איפה יש בתי ספר למסאגים?

yoelnd

New member
לימודי עיסוי

שלום! לא צויין איזור מגורים! או הלימודים המועדף. בכל מקרה ישנם רבים כגון: רידמן, מדיסין, גנסיס, עם שלוחות בכל הארץ. בית ספר ע"פ מורנו, ופרטיים אחרים. אפשר לבדוק בכל העיתונים, בעיקר בימי שישי ובאתר דר´ יאנג. אגב, איזה סוג עיסוי? תיאלנדי, רפואי, ספורט, הוליסטי , שוודי וכד´. רק בריאות!

noanoa

New member
לא יודעת איזה סוג..

לא כל כך מבינה בזה. משהו נעים שעושה טוב לאנשים אולי רפואי. באזור המרכז.. עדיף תל אביב יש לך המלצות ? כמה זמן זה קורס כזה ? כמה זה צריך לעלות ?

yoelnd

New member
הצעה

שלום! איזה תגובה מהירה..... בכל מקרה, אני ממליץ לך לקחת מספר טיפולים שונים בעיסוי ומתוך החוויה לבחור מה מתאים לך. לפי הרגשתך וגם לפי היכולת של לטפל באחרים - ז"א האם את מוכנה "לגעת" ולהפשיט אנשים או רק לגעת עם ביגוד? האם מבחינה פיזית את יכולה? בד"כ הקורסים הם עד שנה - ללא התמחות. מחיר - אין לי מושג. מקווה כי יעילןתי לך את הדרך והבחירה, אגב, אני מוכן להיות השפן נסיונות שלך...... (הסנדלר הולך יחף....). רק בריאות! http://www.solgar.co.il/med/yoelnd/

noanoa

New member
האמת..../images/Emo9.gif

מה שבסך הכל אני רוצה זה לדעת איך לעשות מסאגים טובים ביותר לחבר שלי שכל היום יושב ולומד....

yoelnd

New member
או קי

שוב אני... לכי לפי האינטואיציה שלך לא צריך יותר מזה, קני שמן לעיסוי - ויש כאלה מוכנים של חב´ תמר, שמי על כפות ידייך ולעבודה, רק לא להכאיב וזהו. רק למטרת פאנן ופינוק. בבריאות טובה ומהנה....

noanoa

New member
../images/Emo4.gif לא לא לא ../images/Emo7.gif

אני רוצה לילמוד משהו מיקצועי... רק אין לי מוסג מה אני צריכה לחפש.. חוץ מזה.. איפה קונים שמנים ואיזה סוג ? תודעה על העזרה :)

yoelnd

New member
שמנים

שלום! שמנים אפשר לקנות כמעט בכל בית מרקחת ובבתי הטבע. לימודים יש רידמן, מדיסין וכד´. ממליץ לך על הכיוון של שוודי והולסטי הרגיל כשלב א. רק בריאות!

למעלה