איפה יניב?

יורי CA

New member
וכרגיל אין כמו התגובות

אלה שטוענות שצביקה פיק הוא בוגד, בגלל שהוא עוזר למדינה אחרת להתחרות מול ישראל באירוויזיון!

תגובות

צביקה פיק הוא בוגד בגלל שהוא עוזר למדינה אחרת המתחרה מול ישראל באירויזיון. סתתאאאאם!!! מה בעצם אכפת לי, האירו- ביזיון מזמן הפסיק לעניין אותי.

sashkashurik

New member
נו, מה חדש בזה? |פיהוק גדול!|

צביקה פיק כבר מזמן התחבר לזמרים רוסיים ואוקראיניים, עובדה שאלה פוגצ'ובה ובעלה פיליפ קירקורוב מזמרים את "דיוה" ברוסית בכל הזדמנות שרק יש!

Yaniv-DC

New member
נרדמתי בשמירה.

או יותר נכון, שתיתי בשמירה
יאמי יאמי.

Ayelet CA

New member
לפני כמה ימים

החלטנו להתבדר ונכנסנו לאתר של הצביק. קראנו את הביוגרפיה שלו והתגלגלנו מצחוק. מומלץ בחום ! מכירים את השיר מהכבש ה-16, ...אבל הכי הכי הרבה אני אוהב אותי

depechemode

New member
נראה לי שמי שבנה את האתר הזה..

חי בשנות השישים והוא על טריפ רע במיוחד .. אניווי ... איתרתי את הכתובת http://www.svikapick.com/biography.asp נשמע כמו מערכון סאטירה של רן תלם מה שהולך שם בחיי

iditbs

New member
מסכימה עם הכל אבל....

צביקה פיק אחראי לכמה מהשירים היפים ביותר שהולחנו בארץ ואזכיר לפחות שניים: "לא אני הוא הוא האיש" (אולי זה לא השם הרישמי אבל אני בטוחה שאתם מזהים) ו "מת אב ומת אלול" המדהים.

גם "מרי לו" ו"לאה", אבל כל אלה

עוד היו בתקופה שהוא עוד היה רק חצי-קוקו, ולא קוקו מושלם כמו היום. אפילו אני אהבתי להקשיב לשירים שלו פעם. אבל מאז הוא הולך ונעשה יותר ויותר פאתטי: הטייץ יותר ויותר צמוד (I wonder why
), הקרחת יותר ויותר גדולה והשער יותר ויותר ארוך. למי מתחשק ארטיק קרטיב שוקולד בננה?

roy269

New member
מת אב ומת אלול, אני מבין

אבל מי זה "חומם" ולמה גם הוא צריך למות

נראה לי שמייקל בעצם מנסה

להידמות לצביקה פיק. בגלל זה הוא מבהיר את העור שלו כל פעם יותר ויותר, לא?

depechemode

New member
לא מצחיק :)

אם כבר נהפוך הוא.. אבל דווקא נראה לי שצביקה מנסה להיראות כמו שרהל'ה שרון ומה עם התמונות ה"עליזות" האלה.. אני מבין שפעם הייתה תקופה עם הרבה עשב.. אבל ראבאק.. מישהו צריך להגיד לו ששנות השישים רוצות את הסטייל חזרה.. הוא עושה פאדיחות.. דוגמא קלאסית למישהו שחי בעבר

יורי CA

New member
אהבתי את איך שהכוכבים

רודפים אחרי החץ של העכבר. חוץ מזה למה חצי מהתקליטים שלו זה אוסף? בקיצור, בנאדם מוכשר, אבל פחות ממה שהוא חושב.

תגידו לי, מישהו יכול להסביר לי

למה באתר של זמר צריך להיות מדור שלם שמוקדש לחברה שלו? ומה יהיה כשהם ייפרדו? האם אז האתר יצטמק? (כי הרי גם ב90% מהתמונות בגלריה היא מופיעה). אגב, ציינתי כבר קודם שהוא פאתטי בעיני???

למעלה