איפה כולם

בת ה י ם

New member
כולם יבורכו השאלה

מה לכתוב קדימה תעזרו..... זה צריך להיות קצר , משהו עם מסר בת צוות הווי ובידור תודה

Queen Of Love

New member
נחשו

מה אני עושה עכשיו? קניתי לי אתמול לק ממש חמוד, אז אני שמה לק ושותה נס קפה מעניין נכון? ידעתי שזה יעניין אתכם :)

mariana

New member
אני כאן

מה שלומך? חיים טובים יש לך שמה לק שותה נס. אבל זה בדיוק מה שעשיתי אתמול עשיתי פרנצ´ ברגליים, אז המנהל שלי נכנס ואומר לי סחטיין, איך התפדחתי, אבל אני חולה על המנהל שלי
טוב שהם צעירים ובראש שלי. שמעתי שסידי עשה פדיקור ומניקור הגיע זמן, בגלל זה כשהוא עשה לי שלום במפגש אז הציפורניים באצבעות היו דוקרות חחחחחחחחחחחחחחחח

Queen Of Love

New member
מרינוש ../images/Emo24.gif

התגעגעתי אלייך, היה מאוד נחמד לשמוע אותך אתמול ב-
, הצחקת אותי...חחחח רוצה שאני אשים לך לק? יש לי לק ממש חמודי, ורדרדוני כזה, שקוף-מבריק. אני אעשה לך גם פרנצ´ יפה. ואפילו אצייר לך
קטנטן ראית איזו השקעה?

@@

New member
מישהי פה פתחה מכון קוסמטיקה?

ת´אמת, גם אני "בשעות הפנאי" מורחת לק, קצת מסדרת גבות. אבל עכשיו אין צורך, אני בלי נעליים, 2 רגליים על השולחן,
וסיגריה, וברקע
, בקיצר החיים הטובים
(עד ליום ראשון הבוסים חוזרים מחופשה) מרינגו, מה ניש? תגידי לי משהו, זאת את או אני שפגענו בניקול? נראה לי שזאת אני, כי אתמול בלי התראה מוקדמת היא עזבה את הצ´אט. יש לך רעיונות

Queen Of Love

New member
מרין ריקי!!

בואו, אני אכניס אותכן למכון שלי.... אני אעשה ציפורניים את, ריקי, תעשי גבות ושפם
ומרין תעשה פן
מה דעתכן?

@@

New member
וואלה???

אחלה רעיון, אני אלופה במריטת גבות, אבל שפם? מצטערת לא יודעת את בכל זאת מקבלת אותי?

mariana

New member
טוב אז ככה

אני יודעת לעשות גבות ושפם עם חוט ופינצטה ואני גם יודעת לעשות פאנים יפה מתקבלת לעבודה???

mariana

New member
שלומי בסדר

מה שלומך? ניקולי לא כעסה עלייך אלה עליי, היא קראה לי מרינה אז אמרתי לה שלא תקרא לי מרינה אז היא חשבה שאני אמרתי את זה בטון לא יפה, אז היא עזבה את הצ´ט . אבל לא נורא הכל הסתדר בסוף, ראית אלוהים העניש אותה תקע אותה בתוך מעלית
סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חולה עלייך ועלייך

@@

New member
מרינגו, לא יפה

ככה לא מדברים, טוב לפחות אני שמחה שזאת לא אני שפגעתי בה. תראי ת´הודעה שלי למעלה, ישי היה פה הרגע

mariana

New member
נשמה הכל בצחוק

כשאריאל רב איתי ופתאום קורה לו משהו, משהו מכאיב או מפחיד אז הוא אומר לי "אלוהים מעניש אותי" והקטע הזה הזכיר לי עכשיו

@@

New member
אני יודעת שאת צוחקת

ושאת אוהבת את ניקולי ואותי כמובן

למעלה