איפה כדאי לקנות...

ליל 2

New member
איפה כדאי לקנות...

אני רוצה לקנות ממתקים לפורים כמו : זנגולה , בעבע קדרסי וכד'... איפה הכי מומלץ והכי טעים. אני ממרכז הארץ. ליל

ליל 2

New member
איפה בדיוק בשוק רמלה

בדיוק מחר אני שם. אני יודעת שיש דוכני עוגיות ומאפים, אבל לא ראיתי שם אף פעם זנגולה ובעבע קדרסי. תני לי בבקשה מיקום מדוייק . תודה ליל

אילנית12

New member
תשובה

הי ליל תראי בפורים תמיד יש זנגולה,ועוד מתוקים,בקונדיטורת בית יוסף זה נימצא באמצע השוק,אם את נכנסת לשוק מהכביש הראשי,אז זה נימצא בצד שמאל,לא יודעת אם מחר יהיה להם כי עוד לא פורים. אם לא תימצאי זנגולה,אז יש בסוף גם בצד שמאל,דוכן קטן שמכינים על המקום סמבוסק בטאאוה וזנגולה. תעדכני אותי מחר,אם מצאת. בי

ליל 2

New member
אילנית, תודה . ודרך אגב הכנתי את

הסמבוסק שהבאת בפורום בישול לילדים. א ת מ ו ל (בעצם אמא שלי הכינה, אני רק נתתי כיווני דרך) יצא משהו משהו, חבל על הזמן הבאתי היום לעבודה, מגש שלם נטרף כלא היה. ליל

ליל 2

New member
טוב, הייתי אתמול בשוק ברמלה

בשעות הצהריים ולא, לאאאאאאא מצאתי בעבע קדרסי. אמא שלי אמרה שהיא ידעת שיש חנות בפתח תקוה שמוכרים שם את הדבר הטעים הזה . מישהו יודע כתובת אולי ? שבוע טוב לכולםםםםםםםםםםםםםם. ליל

ליל 2

New member
פנינה, נראה לי שאגיע גם לשם,

בתיכנון, ביום רביעי או חמישי "נסיעה בעקבות "מתוקים" עירקיים. אני מתכוונת להגיע לפתח תקוה לשוק (אמרו ששם זה גם הכי הכי). אח"כ נסיעה לשכונת התקווה ואם יחסר משהו בתפריט אז אסע "לראשון שוק" ואם חלילה וחס עדיין אמי יקרתי לא תהיה מרוצה, אני אגיע לאור יהודה. המלצות נוספות יתקבלו בברכה. ליל

ב ב ר

New member
ממתקים עיראקיים

בסוף שוק רמלה (הצד ההפוך מן הרחוב הראשי) נמצא הדוכן של אברהם סעדו יש אצלו מלפוף, בקלאווה, זנגולה וסמבוסק בל טאווה. אין אצלו בעבע קדראסי. אבל בתחילת אותו שוק רמלה. לא הרחק מהרחוב הראשי, נמצאת חנות התבלינים של דאהוד אל-חאבאז (דאהוד האופה) יש אצלו את כל התבלינים העיקאקיים. כולל בהארת, חוויג' מל עג'ין,בוטנאג',קארי וגם בעבע קאדאסי. בפתח תקוה לא הרחק מן השוק. ברחוב סלור 4 נמצאת החנות של דוד סאלח טל' 03-9345297 אצלו יש את כל המאפים והממתקים העיראקיים באיכות שאין למעלה ממנה. בשכונת התקוה ,בשוק, בסימטת הקצבים, אם תכנסו מרחוב האצ"ל. פנו ברחוב הראשון שמאלה. ושם ישנה מאפייה עיראקית קטנה. של בקלאווה,מלפוף, כעקאת לסוגיהם. ולוזינה. בשוק הקצבים עצמו ישנן חנויות תבלינים עיראקיות שמוכרות בין היתר בעבע קאדרסי. עאוואפי.

למעלה