איפה יש ליקנות edge 540 arf

hifly

New member
בחנות שלט רחוק בהרצליה

כתובת מדויקת יש במדור חנויות באתר FLYHI

תודה אבל אם אפשר יותר פרטים

כמו מחיר סוגי סרוואים מנוע מחיר הטיסן עצמו (בקיצור את המחירים) בתודה ניר מאירי

בוסטר

New member
ה- edge

ה arf שלו הוא דיי יקר סרואים שהולכים איתו צריכם להיות חזקים ומהירים אם ואתה מעוניין לעשות איתו 3D , כמובן שיכולים לבוא עליו סרוואים רגילים אבל אז יהיה קצת משעמם כי הסרואים יתאמצו להזיז משטח הגאים כל כך גדול כמו שיש עליו . שמעתי עליו דברים טובים, יש אחד כזה טס בעין שמר המנוע שיושב עליו הוא 90 2 פעימות שלא תעיזו לשים 4 . האו די מסוגל לעשות 3D שוב תלוי ברמת המטיס . אם הייתי יכול להמליץ לך לא לקנות מגיא ! הוא פשוט אדם לא נחמד !
אני יודע שהבחור מעין שמר קנה אותו בחו"ל ויצא לו יקר מאוד אבל הוא אומר שהיה שווה . (לא מדובר בedge של גרייט פליינס אלא בסוג החדש לא זכור לי מה שמו ! בברכה גיא !

בוסטר

New member
היי ניר

אם אתה מגיע לאלקלעי תודיע לי אני אברר בשבליך את המחירם לטיסן גם אם לא תרגיש חופשי להיתקשר ! אני אתן לך את המספר של הבחור עם הטיסן ! המספר שלי 058789752!

hifly

New member
פרטים על ה EDGE 540!!!!

יש אתר שניקרא www.flyhi.org.il ואם היית מחפש במדור מאמרים היית מוצא(הפתעה) סקירה בעברית על טיסן זה. לגבי מחירים -מחיר הקיט ARF בערך 2500 שח+- .ואם תיכנס למדור חנויות באותו אתר FLYHI תוכל למצוא שם את כתובת האתר של חנות שלט רחוק בהרצליה שמיבאת ומוכרת את הטיסן הזה תוצרת HANGAR 9 שאגב תוכנן למנוע 1.80 4 פעימות!!! ואיתו הוא מבצע את כל תרגילי ה3D בשלמות!! בברכה אמיר

לא לטיסן חיפה אין עדיין את החלק אתה

בא לגביע אלקלעי מה אתה אומר על ה-four star

hifly

New member
ניר אם אתה מדבר על ה EDGE 540

אז הוא כבר מזמןלא חדש.

xj700t

New member
מברוק אחי (נירצי)

ה-FOUR STAR משו משו מתי אתה מטיס אותו הבאקיי שלי מוכן וביום רביעי טיסת מיבחן בהצלך אם הפור סטאר גיא ידיד

למעלה