איפה כדאי לקנות בת"א?

אדם 08

New member
איפה כדאי לקנות בת"א?

איפה בת"א בשישי אוכל לקנות:

תמונות קריקטורה או כרזות רטרו

מתקן לייבוש כלים על השיש

מפה עמידה מניוליון לשולחן אוכל בינוני

טפט לכסות מדפים של מקרר

כלי אוכל יפים

משטח פלסטיק לחדר מקלחת

מכשיר נגד יתושים (מנורה מחשמלת או מפיץ ריח)

כסאות יד שניה.

וילונות פשוטים לחדר שינה של רווק

סימה53

New member
בקשה

תמונות קריקטורה או כרזות רטרו שוק הפשפשים ביפו

מתקן לייבוש כלים על השיש ממליצה במקום מתקן על השיש את המשטח ייבוש של ניקול כך שמתייבשים הכלים אתה מרים לייבוש מעין סחבה אבל לא סחבה

מפה עמידה מניוליון לשולחן אוכל בינוני יש לפי מטרים לפי גודל שתרצה בכל חנות סטוק

טפט לכסות מדפים של מקרר במקום טפט יש גליל מעין פלסטיק מחורר גם זה בא לפי מטרים בד"כ זה בא כשטיחון רצפה אבל נהדר למקרר

כלי אוכל יפים הום סנטר וכאלה

משטח פלסטיק לחדר מקלחת ראה משטח למקרר

מכשיר נגד יתושים (מנורה מחשמלת או מפיץ ריח) הום סנטר

כסאות יד שניה. שוק הפשפשים תמצא המון דברים יפייפיים (בחלקת החנויות)

וילונות פשוטים לחדר שינה של רווק גם בשוק הפשפשים (חלקת החנויות)או בנחלת בנימין

בהצלחה

אדם 08

New member
אלופה!

שאלה אחרונה: טפטים לארון או לקיר, בת"א.

איפה ממליצה לקנות?

z o e 2 7

New member
כל הכבוד על התשובות המפורטות כאן!

אני לא מאזור ת"א ולכן לצערי איני יכולה לעזור מלבד המלצה על רשתות ארציות שבהן ניתן למצוא חלק מהדברים, כגון הום סנטר ואייס, או איקאה (שני סניפים לא נחשב ארצית, אני יודעת).

אדם - אני מקווה שהתשובות כאן עזרו לך. אתה יותר ממוזמן לחזור לפורום ולחלוק איתנו היכן מצאת את מבוקשך בסופו של דבר.

סופ"ש נעים לכולם

אדם 08

New member
לא מבין מה אנשים נטפלים

אני רושם הודעות לא בגלל הפרסומת.

אם את לא רוצה לקרוא את החתימה שלי -
אף אחד לא מכריח.

למה אתם כל הזמן חושדים?

רוניתי אין כאן פרסומת

אדם בא כדי לשנות את ביתו ורק בגלל החתימה שלו הגעת למסקנה הזו?

dify

New member
כמעט הכל תוכל למצא במבחר גדול

ובחצי מחיר, ברחוב העליה (קצה אלנבי) וסמטאותיו. לך תעשה סיבוב, זה הכי זול שיש ויש כל כך הרבה חנויות שיש מבחר ענק, כולל חנויות יעודיות לתחומים שונים לבית (נדמה לי ברחוב החלוצים, שזה רחוב אחורי לרחוב העליה) אבל לדעתי החנויות שם מתאימות אם אתה מחפש דברים מקצועיים יותר.
פשוט קח איתך עגלת קניות ותעשה סיבוב. אני מצרפת לך מפה עם סימון האיזורים בכחול. אני הייתי מתחילה בכפר גילעדי, זה רחוב בעיקר של שטויות לילדים ולמבוגרים, מגניב לגמרי, משם תרחרח קצת בהרצל רחוב הרהיטים, משם בסמטה כלשהי לכיוון רחוב העליה, רחוב העליה הוא רחוב ראשי עמוס בחנויות מזון, טפטים, כלי בית, ברחוב החלוצים שמאחוריו וגם בסמטאות יש עוד מלא חנויות שכאלו (שם אני מוצאת כוסות בירה ענקיות שאין למצוא בשום מקום אחר).
משם תצא לכיוון רחוב אלנבי, הצומת של אלנבי-עליה עמוסה בחנויות של יצירה, אם אתה בעניין.
משם הייתי לוקחת אוטובוס, 3-4 תחנות על אלנבי, עוברים למפה מס.2
תרד באיזור גרוזנברג, לך על אלנבי (בעיקר בגדים אבל גם כמה חנויות של מוצרים לבית, לא פעם הבגדים והמוצרים לבית זה באותה חנות שם...)
אח"כ הייתי נכנסת לנחלת בנימין, אם תלך ביום שלישי או שישי אז יהיה לך גם את החנויות וגם את הדוכנים עם מגוון של יצירות שאנשים מכינים בעצמם. בחנויות תמצא מוצרים זולים יותר, בדוכנים תמצא את הדברים הפחות סטנדרטיים. קח בחשבון שבימים הללו עלול להיות עמוס יותר מהרגיל, בדר"כ די ריק שם בשאר הזמן.

עכשיו תעבור ברחובות הקטנים שמחברים לשוק הכרמל, יש שם חנויות סידקית (תפירה) וגם כמה חנויות למוצרי בית (אתה יכול להשיג מתקן ליבוש כלים למשל ב30 שח בקלות). תכנס לשוק הכרמל ותתחיל לעלות אותו, גם פה מלא מוצרים למטבח, ולמעלה יש גם תמונות. צא משוק הכרמל לכיוון קינג ג'ורג', תתחיל לרדת אותו, משמאל יש את שוק בצלאל, ממש על הכניסה שלו יש גם חנויות של מוצרי בית, בעיקר בקטע של מוצרים ליופי. שאר השוק זה ביגוד, אל תטרח. תמשיך לרדת את קינג ג'ורג', מימין יהיו חנויות של וילונות ובדים הודים, לך בערך עד רש"י, מיד בפינה עם רש"י, מול הAMPM יש חנות של הכל ב2 שח שגם בה יש לא פעם דברים נחמדים. זהו, קח אוטובוס הביתה ושלום על ישראל :)

אני לא הייתי קונה כלום בסיבוב הראשון, רק תתרשם, יש מבחר כל כך גדול, אל תתפתה לקנות את הדבר הראשון שראית, פשוט תספוג את האווירה ואת המבחר :)
תחטט קצת, ניתן למצוא מציאות בגרושים בקלות ולרהט את כל הבית ממש בקלות ולא יקר.

אני לא הייתי נוסעת לשוק הפישפשים, החלק התיירותי לא יתן לך מענה על הצרכים שלך בכלל, במעט החנויות הפחות תיירותיות אין מבחר גדול בכלל, ויש את החלק של יד2 שאני לא מאמינה שבאמת תמצא בו משהו, אולי יותר מוצרי חשמל כמו מקדחה וכד'. לשוק הפישפשים וממנו טיול ביפו העתיקה, הייתי עושה בשביל הכייף, אבל באמת שקשה לי להאמין שתמצא שם משהו (הייתי בו ממש לא מזמן). מצרפת תמונה

אדם 08

New member
שאלה נוספת:

יש אתר שמשווה הצעות מחיר לחבילות אינטרנט+ טלויזיה של הספקיות השונות?

אני נאלץ לשלם על שירותי לווין/כבלים שאני לא צורך.
אבל השותפים צורכים. אז לפחות שאוריד את העלות.

אני רוצה להוזיל את החבילה בדירת השותפים שלנו.

z o e 2 7

New member
בהחלט אתר מצוין!

אני נעזרת בו תמיד לפני שאני פונה לשירות לקוחות לשיפור תנאים, כדי לראות מה מציעות חברות אחרות.

עם זאת, לא תמיד זה מעודכן במאה אחוז. מדי פעם אני גם מתקשרת לחברות אחרות לקבל הצעות עוד לפני שאני פונה לחברה בה אני נמצאית באותו זמן למשא ומתן מחודש על תנאי החוזה.
אם המוקד בחברה מתווכח על התנאים יותר מדי זמן - אני תמיד אומרת לו שאני רוצה לעזוב את החברה, ולפעמים אפילו מבקשת בעצמי שיעבירו אותי למחלקת שימור לקוחות, כי יש להם אפשרות לתת עסקאות טובות יותר בדרך כלל מהמוקדנים בשירות הלקוחות הרגיל.

בינתיים זה תמיד עבד לי

למעלה