איפה כדאיללמוד

dodo121

New member
איפה כדאיללמוד

שלום אני רוצה ללמוד שפת תיכנות ואני מתלבט איפה אז ממי שיודע מה דעתכם על סיוון או ג´ון ברייס דודו

darkstar

New member
אני חושב שיש לי מקום מצויין!

לבד בבית תחסוך לעצמך כמה אלפי שקלים תקנה ספר תקרא טוריאלים אל תהיה סאנג´ר קודם כל תבחר שפה למה אתה רוצה ללמוד? אני מוכן לתת לך חומר קריאה לא חסר...

אביטל +

New member
השאלה היא מה המטרה

האם זה לתחביב ? האם זה כדי לרכוש מקצוע ? יש מקומות עבודה שיסתכלו בעיין יפה יותר על מישהו שעבר קורס. אני יודעת מה ערכם האמיתי של קורסים אבל מבחינה מעשים יש מקומות עבודה כאלו.

ihovav

New member
אם את מכירה מקומות כאלו

אז תספרי לי כי בשנה האחרונה חיפשתי וחיפשתי ואני עדיין לא מוצא... אני אישית חושב שהקורסים האלו טובים רק אם הם באים כתוספת או חיזוק לידע מוקדם או תואר אוניברסיטאי אני לא מכיר מקומות שיקבלו בוגר קורס מקצועי בלי תואר אא"כ יש ידע מוקדם, נסיון או תואר אקדמאי...

darkstar

New member
אתם יודעים למה הקורסים האלה שווים..

לתחת אני הייתי בזמנו בכמה וזה ניסיון מר ובזבוז כסף הלימוד לא מקצועי לא יסודי ולא ברמה גבוהה אם אתה רוצה ללמוד מחשבים בשביל מקצוע לך לטכניון אם תלך לחפש עבודה אחרי שסיימת קורס יגידו לך היה נעים שלום ולהתראות

voguemaster

New member
בינינו

גם קורסים באוניברסיטה לא בדיוק קרובים לעולם המציאותי. עם כל הכבוד, כל מה שאפשר ללמוד (לפחות בתואר ראשון) אפשר ללמוד לבד מספר כמו גדול. דברים מעניינים כמו תכנות אלגוריתמים מקביליים ו-AI דורש קצת מעבר. בעיקר מתימטיקה, אבל לא רק. אלי

אביטל +

New member
אני לא אמרתי שמקבלים ישר...

...את בוגרי הקורסים המקצועיים בלי לבקש ידע וניסיון אני פשוט יודעת שיש חברות מסויימות (בעיקר הגדולות והמסורבלות) שבהן יעדיפו את המועמדים שיש להם הסמכה של קורס כלשהוא וזה כתוספת להתרשמות בראיון וכו´. זה נראה טוב בתיק האישי.

למעלה