איפה יש קורסים ב-php?

Bedeckt

New member
איפה יש קורסים ב-php?

ואני לא מתכוון למקומות עלובים שמבקשים לקנות ספרים בעברית והמרצים מקבלים 60 שקל לשעה. אני מתכוון לקורס רציני ומתקדם ברמה אקדמית. יש בכלל דבר כזה בארץ?

roxy00

New member
לא חושב ש

יש דבר כזה ברמה "אקדמית".

יש מצב שבתארים כמו מדעי המחשב או מערכות מידע יהיה לך איזה קורס בחירה כזה, אבל לא משהו מטורף.

מלבד העובדה שהאינטרנט מציע אינסוף אפשרויות ללמוד את השפה הנהדרת הזאת לבד, יש לך קורסים (מיותרים למדי), בג'ון ברייס ובHackerU.

בהצלחה

יש גם בנס טכנולוגיות קורס...

השאלה מה הרקע שלך בתכנות, ואם לא כדי לך ללמוד השיטה הכי טובה שיש
לבד.
אתה יודע מה זה PHP ? (ברצינות)

refaelgold

New member
מסכים לחלוטין

הכי טוב ללמוד לבד-ממש ממש ממש מומלץ הוצאת apress , לפי דעתי זה ברמה הכי מתקדמת שיכולה להיות.

שני אתרי עזר:
stackoverflow
php.net

וכמובן גוגל.

grinberg

New member
אני יודע מה זה php וגם יודע לעבוד איתו

אבל כל פעם שאני רוצה לעשות משהו אני נכנס לאתר php.net כדי לראות איך עושים. אני רוצה ללמוד את כל הפקודות בקורס בצורה מסודרת ולתרגל את כל סוגי הקודים. איפה אני יכול לקבל כאלו תרגילים לבד באינטרנט באופן עצמאי?

לא כ"כ הבנתי מה מטרת הלימוד מעבר לכיף. אבל...

1. ב php.net אתה יכול למצוא התיחסות לכל הפונקציות והאובייקטים שמרכיבים את PHP.
2. הענין הוא קומפוזיציה בניהם (זה בדר"כ תורה שבעל פה)
3. תרגולים לא נותנים הרבה, כי בתיכנות יש כמה דרכים לעשות את אותה משימה, כל דרך נבחרת בהתאם לנסיבות וצרכים.
4. כדי ליצור משהו מעשי ושימושי, תגדיר לעצמך פרוייקט ותיישם אותו - רק ככה תביא לידי ביטוי את מה שלמדת.

קח תרגיל לדוגמא: (ותגיד לי מה זה עזר לך)
הגדר מערך. שלוף ממנו את את האיבר הראשון והאחרון בדרך הקצרה ביותר והתאם את הגודל שלו לכמות הכניסות החדשה. הצגת את הנתונים בכל שלב.

בהצלחה.

למעלה