חי בשנות השישים והוא על טריפ רע במיוחד .. אניווי ... איתרתי את הכתובת http://www.svikapick.com/biography.asp נשמע כמו מערכון סאטירה של רן תלם מה שהולך שם בחיי
צביקה פיק אחראי לכמה מהשירים היפים ביותר שהולחנו בארץ ואזכיר לפחות שניים: "לא אני הוא הוא האיש" (אולי זה לא השם הרישמי אבל אני בטוחה שאתם מזהים) ו "מת אב ומת אלול" המדהים.
עוד היו בתקופה שהוא עוד היה רק חצי-קוקו, ולא קוקו מושלם כמו היום. אפילו אני אהבתי להקשיב לשירים שלו פעם. אבל מאז הוא הולך ונעשה יותר ויותר פאתטי: הטייץ יותר ויותר צמוד (I wonder why
), הקרחת יותר ויותר גדולה והשער יותר ויותר ארוך. למי מתחשק ארטיק קרטיב שוקולד בננה?
אם כבר נהפוך הוא.. אבל דווקא נראה לי שצביקה מנסה להיראות כמו שרהל'ה שרון ומה עם התמונות ה"עליזות" האלה.. אני מבין שפעם הייתה תקופה עם הרבה עשב.. אבל ראבאק.. מישהו צריך להגיד לו ששנות השישים רוצות את הסטייל חזרה.. הוא עושה פאדיחות.. דוגמא קלאסית למישהו שחי בעבר
למה באתר של זמר צריך להיות מדור שלם שמוקדש לחברה שלו? ומה יהיה כשהם ייפרדו? האם אז האתר יצטמק? (כי הרי גם ב90% מהתמונות בגלריה היא מופיעה). אגב, ציינתי כבר קודם שהוא פאתטי בעיני???