איפה יש "אפיקי מעבר"???

zuri18

New member
איפה יש "אפיקי מעבר"???

שלום, שמעתי שיש באוניברסיטה הפתוחה של מיני מסלולים שבהם אפשר להתחיל ללמוד בפתוחה ולאחר כשנה להמשיך את הלימודים באחד מהאוניברסיטאות... השאלה שלי היא האם מוסדות לימוד אחרים חוץ מהאוניברסיטה הפתוחה שבה אפשר להתחיל ללמוד באותו המוסד ואחרי כשנה להמשיך את לימודיי התואר באחד מהאוניברסיטאות??? אם כן, אנא רישמו איזה מוסדות עושים זאת ובאילו מסלולים... תודה מראש

מעבר ממכללה לאוניברסיטה

מספר מכללות מקיימות מסלולי לימוד שונים בחסות אקדמית של אוניברסיטת בר אילן , הפתוחה או בן-גוריון (בינהם ספיר, אחווה, אשקלום, צמח, צפת, גליל מערבי, אשדוד, רעננה ועוד). בד"כ שנתיים לומדים במכללה האזורית, ושנה ג´ באוניברסיטת האם. לא ניתן לספק לך את רשימת כל המסלולים בכל המוסדות.

zuri18

New member
אני רוצה ללמוד כלכלה/מינהל עסקים

אני יודע לאת/ה לא יכול/ה לספק לי את כל הרשימה של כל המסלולים בכל המוסדות, אבל אני בעצם רוצה ללמוד כלכלה או מינהל עסקים... אז אם תוכל/י לתת לי מידע צפציפית לגבי מקצועות הנ"ל אודה לך... תודה מראש

כלכלה ומינהל עסקים

התואר מטעם אונ´ בר-אילן שנה ג´ נלמדת בבר-אילן. כלכלה - מינהל עסקים תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 04/6653730 ד.נ. עמק הירדן 15132 מכללת עמק הירדן, צמח, לימודים אקדמיים התואר מוענק מטעם אונ´ בר-אילן. שנה ג´ נלמדת בבר-אילן. תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 08/6789111 ת.ד.9071 יצחק בן צבי 12 78190 מכללת אשקלון, לימודים אקדמיים פרטי מסלול תואר מטעם אונ´ בן-גוריון .שנה ג´ נלמדת בבן-גוריון. כלכלה התמחות מינהל עסקים תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 08/6802802 ד.נ. חוף אשקלון 79165 מכללת הנגב ע"ש ספיר,שער הנגב, לימודים אקדמיים א. כלכלה התמחות מינהל עסקים. ב. ניהול וכלכלה. התואר מטעם אונ´ בן-גוריון שנה ג´ נלמדת באונ´ בן גוריון. תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 08/8588044 ד.נ. שיקמים 79800 מכללת אחווה, באר טוביה, לימודים אקדמיים פרטי מסלול אפיק מעבר. לימודי שנה א´ מקבץ קורסים באונ´ פתוחה והמשך לימודים בחוג לכלכלה באונ´ חיפה או באונ´ העברית. מידע ראו במקצוע לימודי שנה ראשונה מדעי החברה. תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום או ערב ידע מוקדם מומלץ וידע באנגלית 03/6404040 ת.ד.39328 תל-אביב 61392 אונ´ פתוחה, לימודים אקדמיים, סניפים בארץ ניהול חד - מחלקתי. ניהול דו-מחלקתי עם מדעי ההתנהגות. כל הלימודים מתנהלים בקמפוס באילת. התעודה מטעם אונ´ בן גוריון. תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 08/6304537 ת.ד.1301 רח´ המלחה 88112 מכללת אילת, קמפוס אוניברסיטת בן גוריון בנגב

למעלה