה שיר של רובי את שומעת כשאת שמחה? תלוי ממה אני שמחה.. השבוע זה היה Phoenix From The Flames עם איזה שיר של רובי את אוהבת לפתוח את הבוקר? Life Thru a Lens איזה ציטוט של רובי את אוהבת? יש לו ציטוט על זה שאין לו מקום לעוד קעקוע בגלל ג'ירפה מסויימת
איזה קליפ של רובי את אוהבת? מתלבטת בין rock DJ ל come undone אם תיפגשי עם רובי one on one מה תגידי לו? אחרי שאני יפסיק לנשום? תודה
תמונה של רובי שאת אוהבת? (זה הכלב שלו?)

LittleStarAtSky

New member
היי, נעים מאוווד חח

שם: יעל כינוי: יעלי?? מין: נקבה גיל: 23 (שבוע שעבר יומולדת) גובה: 1.40 מקום מגורים: השרון צמחוני? כן!!!! צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: כחולות מוצא: אשכנזיה (מה זה זה???) פירסינג: לא קעקועים: לא צבע אהוב: סגול שם אהוב לבנים: רובי חח שם אהוב לבנות: לא יודעת אוהב את עצמך? בינוני עברת פעם על החוק? לא דתי/מסורתי/חילוני? חילוניה כיתה/יחידה צבאית/התמחות באוניברסיטה: סטודנטית לרפואה משלימה שפות: עברית ואנגלית פחד: אמממ...שומן עיר אהובה/מקום אהוב: אוסטרליה מאכל אהוב: אממ...לא יודעת משקה אהוב: מים סרט אהוב: מלך האריות חח ז'אנר מוזיקה אהוב: אממ...כל מיני שיר אהוב: אממ..אלאניס מוריסט כל מיני מנגן על כלי נגינה? ניגנתי על קלידים. אייקון אהוב: פרפר סטייה: הפרעת אכילה תכונות טובות: אני יפה, ישרה, כנה, אוהבת צדק, אוהבת לעזור, לטפל, לאהוב. תכונות רעות: אממ...ייאוש, אבל עולה מהר משם תאר את עצמך ב-4 מילים: נמוכה קטנה יפה מתוקה מוטו לחיים: "לך לכיוון האור ואל תוותר" מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: מה היא המילה האהובה עליך? רובי...חח...סתם...אמממ...חיבוק! מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? השראה מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? שומן מה היא הקללה האהובה עליך? אין איזה קול/רעש אתה אוהב? פעמוני רוח עדינים איזה קול/רעש אתה שונא? רעש של חריקה, רעש של כעס. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? איך שהוא רוצה. זה גם עדן. זה בסדר. שאלון רובי: איזה קעקוע של רובי אהוב עליך? הציפורים כמובן איזה שיר של רובי את שומעת כשאת עצובה? אנג'לס, או STAND YOUR GROUND(בונוס בדיסק השני). איזה שיר של רובי את שומעת כשאת שמחה? בונגו בונג או רוק דיג'י עם איזה שיר של רובי את אוהבת לפתוח את הבוקר? LOVELIGHT איזה ציטוט של רובי את אוהבת? I LOVE YOU BABY איזה קליפ של רובי את אוהבת? LOVELIGHT / STRONG / ועוד כמה. אם תיפגשי עם רובי one on one מה תגידי לו? אני מרגישה אותך, מהלב. תמונה של רובי שאת אוהבת? יותר מידי תמונות.

Berliner star

New member
חזרתי! עכשיו לענות...

שם: מאיה כינוי: מממממ ברלינגו, ברלי, מאיליי.... חחחחח שאלת.. עניתי
מין: נקבה גיל: 16 גובה: 1.66 מקום מגורים: יבנה- (ולפי מוקי- "עיר האורות!" חחח) צמחוני?: לא..
צבע שיער: בלונדיני צבע עיניים: כחולות מוצא: אשכנזייה פירסינג: אף ו6 באוזניים..(זה נחשב פירסינגים?..) קעקועים: אין צבע אהוב: כחול שם אהוב לבנים: גל (וגם לבנות!!!!!!חחחחחח
) שם אהוב לבנות: מאי אוהב את עצמך? מממ לפעמים עברת פעם על החוק? לא ניראה לי.. חחח דתי/מסורתי/חילוני? חילוני ביותר כיתה/יחידה צבאית/התמחות באוניברסיטה: יא' שפות: שאני יודעת? אנגלית, עברית פחד: שיקרה משהו לחשובים לי עיר אהובה/מקום אהוב: מטרוק בגרמניה (חנות) מאכל אהוב: יש הרבה מידי... משקה אהוב: אולי צ'אי... אין מסויים. סרט אהוב: יש הרבה ז'אנר מוזיקה אהוב: פופ\רוק שיר אהוב: קשה לבחור... מנגן על כלי נגינה? לא
אייקון אהוב: -
סטייה: תלוי למה את מתכוונת כשאת אומרת סטייה... חחחחח
תכונות טובות: תשאלו אחרים, לא אותי
תכונות רעות: כנ''ל תאר את עצמך ב-4 מילים: ממממ מממממ מממ ממממ חחחחחח סתם.. לא יודעת.. מוטו לחיים: עדיין לא חשבתי על זה... מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: מה היא המילה האהובה עליך?: לא יודעת.... מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?: מבטא בריטי או מישהו שיודע לשיר... (באמת.. לא רק בגלל רובי...) מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?: מממ אנשיחם שחופרים... שחופרים על דברים לא מעניינים.. משגע אותי!! מה היא הקללה האהובה עליך?: ממ האמת שאני לא מקללת כל כך אבל אני אומרת הרבה פוסטמה.. איזה קול/רעש אתה אוהב?: גשם\גלים. איזה קול/רעש אתה שונא?: לחישות איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?: אלוהים לא היה מקבל אותי אבל... אם כבר אז.. עם אמא בפתח שאלון רובי: איזה קעקוע של רובי אהוב עליך?: התווים בגב איזה שיר של רובי את שומעת כשאת עצובה? יש כמה..- Better man\ Nan's song\ Baby girl window\ make me pure איזה שיר של רובי את שומעת כשאת שמחה? rock dj\ bongo bong\ עם איזה שיר של רובי את אוהבת לפתוח את הבוקר? something beautiful\ angels איזה ציטוט של רובי את אוהבת? יש כמה.. אבל אחד מהם זה החתימה שלי
איזה קליפ של רובי את אוהבת? ממממ strong\ rock dj אם תיפגשי עם רובי one on one מה תגידי לו? אין לי מושג אבל.. בשניות הראשונות בטח- כמה שאני אוהבת אותו ומעריכה אותו ושאני חושבת שהוא פשוט מלך.. תמונה של רובי שאת אוהבת? הייתי שמה אם היו לי תמונות על המחשב אבל... כרגיל, כמו כל שבוע המחשב שלי עבר פירמוט אתמול בערב.. תודה רבה גל!!!!!!!!!
כל הכבוד!

a Warming Sign

New member
../images/Emo13.gif

גיל: 18 גובה: 1.65? מקום מגורים: צמחוני? לא צבע שיער: חום צבע עיניים: חום מוצא: אשכנזי-משו
פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: כתום שם אהוב לבנים: אלון שם אהוב לבנות: מעיין אוהב את עצמך? פחות או יותר עברת פעם על החוק? לא דתי/מסורתי/חילוני? חילונית כיתה/יחידה צבאית/התמחות באוניברסיטה: באמצע
שפות: יש
פחד: עיר אהובה/מקום אהוב: הממ מאכל אהוב: קרמבו!! משקה אהוב: מיץ תפוזים סרט אהוב: בילי אליוט ז'אנר מוזיקה אהוב: Fאנק שיר אהוב: Kingdome of doom - The goos,the bad and the queen מנגן על כלי נגינה? מנסה להתחיל כבר מעל לשנה על גיטרה
אייקון אהוב:
סטייה: קרמבואים
מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: מה היא המילה האהובה עליך? אני אגנוב לגל את brilliant. וגם Ace! מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אמנות מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? לחץ מה היא הקללה האהובה עליך? הקללות השגרתיות של רובי
;באסטרד! ושורשי הפאקינג לסוגיהם. איזה קול/רעש אתה אוהב? לדרוך על עלים יבשים. איזה קול/רעש אתה שונא? קידוחים איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם חיוך שאלון רובי: איזה קעקוע של רובי אהוב עליך? התווים על הגב איזה שיר של רובי את שומעת כשאת עצובה? הממ זה לא הולך אצלי ככה איזה שיר של רובי את שומעת כשאת שמחה? ^ עם איזה שיר של רובי את אוהבת לפתוח את הבוקר? chemical devotion איזה ציטוט של רובי את אוהבת? Fucking ace being a popstar איזה קליפ של רובי את אוהבת? strong! אם תיפגשי עם רובי one on one מה תגידי לו? אני אשאל אותו לשלומו:) תמונה של רובי שאת אוהבת?

Velma Kelly

New member
וואי לגמרי!

Ace.. כשחזרתי אחרי יותר מחצי שנה באנגליה קראתי ככה לכולםםםםם! עדיין יוצא לי את זה לפעמים.. אוהבת את המילה הזאת לגמרי

ליקושש1

New member
נעים מאוד....

שם: לי מוסרי. כינוי: ליקוש, ככה כול מי שמכיר אותי קורא לי מעטים האנשים שקוראים לי "לי". מין: נקבה. גיל: 16. גובה: 1.65. מקום מגורים: ראשון לציון. צמחוני? לא, אבל אוכלת רק עןף (שנצלים פרגיות). צבע שיער: חום. צבע עיניים: חום בהיר. מוצא: חצי ערקית חצי טריפולטאית. פירסינג: אין רק באוזן למעלה. קעקועים: לא אבל בעתיד כן, אם יהיה לי אומץ. צבע אהוב: תלוי במה. שם אהוב לבנים: תאמת שלא יודעת אבל על רובי אני חולה. שם אהוב לבנות: נועה. אוהב את עצמך? יום אסל יום באסל, אבל בכללי כן. עברת פעם על החוק?לא. דתי/מסורתי/חילוני? חילונית. כיתה/יחידה צבאית/התמחות באוניברסיטה: כיתה י'. שפות: עיברית וספרדית. פחד: להישאר לבד. עיר אהובה/מקום אהוב: לפני שנה הייתי בלונדון וממש האהבתי אותה והתחברתי אליה אז רוצה מאוד לחזור לשם. מאכל אהוב:כול הדברים שבעיקרון משמינים. משקה אהוב: פרישיקים. סרט אהוב: מולן רוז. ז'אנר מוזיקה אהוב: פופ/רוק. שיר אהוב: קשה מאוד לבחור מבין כול השירים של רובי. מנגן על כלי נגינה?לא. אייקון אהוב: סטייה: עדין אין. תכונות טובות: ילדה טובה. תכונות רעות:לא יכולה להגיד על עצמי תשאלו אחרים. תאר את עצמך ב-4 מילים: אהבה משפחה ישרות ונאמנות. מוטו לחיים: לעשות רק מה שאתה אוהב! מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: מה היא המילה האהובה עליך? יפה שלי. מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אמממ.... מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? שאנשים פוגעים בי, אבל לא קורה הרבה. מה היא הקללה האהובה עליך? לך תתקאוד (זאת קללה שאני פשוט לא יודעת באיזה שפה היא, שמעתי אותו ואהבתי אותה,פשוט מאוד!) איזה קול/רעש אתה אוהב? את הקול של רובי. איזה קול/רעש אתה שונא? מקדחה. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בחיוך. שאלון רובי: איזה קעקוע של רובי אהוב עליך? התווים שבגב, והאריה שעל הכתף שהוא נושא את המזל שלי על ידו. איזה שיר של רובי את שומעת כשאת עצובה? Eternity אבל בלי קשר אני מאוד אוהבת את השיר הזה. איזה שיר של רובי את שומעת כשאת שמחה? אוף יש הרבה מאוד מאוד... עם איזה שיר של רובי את אוהבת לפתוח את הבוקר? יצא לי תאמת לפתוח את הבוקר אם השירים האלה לפני הבית ספר אז אלא: Advertising Space, Tripping, Rudebox ועוד החדשים האחרונים... איזה ציטוט של רובי את אוהבת?כול משפט שני שלו. איזה קליפ של רובי את אוהבת? טוב ב feel הוא נראה מדהים, אהבתי עכשיו את she madoona ואת strong מאוד. אם תיפגשי עם רובי one on one מה תגידי לו? שלרגע הזה חיכיתי כול החיים באמת כול החיים והינה הוא הגיע, והוא הבן אדם הכי מדהים בעולם ושאני כול כך אוהבת אותו ומעריצה אותו על הכול, ואם אני יכולה לקבל נשיקה רצינית כמו שהוא יודע להדביק שהוא רוצה, ומהפגישה הזאת הכול ישתנה!. תמונה של רובי שאת אוהבת? את כול התמונות שלו בעיקר אלא אם החיוך והצחוק.

1Shir

New member
סבבה

שם: שיר גיל: 24 גובה: 1.67 מקום מגורים: הרצליה צמחוני? כמעט צבע שיער: שטני צבע עיניים: כחול מוצא: אשכנזי פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: ורוד אוהב את עצמך? בערך דתי/מסורתי/חילוני? חילונית שפות: אנגלית ועברית פחד: לאבד משהו שחשבתי שיש לי עיר אהובה/מקום אהוב: תל אביב מאכל אהוב: סלט משקה אהוב: תה סרט אהוב: תיקים באפלה ז'אנר מוזיקה אהוב: רוק רך שיר אהוב: ג'ול מנגן על כלי נגינה? לא אייקון אהוב: לב סטייה: קצת אובססיבית לפעמים.. חייבת לשטוף ידיים אחרי האוכל וכאלה.. מוטו לחיים: להנות כמה שיותר מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: מה היא המילה האהובה עליך? פנקייק מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? סדרות טלויזיה מה "מכבה" אותך? חוסר ישירות מה היא הקללה האהובה עליך? סססססאאאאמק איזה קול/רעש אתה אוהב? ציפורים איזה קול/רעש אתה שונא? רוח איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? יגיד לי שכולם מחכים לי.. שאלון רובי: איזה קעקוע של רובי אהוב עליך? אין לי בקיאות בקעקועים שלו איזה שיר של רובי את שומעת כשאת עצובה? SEXED UP איזה שיר של רובי את שומעת כשאת שמחה? NO REGRETS עם איזה שיר של רובי את אוהבת לפתוח את הבוקר? COME UNDONE איזה ציטוט של רובי את אוהבת? בטוח יש אבל אני לא זוכרת.. איזה קליפ של רובי את אוהבת? אנג'לס אם תיפגשי עם רובי one on one מה תגידי לו? אם הוא מוכן לשקול לתת צ'אנס לקשר איתי אחרי הסקס.. תמונה של רובי שאת אוהבת? אין לי תמונות על המחשב

מרישה

New member
מצטרפת

..* שם: מרינה כינוי: מריש מין: נ גיל: 22 גובה: 167 מקום מגורים:על הקו ירושלים- אשדוד צמחוני? לא. צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום מוצא: רוסיה פירסינג: הורדתי, היה בלשון קעקועים: 2, אחד של חתול על הגב והשני סודי צבע אהוב: חום שם אהוב לבנים: טום שם אהוב לבנות: ארבל אוהב את עצמך? מחבבת עברת פעם על החוק? כן. דתי/מסורתי/חילוני? חילונית כיתה/יחידה צבאית/התמחות באוניברסיטה: רוקחות שפות: עברית, אנגלית, רוסית פחד: לעבור את חיי בלי לנסוע להופעה של רובי עיר אהובה/מקום אהוב: מאיורקה, ספרד מאכל אהוב: סושי משקה אהוב: קפה הפוך סרט אהוב: אהם... וונדטה, הארי פוטר, טריינספוטינג...ועוד המון... ז'אנר מוזיקה אהוב: אלטרנטיבי שיר אהוב: come undone מנגן על כלי נגינה? צ'לו אייקון אהוב:
סטייה: סטייק עם ריבה זה טעים תכונות טובות: חוש הומור בריא תכונות רעות: קצת אפטית תאר את עצמך ב-4 מילים: מוטו לחיים: מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: מה היא המילה האהובה עליך? מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? מה היא הקללה האהובה עליך? ברוסית...חח.. איזה קול/רעש אתה אוהב? של מזגן איזה קול/רעש אתה שונא? של אוטובוס איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? כמו בפרסומת של מקדונלדס... לא סתם... שארלון רובי איזה קעקוע של רובי אהוב עליך?את כולם... את הB איזה שיר של רובי את שומעת כשאת עצובה?baby girls window איזה שיר של רובי את שומעת כשאת שמחה?everything changes שזה רובי ועוד קצת:) עם איזה שיר של רובי את אוהבת לפתוח את הבוקר? south of the border איזה ציטוט של רובי את אוהבת? וואו, זה קשה...עולה לי בראש..I don't want to claim that I'm special, but I'm a bit special .איזה קליפ של רובי את אוהבת?come undone' sexedup' south of the border' אם תיפגשי עם רובי one on one מה תגידי לו?ARRRRRR תמונה של רובי שאת אוהבת

Dana Mi

New member
אני עונה

שם: דנה כינוי: דנצ'י (אבל האמת שכל אחד בוחר מה שמתאים לו) מין: נקבה גיל: 18 גובה: מטר שישים וקצת (נמוכים לשלטון) מקום מגורים: קרית חיים - מעונות בירושלים. (תלוי באיזה יום בשבוע) צמחוני? חחחח ממש.. צבע שיער: ג'ינג'י צבע עיניים: חום קולה (הן באמת חום קולה!) מוצא: אשכנזי קשה (פולני, הונגרי, וצבר שמקורו ברוסיה) פירסינג: לא.. קעקועים: גם כן לא צבע אהוב: צהוב וכחול שם אהוב לבנים: קווין ומארק (גם אם אתה תהיה הכי מכוער בעולם, אם קוראים לך קווין או מארק אתה אופציה!!) שם אהוב לבנות: רייצ'ל אוהב את עצמך? במידה הנחוצה עברת פעם על החוק? נראה לי גנבתי פעם שהייתי קטנה עיתן ממכונה כזאת של עיתונים.. נורא התלהבתי אז דתי/מסורתי/חילוני? בעיקרון חילונית, אבל שומרת כשר וחגים כיתה/יחידה צבאית/התמחות באוניברסיטה: עתודאית שפות: אנגלית ועברית, לומדת ספרדית (בתקווה שאני אדע יום אחד) והיה לי ארבע יחידות ערבית שלא יצא מהן כלום. פחד: פיגועים, אנסים, כלבים ודבורים. עיר אהובה/מקום אהוב: ירושלים, לונדון. (לגבי מקום - הHMV בטרוקדרו סנטר בלונדון. בחישוב של כל הפעמים הייתי שם מעל ל-10 שעות ועדיין לא הספיק לי, אני רוצה שוב!!) מאכל אהוב: הודי ותאילנדי משקה אהוב: ד"ר פפר, ולצערי היה פעם צ'רי קוק (ואני לא מדברת על היין שייבאו לארץ אלא על הדבר האמיתי) שלצערי הפסיקו לייצר. סרט אהוב: LOVE ACTUALLY - אהבה זה כל הסיפור ז'אנר מוזיקה אהוב: פופ!! ואני לא מתביישת להגיד את זה. בעיקר להקות (רצוי של בנים). שיר אהוב: אני לא חושבת שיש באמת אחד ספציפי. כל אמן והשיר שלו. מנגן על כלי נגינה? למדתי שנה על פסנתר וההורים הפסיקו את זה. אני אומרת לכם, יכולתי להיות בטהובן! אייקון אהוב: אין לי.. סטייה: לא התבגרתי מנטלית מגיל 12.. אולי עכשיו סוף סוף אני מתחילה. תכונות טובות: חוש הומור, חברותית, ותמיד מוצאת את הטוב בכל דבר!! תכונות רעות: כשאני לחוצה, אני נוטה להלחיץ גם את הסביבה. תאר את עצמך ב-4 מילים: בריטים, מוזיקה, נוסטלגיה, משפחה. מוטו לחיים: תנצלו הזדמנויות.. זה חשוב! מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: מה היא המילה האהובה עליך? כל מיני סלנגים בריטיים, כרגע בטופ: BOLLOCKS ו-NOOKIE מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שיר שמרגש אותי (מבחינת מוזיקה, מילים ולחן).... ואנשים ציניים מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אנשים שמאוהבים בעצמם יותר מדי מה היא הקללה האהובה עליך? אמא'שך זונה איזה קול/רעש אתה אוהב? את הרינגטונים של הפלאפון.. אני מיד מורידה כאלה טובים!! איזה קול/רעש אתה שונא? את השעון המעורר של הפלאפון (יימח שמו) ותזכורות בפלאפון איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? לא מפריע לי האמת שאלון רובי: איזה קעקוע של רובי אהוב עליך? 10 23 - ג'וני ווילקס המלך איזה שיר של רובי את שומעת כשאת עצובה? BETTER MAN ו-ETERNITY איזה שיר של רובי את שומעת כשאת שמחה? STRONG עם איזה שיר של רובי את אוהבת לפתוח את הבוקר? עוד לא יצא לי לפתוח איתו את הבוקר אבל RUDEBOX יכול להיות נחמד איזה ציטוט של רובי את אוהבת? Yeah, that or VH1's good!! (אין, התכנית הזאת הורגת אותי כל פעם מחדש) איזה קליפ של רובי את אוהבת? MILLENIUM סתם כי זה הקליפ הראשון שראיתי.. אם תיפגשי עם רובי one on one מה תגידי לו? אתה האמן הכי מוכשר שיצא לי לפגוש והפרפורמר הכי מדהים בעולם!! ועכשיו תדמיין שאני הפרחה מנבוורת'.. תמונה של רובי שאת אוהבת? אין לי ל המחשב.. אבל בטח משהו ישן ממש שלו, מהתקופה של רובי והשיער הארוך!

למעלה