איפה כדאי ללמוד...

liztu

New member
איפה כדאי ללמוד...

שלום לכולם!!! אני עדי (פעם ראשונה פה...) ותהיתי אם מישהו יוכל לייעץ לי על קורסים במשחק ואיפה/אצל מי הכי כדאי לי ללמוד. למדתי שנתיים משחק כשהייתי בתיכון (לפני כשש שנים) ומאז לא נגעתי בתחום. רק לאחרונה הבנתי שויתרתי על משהו שאני ממש אוהבת. אז אני אשמח לקבל עצות והערות... תודה תודה

miki barrr

New member
ניסן נתיב....למרות שהמנהל אומר../images/Emo3.gif

חברות שלי למדו שם במכינת נוער,ואוחחח כמה שהן נהנו מהשיטת משחק,אני ממש בעדם,יוצאות להם הםקות מדהימות,לבוגרי בית הספר...צפיתי בהצגות של בית צבי ואין בכלל מה להשוות. ניסן נתיב זו קבוצה מצומצת,של 15 אנשים בערך בשנה,אנשים מוכשרים,מורים מצויינם עם מטרה נעלה ביותר..לעומת בית צבי,שזה יותר מכונה משומנת.....לטעמי,ההפקות צולעות,הבימוי כושל,השחקנים גם כן..לרוב.....(פרט לאיתי טיראן המדהים). ניסן נתיב איט איז....אח"כ יורם לוינשטיין..בהצלחה..:)

זה תלוי באופי שלך

ותלוי מה את רוצה לעשות אם את רוצה ללמוד משחק ולעשות תאטרון מתוך אהבה אמיתית למקצוע ולאמנות ואת חושבת שיש לך מה להגיד וללמוד להיות יוצרת עצמאית - לכי לניסן יורם לוינשטיין הוא בית ספר צעיר מאד אבל בשנים האחרונות מתחילים לצאת משם שחקנים מוכשרים מאד אם את רוצה להיות מיכל ינאי או לחילופין סתם מפורסמת או שה'סצנה' של התאטרון מגניבה אותך (וזאת שאלה חשובה מאד שרק את בכנות יכולה לענות עליה) - בית צבי הוא המקום בשבילך בתור בוגר הסטודיו של ניסן - זהו מקום מיוחד מאד שהלימודים בו קשים מאד! פיזית ונפשית אם את לא חייבת אבל ממש חייבת לעשות תאטרון - ותרי עליו. מקווה שתמצאי את דרכך

למעלה