איפה כולם,איך היה בחג? מה הכנתם,מה אכלתם?
מ מכונית אדומה New member 21/9/04 #2 ../images/Emo20.gifבחו"ל../images/Emo160.gifחג שמח../images/Emo73.gif
Y yifatushc New member 22/9/04 #3 החג היה מצוין (וטעים)... ../images/Emo13.gif קודם, כל, כמובן: עוגות דבש!!! וזו שבתמונה היא עוגת דבש תפוחים מהופכת, את המתכון לקחתי מפורום מתכונים.
החג היה מצוין (וטעים)... ../images/Emo13.gif קודם, כל, כמובן: עוגות דבש!!! וזו שבתמונה היא עוגת דבש תפוחים מהופכת, את המתכון לקחתי מפורום מתכונים.
Y yifatushc New member 22/9/04 #9 חבילת שי לסבא וסבתא, תוצרת עצמית בחבילה יש חלות דבש מתוקות שאני הכנתי, עוגת דבש אגוזים שהכנתי, קונפיטורת תפוחים שאמא שלי הכינה, שוקולד ועוגיות... הכי כיף להכין לבד! שתהיה לכולם שנה טובה, טעימה, והמון בריאות. יפעת
חבילת שי לסבא וסבתא, תוצרת עצמית בחבילה יש חלות דבש מתוקות שאני הכנתי, עוגת דבש אגוזים שהכנתי, קונפיטורת תפוחים שאמא שלי הכינה, שוקולד ועוגיות... הכי כיף להכין לבד! שתהיה לכולם שנה טובה, טעימה, והמון בריאות. יפעת
H hilapo New member 28/9/04 #13 היי אני חדשה בפורום -הכל נראה "דילישיז".....אשמח לקבל את המתכון לפטידת קישואים וכרובית.