איפה כולם נעלמו ?

אוסה

New member
איזה שמיכה...אחרי שרזיתי

10ק"ג אמרתי אני אנצל את מנוי הקאנטרי שלי. הבנות בחוג ג'אז ובמקום להמתין אני אחטב את הגוף. יום שלם חיכיתי לזה ......בקצור במקום 17.15 המורה הכניסה את הילדות בשעה 17.25, פתאום אחרי כ 4-5 דקות כל הבנות רצות אלי בהיסטריה "אורן בוכה" בואי מהר !!!! ואני תוהה מה קרה??? מה קרה לילדה שהמורה לא מתמודדת עם זה וצריך את אמא? נכנסתי במהירות לחדר אני רואה את הילדה בוכה היא שחקה עם ילדה ו"החבל גומי " שקצוות האחיזה שלו עשוי פלסטיק קשיח עף לה על אצבעות היד (הכל נהיה שם כחול) , אני מביטה לצד מחפשת את המורה ו....אין מורה !!!! היכן המורה??????????? ירדנו להנהלה לשאול היכן המורה ......ואז ראינו אותה יושבת בניחותה רגל על רגל בעוד שהיא צריכה להעביר שיעור!!!! בקצור עד שהיא עלתה, עד שהכל טופל כבר השעה היתה 18.00 כן השעה שמסתיים החוג , והחוג ...מתיים בול בזמן! חוצפההההההההההה על זה אנחנו משלמים........

3 yuvi

New member
אוסה ../images/Emo106.gif שירדת 10 קילו כל הכבוד

גם אני רוצה....., תוך כמה זמן ירדת?איזה דיאטה?ממש כייף לך, את צריכה להתלונן על המורה הזאת, להעביר חוג זה אחריות בסיסית לישמור על הילדים ועל בטחונם, מה זאת אומרת הבנות בחוג לבד והמורה לא???? באמת חוצפה מה שלום אורן והיד??

אוסה

New member
היד של אורן בסדר

ואם אורן בכתה זה אומר שבאמת כאב לה. עכשיו כל שיעור אי אפתח לה את הדלת בדיוק בזמן 17.1 ואדאג שהם יכנסו , היא מהאולם כבר לא תצא .....

אוסה

New member
לגבי ה../images/Emo106.gif המשקל ירד

בעזרתו של בעלי מגיע לו שאפו

אוסה

New member
כוסית זאת מילה מגעילה !

את לא שמנה טרומי ואת תהיי יפה בשמלה !

תמר36

New member
לא נעלמנו ולא פוך.... אחריי העבודה נזרקתי

לשעה על המיטה לנוח, אח"כ שעור שחייה לילד, קצת ויכוחים עם הX לחזור הביתה, לטפל בתינוקת והנה אני כאן. שונאת חורף וגשם. שיעבור כבר

זה לא שנעלמים....

בתקופה האחרונה אני חוזרת הביתה מהעבודה ורק מתה להכנס למיטה, הבעיה שתמיד מתחילה משמרת שניה בבית... כביסות, כלים, מקלחות לדרדסים ובשניה שהם נרדמים (ועד שהם נרדמים.....
) אני טסה למיטה.... חוץ מזה קררררררר בערב, שאני מעדיפה להתכרבל בשמיכה על הספה עם עיתון או תוכנית טלויזיה מאשר לשבת על הכסא ולקפוא

למעלה