איפה כדאי לקנות Dell?

Shakiamun

New member
איפה כדאי לקנות Dell? ../images/Emo92.gif

נכבדותיי ונכבדיי שלום
ובכן, העניין הוא כזה: חפצה נפשי לקנות מחשב תוצרת הפירמה האמריקנית הידועה Dell. אני רוצה דגם קל, אז נראה לי שה-XPS 13.3 יענה על הדרישות (1.8 ק"ג). [יש לציין שאני לחלוטין לא תוכניתן. יותר בקטע של מלל (word, אינטרנט), מוזיקה וכד'. יחד עם זאת, חשוב לי דגם קל....... (המון הליכות.)] השאלה: איפה כדאי לקנות..? האם כדאי ב-notebookclub (אחד או שתיים)? או בNetShops? או אולי כדאי ביעל פתרונות טכנולוגיים בע"מ? (משווק מורשה, את האחריות מממשים במעבדה הפרטית שלהם?) מצרף קובץ הבדלים עיקריים שראיתי. אם כי, כמובן, השאלה המרכזית היא אולי האמינות, כיסוי האחריות וכו'.. מישהו יודע? מישהו שומע? מה דעתכם?

Y. Welis

New member
במקום הכי זול

פחות משנה מי מוכר, ויותר מי יתקן ויהיה אחראי. אם המקום הזול עובד עם מעבדה מוכרת (עדיף של ספק מורשה של דל) אז אין סיבה לחשש.

Duke1155

New member
עניין של יבואן....

הבנתי שנוטבוק קלאב עובדים עם יבואן גדול CMS שהאחריות שלו טובה אם איזה יבואנים עבודים השאר???? אם זה אותו יבואן אז זה לא משנה איפה לקנות ....

kobi 23

New member
דרך אגב

אתה מודע לעובדה שאין דבר כזה היום "פירמה אמריקאית".היום הכל מיוצר במזרח. ורוב החומרה מיוצרת ע"י חברה צד שלישית. כמו כן,המחשב עליו אתה מדבר הוא פשוט מעולה,קל,בעל כרטיס מסך איכותי (בחלק מהדגמים) וקל. אבל יחסית לסדרות העיסקיות הקלות,הוא פחות עמיד מהם. אם חשוב לך עמידות,מציע לך לחשוב על אחד מהסדרות העיסקיות של דל. אולי יהיו לך פחות ביצועים,אבל אתה תקבל מחשב שיהיה חזק יותר

RoyBO

New member
לא מדויק

הדגמים של דל שCMS מייבאים, מיוצרים באירלנד.

kobi 23

New member
וואלה ?!

אני שמעתי אפשהו שפעם ייצרו שם את הTHINKPAD.עוד הרבה לפני שיוצרו ונקנו ע"י לנובו. מה שאתה אומר עכשיו זה ממש חדש לי.קצת מפתיע אגב המחיר הזול יחסית (יחסית מאוד) למתחרים הסינים.

RoyBO

New member
המחשב כולו יוצא המפעל באירלנד

הרכיבים או חלקם אני מניח מגיעים מהמזרח הרחוק.

Shakiamun

New member
יש לך המלצה על דגם גם עמיד וגם קל?

פחות חשוב לי ביצועים (אם כי אני מעדיף כמה שיותר זיכרון, ומעבד יחסית חזק).

RoyBO

New member
דגם קל אינו עמיד בדרך כלל

יש את דל D430, אבל הוא עם צורב חיצוני.

Shakiamun

New member
מה ז"א צורב חיצוני?

חשבתי שבניידים החדשים תמיד יש צורב דיוידי אינטגרלי בתוך המחשב..

kobi 23

New member
למה רועי ?

דווקא ממה שראיתי,הדגמים הקלים של DELL הם חזקים. הבעיה היחידה (עכשיו שאני בודק שוב) זה כמו שאמרת,שהם לא כוללים צורב מובנה,אבל ככה זה ברוב המחשבים הקלים. ושיש להם מעבד חלש יחסית,למה בדל לא דואגים לייבא מחשבים עם מעבדים יותר חזקים ?

RoyBO

New member
אלו לא מחשבים שמיועדים בדרך כלל ליישומים

כבדים. מי שמחפש מחשב קל מחפש מחשב שיהיה לו נוח להעביר איתו חומר, לכתוב סיכומי ישיבות, זה לא יהיה המחשב העיקרי שלו.

למעלה