איפה יו"ר

איפה יו"ר

מוצצת המנהלים ? איפה היא ???? אם היא לא תגיע לישיבה ומיד אני אאלץ להוציא את כולכם לחופשה מאונס. (תלונות יתקבלו במדור המרכזי, מחלקת מוסר) חסרת לוג-יקה היו"ר הזאתי. (שתפטר אותי כבר נו)

גינגית1.

New member
זהו?

נשבר לך? Dont give up cause you have friends אומר פיטר גבריאל ככה כמו מנטרה תשנן את זה :)

ג´ינג´ית

זה היה חמוד מצידך. אבל האמת שבצמרת אין חברים. נהייתי בודד וגלמוד. כולם היפנו לי עורף (ימותו הקנאים) רצית להגיד שאת חברה שלי ? או שפיטר גבריאל חבר שלך? ואם אני אהיה חבר שלו אז אני אהיה החבר של החברה שלו גם ? הצעות חברות אפשר לשלוח לת"ד 6969

גינגית1.

New member
לכבוד: ת.ד. 6969

א.נ., הנדון: הצעת חברות אשמח מאוד להיות חברה שלך. נפגש ליד עץ הדומים על הגבעה. בחביבות ובליקוק מה האדומה.

זיוי בת

New member
אדוני היו"ר

עד שתחזור המנהלת אפשר לפנות אליך בבעיות דחופות? 1. הבטיחו לי בונוס. 2. האוכל במזנון דוחה. 3. ואיפה, לעזאזל, התלושים לחג? זיוי [תלושה מהמציאות]

תנסי

לאכול את המתאבנים. ואם זה לא יספק אותך אני כבר אדאג לספק אותך. זה גם יהיה הבונוס. עקב צימצומים ובעקבות המצב במשק לא יהיו תלושים לחג. השנה החלטנו לתת לכם תלושות.

לי-אור.

New member
תגיד

אתה בא בשישיות? ויש על המכסה שלך את האותיות האלה שמרכיבות מילה? וזה אגוזים לפסח שם מבצבצים? זן חדש זה? תופח? המצע של לי-אור

אני

בא לי בימים לפעמים גם בלילות (גם בשישי שבת) אפשר להצטרף למפלגה שלך? אני אוהב את המצע. אני אביא מצע משלי והיו לנו מצעים.

לי-אור.

New member
זהו שלא

מצ-ע-תי אותה אבל יש לי מצע רך. אתה תעמוד בציפיות? אני אעמוד בכריות לי-אור מוציאה לאור

למעלה