איפה יש קוקלה

איפה יש קוקלה

ממתי עושים חרימי עם קוקלה יש לך טעות חמורה הקוקלה רק בתפינה השחורה או התפינה כמון

טאKילה

New member
מי מבשל קוקלה בחריימה?

הקוקלה רק בטפינה וטבחאת' הסלק. הקוקלה טעימה גם בהריסה עם בשר וקוקלה. אהלן רחלה

shiroshy

New member
יאמי

טבחה בסלקקקקקקקקקקקק יוווווו איזה טעים זהההההה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אין על הדבחות של הטרפולטאיםםםם

shiroshy

New member
לא...

קולקלה זה לא בחריימה....איכסססס חריימה = דג וקוקלה זה גוש שומן כזה מוזר חחחח אבל טעים. קוקלה זה בדבחותתתתתתתתתתתת

וואלה אפשר למות ממכם פה..

באתי מקניות.. אני קוראת את מה שרשמתם.. ומתה מעולפת מצחוק.. איזה עם הטרבלסים מצחיקים.. וואי חחחחחחח..רחלי קלאק טעות חמורה..
חזרתי עייפה ..אבל מרוצה

בלונדה שלי

רק תגידי לי מתי אכלת קוקלה בחרימי אני כבר הולכת להכין חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רחלי יא עזי אין כמוך..../images/Emo13.gif

גרמת לי לצחוק כמה דקות ברצף..צלצלתי מייד לאמא שלי..היא ענתה.. ולא יכולתי לדבר רק צחקתי..היא עוד לא שמעה את מה שאני רוצה לספר לה..וצחקה רק מלשמוע את הצחוק שלי בפון...איזה יציאה הבאת לו חחחחחחח..הרגת אותי.. זה היה ענק.. אוהבת אותך יקרה שלי..

bigi100

New member
שאלה יש חלק בחיה השטרבלסים

לא אוכלים?חוץ מהחבל שקושר את החיה לפני השחיטה?אני הייתי בשחיטה היה מה זה כיף

היה כייף..?../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

כייף לראות איך שוחטים חיה..? אני עוד לא שמעתי כזה דבר כייף.. אוי ואבוי איכס.. אני צמחונית לחלוטין..לא אוכלת.. לא מבשלת..לא מכניסה הבייתה לעולם מאכלים מהחי..אותי אישית זה מגעיל עד מוות.. וואי בא לי להקיא עכשיו..אני מתנזרת מהפורום לכמה ימים (כמה דקות..עד שתעבור לי הבחילה)

הרסתם אותי טוטאלית!!!!

רק עכשיו ראיתי את הפורום המדהים הזה נכנסתי והבטן שלי כואבת אל תפסיקו!! מאחת שחייה רחוק ומתגעגעת לכל המאכלים והר' המתגלגלת....

תודה..../images/Emo24.gif

למרות הבדלי השעות בינינו מחר טלפון ישיר לאמא ומחברת אותה גם כן אליכם.. איזה עונג צרוף
וחוג'

bigi100

New member
ברוך הבא!!!! יא עזית!!

זה נכון להגיד עזית? ובקשר לשחיטה אולי אם אני אצליח יהיו תמונות חחחחח סתם

למעלה