בוקר טוב שירוש,,, סער,,, בוקר מקסים,,, על המזל שלי,,, פנצ´ר,,, לא יודעת למה,,, פעמיים בחודש,,, ליפית,,, יש פנצ´ר,,, הפנצ´ר מכר הרוויח עלי טוב בחודשיים האחרונים,,,, עשה על חשבוני כסף,,, אבל הכי מבאס,,, שהפעם לא הופיע מולי איזה חתיך,,, גברי,,, שיעזור לי לתקן,,,, בעצם כן,,, הופיע בעלי.
לדעת. אני גם מתה לבוא היום אבל בעלי לא מסכים לי את האמת אם זה היה ההיפך גם אני לא הייתי מסכימה לו ללכת בלעדיי כי הוא קנאי ואני עוד יותר. אני מתה לראות את כולם אפילו רק לכמה דקות אולי אני יתפלח?????. חחחחחחחחחח איך זה נשמע כאלו אני במאסר אבל אני לא הוא מפחד עליי ואני מבינה אותו.
וחוץ מזה למה את נותנת לו להכתיב לך את החיים שלך? אצלי אין דבר כזה, אם אני רוצה ללכת, אני מודיעה והולכת,,, את יודעת למה יש לך בעיה? כי ככה הרגלת אותו!!!! ועכשיו זה מאוחר מדי,,,, בכל אופן, מי שרוצה לראות אותי,,,התמונה שלי נמצאת בכרטיס האישי,,,,
להיפך לרוב אני עושה מה שאני רוצה אבל נמאס לי לריב ולהתווכח כל הזמן אז לפעמים אני מעדיפה לוותר וחוץ מזה אני מנסה להביא איתי חברה אבל היא אמרה לי שהיא לא יודעת אם יש לה זמן אם היא תרצה ותוכל לבוא ברור שאני יבוא.