איפה חזקוש?! חזקוש אנחנו מתגעגעות אליךך.. חזור אל כוחותינו!!! בבקשה....
H hadarsy New member 17/6/07 #1 איפה חזקוש?! חזקוש אנחנו מתגעגעות אליךך.. חזור אל כוחותינו!!! בבקשה....
I iristern New member 17/6/07 #4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק.......... כנראה הוא שמע שיש לנו פורום חדש והוא מחפש אותו שנים... או שהוא סתם חורש כמו כולם...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק.......... כנראה הוא שמע שיש לנו פורום חדש והוא מחפש אותו שנים... או שהוא סתם חורש כמו כולם...
B barakgl New member 17/6/07 #5 נפטר בשיבה טובה המילים האחרונות שהוא אמר לי היו "ברק , תעשה לי ילדים" אני עדיין מתקשה להאמין
א אנוכי ואני New member 17/6/07 #6 הוא בשירותים..... אני מניחה שיקח איזה שבוע עד שיחזור, אחרי הכל, הוא צריך לנתח את סוג הצואה שהתקבלה בבדיקות מקיפות.. עמך הסליחה
הוא בשירותים..... אני מניחה שיקח איזה שבוע עד שיחזור, אחרי הכל, הוא צריך לנתח את סוג הצואה שהתקבלה בבדיקות מקיפות.. עמך הסליחה
H hadarsy New member 19/6/07 #9 איזה כיף ראיתי את חזקוש אתמול ורק רציתי להגיד לכם שהוא לא מת,עדיין... בקשר לנתקע בשירותים אני עדיין לא בטוחה... בקיצ' יש לו מחשב שוב... אז בקרוב נחזור לראותו במחוזותינו... וווהייי
איזה כיף ראיתי את חזקוש אתמול ורק רציתי להגיד לכם שהוא לא מת,עדיין... בקשר לנתקע בשירותים אני עדיין לא בטוחה... בקיצ' יש לו מחשב שוב... אז בקרוב נחזור לראותו במחוזותינו... וווהייי
ג גליזה New member 19/6/07 #10 ../images/Emo12.gifמה הקטע עם זה אבל? זה עושה לי דה ז'ה וו לפרסומת של הנפילים
ס סרח האשכנזי New member 19/6/07 #11 חזרתי!!!!!!!!!!!!1 הדר, אני שמחתי לראות אותך אבל.. פעם הבאה לא לגנוב לי את המקום, לא לנסות לכבות לי את הנר, ולא להרביץ לי!!!!!!!!!!!
חזרתי!!!!!!!!!!!!1 הדר, אני שמחתי לראות אותך אבל.. פעם הבאה לא לגנוב לי את המקום, לא לנסות לכבות לי את הנר, ולא להרביץ לי!!!!!!!!!!!
H hadarsy New member 19/6/07 #15 היי גם אני שמחתי לראות אותך.. אבל לא כיביתי לך את הנר!! רק הרבצתי לך וגנבתי לך את המקום... חח אירה ביקשה ממני שאני אכבה לך את הנר ולא הסכמתי... רואה איך אני בשבילך?!
היי גם אני שמחתי לראות אותך.. אבל לא כיביתי לך את הנר!! רק הרבצתי לך וגנבתי לך את המקום... חח אירה ביקשה ממני שאני אכבה לך את הנר ולא הסכמתי... רואה איך אני בשבילך?!
ס סרח האשכנזי New member 19/6/07 #16 אבל עשית "פוו" אחד! טוב נו אבל גם לגנוב לי את המקום ולהרביץ לי זה לא כ"כ מוסרי