ברכה מדהימה!!!! לא ראיתי כזאת עדין ויש לי מ ל א מאגרי ברכות
ש שמיימית New member 23/11/01 #16 ברכה מדהימה!!!! ../images/Emo42.gif לא ראיתי כזאת עדין ויש לי מ ל א מאגרי ברכות
I itaf10 New member 23/11/01 #20 קודי, אל תהייה ילד, מדוע שנכעס?../images/Emo46.gif על מה אתה מתנצל בכלל. על איזה אימייל אתה מדבר. צא מהדיכי אתה ילד גדול !!!! עזוב את השטויות. כל כך התרגשתי מהגלויה החמודה ששלחת משהו מגניב. מכל ה-
קודי, אל תהייה ילד, מדוע שנכעס?../images/Emo46.gif על מה אתה מתנצל בכלל. על איזה אימייל אתה מדבר. צא מהדיכי אתה ילד גדול !!!! עזוב את השטויות. כל כך התרגשתי מהגלויה החמודה ששלחת משהו מגניב. מכל ה-
I itaf10 New member 23/11/01 #22 כדור השלג התגלגל, כבר לא ניתן לעצור ברגע זה נתקלתי במשהו ש - MAKE YOU SMILE מקווה שיעלה חיוך על שפתכם...
כדור השלג התגלגל, כבר לא ניתן לעצור ברגע זה נתקלתי במשהו ש - MAKE YOU SMILE מקווה שיעלה חיוך על שפתכם...
I itaf10 New member 23/11/01 #18 גלי, ידעתי שתגיבי כך...../images/Emo9.gif אני זוכרת מהפעמים הקודמות... שתהייה לך הנאה מרובה בכיף
ג גלי® New member 24/11/01 #24 איטוש! הרי האתרים שלך היוו את ההתחלה לשרשור הארוך ביותר ב"מחשבים ואינטרנט" : "מי יעזור לגלי לשדוד את התמונות המקסימות מהאתרים?" קודי שלנו בטח זוכר ....
איטוש! הרי האתרים שלך היוו את ההתחלה לשרשור הארוך ביותר ב"מחשבים ואינטרנט" : "מי יעזור לגלי לשדוד את התמונות המקסימות מהאתרים?" קודי שלנו בטח זוכר ....
I itaf10 New member 24/11/01 #28 מקווה שלא נפגעת ../images/Emo8.gif תהני לבריאות העיקר להיות תמיד בשמחה...