איפה יש אתרים שיש בהם תמונות חמודות שכאלה? מישהו מכיר?
ק קישקשתא ונועם New member 21/11/01 #3 גלי.. הגדולה מכולם. האמת שלא הכרתי את האתר הזה וכל כך התלהבתי שמיד פתחתי לנו קטגוריה חדשה ב"קישורי הפורום" ושמה בישראל "חברי הפורום ממליצים". א. אני מקווה שזה סוף-סוף יגרום לכם להכנס לשם. ב. כולם מוזמנים להמליץ ואני אכניס מה שתבקשו - עם תיאור קצר וקרדיט! קישה
גלי.. הגדולה מכולם. האמת שלא הכרתי את האתר הזה וכל כך התלהבתי שמיד פתחתי לנו קטגוריה חדשה ב"קישורי הפורום" ושמה בישראל "חברי הפורום ממליצים". א. אני מקווה שזה סוף-סוף יגרום לכם להכנס לשם. ב. כולם מוזמנים להמליץ ואני אכניס מה שתבקשו - עם תיאור קצר וקרדיט! קישה
ג גלי® New member 21/11/01 #4 מה ששכחתי לכתוב הוא , שלמיטב ידיעתי , האתר הזה הוא אתר הבית של לילך מפורום חיות מחמד ! אתר מדליק לכל הדעות !
מה ששכחתי לכתוב הוא , שלמיטב ידיעתי , האתר הזה הוא אתר הבית של לילך מפורום חיות מחמד ! אתר מדליק לכל הדעות !
ל **לילך** New member 22/11/01 #5 תודה! על הפירגון והנה עוד קישור לגלריה עם תמונות שונות ,מחולקות לפי נושאים. אתם מוזמנים לצפות בתמונות שישנן וגם להוסיף תמונות נוספות. קישור לגלריה
תודה! על הפירגון והנה עוד קישור לגלריה עם תמונות שונות ,מחולקות לפי נושאים. אתם מוזמנים לצפות בתמונות שישנן וגם להוסיף תמונות נוספות. קישור לגלריה
ק קישקשתא ונועם New member 22/11/01 #7 בהחלט - המלצות חופשיות זה העיקרון של המלצות חברי הפורום - כמובן לפי מנהגי הפורום - רק דברים חוקיים וכו´. קישה
בהחלט - המלצות חופשיות זה העיקרון של המלצות חברי הפורום - כמובן לפי מנהגי הפורום - רק דברים חוקיים וכו´. קישה
I itaf10 New member 22/11/01 #8 להתחלה אני מקווה שתהבו את הסגנון אתר מיוחד עבורי.... אני מקווה שגם לכם.
I itaf10 New member 22/11/01 #9 עוד אתר מקסים לאוסף ../images/Emo20.gif ../images/Emo23.gif אני לא שומעת ורואה תגובות
K kodkod New member 22/11/01 #11 אהבתי את הסגנון מאוד!!!! ../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo13.gif כן ירבו!!!!
I itaf10 New member 23/11/01 #19 יש עוד... בבקשה להנאתכם ../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif מדהים ביופיו... שתהנו, ממני לכולם !!!!
יש עוד... בבקשה להנאתכם ../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif מדהים ביופיו... שתהנו, ממני לכולם !!!!
K kodkod New member 23/11/01 #14 גלי עכשו שמתי לב שקפצה לי תוך כדי תקתוק י´ נוספת. אפילו זה לא הולך לי כמו שצריך!
ק קישקשתא ונועם New member 23/11/01 #17 אני מוסיפה את האתר ברכות כאתר מומלץ שלך קודי - טוב? הוא מדהים וגם אני מכירה לא מעט.. קישה
ג גלי® New member 24/11/01 #23 קודי-קוד חמודון ! אפילו אני לא 24 שעות ביממה למחשב ..... אם לא קיבלת מייל , זה פשוט משום שהייתי עסוקה ... אני מצטערת ....
קודי-קוד חמודון ! אפילו אני לא 24 שעות ביממה למחשב ..... אם לא קיבלת מייל , זה פשוט משום שהייתי עסוקה ... אני מצטערת ....